MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Коли твоя подруга дружить з твоїм екс...
Коли твоя подруга дружить з твоїм екс...
OlenochkaДата: Субота, 25.11.2017, 16:36 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
„Я звертаюся до вас з досить незвичайною проблемою. Нещодавно я розлучилася зі своїм хлопцем, Сашою. Він мене кинув, але справа не в цьому. Проблема полягає тому що моя найближча подруга, Оксана. Сказала, що спілкується з Сашою і не може перестати бачитися з ним, тільки тому що ми розлучилися. Я не уявляю собі цього, але і не хочу втратити подругу. Що робити? Галя, 15 років.



Подруга має бути така, яка в той момент, коли ми розлучаємося з хлопцем, обіймає нас і каже: "Що за козел!". Але що відбувається, коли наш колишній одночасно є її другом? Справа не так рідко зустрічається, як здається, і кожен раз породжує великі емоції. Що робити?

Ви Можете вимагати, щоб вона "вибирала"?

Багато дівчат, які опинилися в аналогічній ситуації, очікують 100% підтримки і лояльності, іншими словами, ми сподіваємося на те, що подруга відмовиться від дружби з нашим колишнім. 

На практиці, на жаль,... не завжди. Великі емоції беруть верх, нам хочеться крикнути: "вибирай, або я, або він!". Але на практиці, ми не маємо на це права. Хоча покинуту дівчину зрозуміти легко, страх перед зістрічею у трьох також.

Вибір коли подруга дружить з твоїм колишнім

Справа не легка, і надзвичайно важко дати тут хорошу пораду. Але можна спробувати поборотися за те, щоб "вовки були ситі, і вівці цілі". Як зберегти дружбу і не прикінчити себе подумки, через постійний контакт зі своїм колишнім?

Домовтеся про якісь правила

Для початку ви можете запропонувати подрузі макет – вона може бути друзями з вашим колишнім, але ви не хочете брати участь в їх зустрічах. Поясніть, як важко було б для вас. Звичайно, буде пов'язано з деякими обмеженнями – ви не будете бачитися так часто, як досі. Разом з колишнім доведеться "ділитися" другом. Але, щось за щось.

Примітка – якщо ви виберете цю опцію, то попросіть подругу, щоб не втручався в твої стосунки з екс. Ти не розпитуй її за нього, вона нехай не говорить тобі, як у нього справи. 

Спробуйте зламати

Розставання не завжди повинно бути драматичним ходом. Якщо ніхто з вас (ні ви, ні хлопець) не переживали його занадто сильно, то дайте собі душевний спокій. Спробуйте зламати себе і піти на зустріч як зазвичай, утрьох. Вже дуже багато людей прийшло до висновку, що це зовсім не так складно! І виходить, що можна дружити навіть після розставання.

Увага! Якщо у вас є розбите серце і дуже, дуже боляче, то безперечно, не рекомендуємо такі спроби. Будуть тільки роздрапані рани і надії – це тобі зараз не потрібно. Набагато кращим варіантом буде просто узгодження, що бачитеся окремо.

"Розрив" дружби з подругою?

Для деяких дівчат "невірність" і відсутність підтримки з боку подруги, стає ударом, що не можуть більше підтримувати цю дружбу. Але розрив контактів з подругою-це крок, який не слід робити при великій злості і різких емоціях. Чому? Про це говорить Аня:

– У минулому році у мене була схожа ситуація. Ми трималися один за одного, чотири людини. На певному етапі нашої дружби я почала зустрічатися з Андрієм з нашої групи. Ми пара, ми були разом півроку. Потім він порвав зі мною, і я страшенно страждала. Я очікувала, що Катя буде тримати зі мною дружбу, що порве стосунки з Андрієм. Вона відмовилася, сказала, що друзями ми були давно і не може робити вигляд, що не знає і не любить Андрія. І що наші відносини-це наша справа. Мені було так жахливо шкода, я почувалася зрадженою. Я сказала їй, що мені не потрібні такі подруги, що я її ненавиджу. Потім вона намагалася ще до мене підійти, пояснити, але моя гордість не дозволяла мені на відновлення дружби. Зрештою, закінчилося так, що я залишилася зовсім одна. Це було безглуздо, адже досить було, щоб я охолола, тому що Аня була права. Ми могли не говорити про Андрія, і було б по справі. А так я втратила близьку серцю подругу, – розповідає Аня.
Це складна ситуація, але постарайтеся бути спокійною. Те, що ти втратила любов-це не значить, що у вас є також витрачати велику дружбу – тому уникайте рішення які підконтрольні великим емоціям.
Прикріплення: 5955554.jpg (22.2 Kb)
 
ov22311Дата: Понеділок, 04.03.2019, 15:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3
Для мене це вже не була б подруга. Спостерігала за такою ситуацією збоку. Дівчина перестала спілкуватись з подругою і гірше їй від чього не стало!
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.03.2019, 00:34 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
ov22311, так. Нормальна подруга, не буде це робити.
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » Коли твоя подруга дружить з твоїм екс...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом