Olenochka | Дата: Вівторок, 12.12.2017, 22:25 | Повідомлення # 1 |
| 1-ше побачення. Погуляли , просто спілкування про все і досить цікаво. Розійшлися і я написав їй повідомлення типу спасибі проведення часу бла-бла відповідь отримав: Тобі теж величезне спасибі! Я не проти ще побачитися єдине що хочу сказати, я можу запропонувати тільки дружбу не хочу тебе вводити в оману тому одразу кажу. Чи можна вийти з дружби ще впринципі і не буваючи в ній. Чи я вічно буду другом?
Бачу класичний злив. Ти їй не сподобався, або накосячив, ось тобі відразу і "дружба". Можна чи ні, залежить в принципі від тебе, якщо дівчина зачепила, то два варіанти: пропадаєш на місяць-два, займаєшся іншими, потім дзвониш знову до цієї та пробуєш зробити спробу номер два. Тобто знову зустріч, але вже під іншим кутом:ти поводишся так щоб не злили. Або відразу наполягаєш на своєму, продовжуєш дзвонити їй, запрошувати гуляти ітд. Але тут скоріше дівчина буде триматися свого рішення і тупити, або взагалі більше не відповість. Оптимально з'явитися через рік, коли вона давно тебе забуде і тоді точно вже її зачепиш. Якщо вона звичайно, нікого собі не знайде раніше
Якщо вона сама йде на контакт з тобою, пише, телефонує, згодна погуляти, то продовжуй з нею спілкуватися і природно поводься з нею як хлопець, тільки не прижимай сильно, інше питання, якщо після того, як вона оголосила дружбу немає спілкування, не йде на контакт з тобою, то сенсу немає. А так, судячи по твоїй ситуації все не так погано, продовжуй і плавно переходь в горизонтальну площину Та ні в якому разі не показуй якісь ревнощі, невдоволення чи образи, вона може просто пограти на твоїх почуттях, так що будь на позитиві, спокійний, гнучкий, зваблюй
|
|
| |