MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чи вірите ви в кохання з першого погляду?*
Чи вірите ви в кохання з першого погляду?*
girlorgДата: Понеділок, 10.09.2012, 14:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Я вірю! А ви?*
 
лілія3Дата: Неділя, 23.09.2012, 20:16 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 10
Багато-хто говорить, що не вірить в кохання з першого погляду......, що кохання з першого погляду не буває, бо як можна закохатися в людину, коли ти її ще не знаєш....Та, на мою думку, кохання з першого погляду буває. Людину можна побачити лише один раз, а закохатися на все життя...Звичайно, не кожен закохується з першого погляду..., але воно є...))))
 
girlorgДата: Субота, 12.01.2013, 15:51 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
лілія3, ти права..
 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 14:21 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Кохання існує, не існує...я не знаю
знаю лише що нічого вічного нема! нічого!
ось вам і певна відповідь на це питання. я не з тих людей хто вірить у вічне кохання.
може тому що сама ще не кохала, хз)
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 00:37 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 63
В моєму житті такого не траплялось,але я вірю)
 
nadiykaДата: Неділя, 04.08.2013, 21:21 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 43
я вірю)
 
girlorgДата: Пятниця, 09.08.2013, 20:00 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
nadiyka, Но))
 
girlorgДата: Вівторок, 22.10.2013, 19:37 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Вівторок, 18.11.2014, 21:22 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
я вірю) справжнє кохання зазвичай з першого погляду.
ще нещодавно дізналась, що чоловіки частіше закохуються з першого погляду, дівчатам потрібен час щоби зважити всі "за" і "проти" перш ніж відкрити серце цій людині...
правда це чи ні - життя розсудить.
особисто я маю досвід чогось подібного, так як колись давно чи не з першого погляду закохалась, симпатія зберігається і дотепер, хоч ми і не разом)
 
girlorgДата: Вівторок, 06.01.2015, 15:12 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 1717
чувства должны перерастать в семью.
а не в комок в горле, который мешает жить.

Лина Кейчер
 
knopaДата: Середа, 01.07.2015, 22:53 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Ти віриш в кохання з першого погляду?
- Я, на щастя, погано бачу.
 
OlenkaДата: Четвер, 20.10.2016, 20:19 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Хочу дати пораду людям, які шукають свою половинку. перестаньте розстрачувати себе на відносини, де вас не цінують, не зустрічайтесь з людьми, зі страху лишитися наодинці, не займайтесь сексом "для здоров*я", не прив*язуйтесь до людей, які не відповідають взаємністю. просто насолоджуйтесь життям, заводьте нових друзів, розвивайтесь, мандруйте( якщо нема грошей- в село до бабусі). життя одне. шукайте своє місце в ньому, і поруч з вами буде людина, яка вас варта. так що, коли живете з некоханою людиною- це ваш вибір.
 
OlenkaДата: Понеділок, 08.05.2017, 17:35 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Секрети звабливого погляду



Багато чоловіків зізнаються в тому, що їх понад усе ваблять очі жінки, тому не див­но, що жінки витрачають чимало часу на макіяж, який допомагає зробити погляд більш чарівним. Незалежно від вашого ти­пу обличчя, від того, чи широко розстав­лені ваші очі чи, навпаки, близько поса­джені, ви можете навчитися приховувати недоліки і робити такий макіяж очей, що підкреслить їх природну красу. У більшості випадків красиві очі — це всього лише ре­зультат майстерного опанування технікою макіяжу.

Більше — означає краще.
Багато жінок шукають способів, щоб ві­зуально збільшити очі. У цьому їм допомо­же професійна техніка нанесення макіяжу. Кращий спосіб добитися цього ефекту — використовувати світлі тіні для повік. Ви­користання темних відтінків — велика по­милка оскільки вони ще помітніше змен­шують очі. Отже, нанесіть тіні світлого відтінку на все віко, а потім трохи відтініть темнішими. Щоб підкреслити контур очей скористайтеся рідкою підводкою або олів­цем, але зовнішні куточки проведених лі­ній обов’язково слід розтушувати, щоб по­довжити контур очей. Нарешті, на ділянку шкіри під бровою нанесіть білі або дуже світлі тіні, щоб підсилити ефект.

Ефект димчастих очей
Димчастий макіяж очей завжди залиша­ється красивим і стильним, і якщо знати декілька секретів створення ефекту дим­частих очей, виконання цього макіяжу не складатиме труднощів. Спочатку нанесіть на повіки спеціальну основу, яка запобі­жить скачуванню тіней у складці ока. Після нанесення основи скористайтеся олівцем для очей чорного, сірого або коричневого кольору.Дуже важливо пам’ятати, що нижні повіки потрібно фарбувати олівцем світлішого відтінку, а потім розтушувати проведений контур аплікатором для здобуття потрібного «розмитого» ефекту. Після цього нанесіть на повіки тіні основного кольору. Уміло виконаний димчастий макіяж очей дозволяє створити зухвалий і загадковий образ.Поради

для дівчат зі східною зовнішністю

У дівчат зі східним типом обличчя дуже красивий розріз очей, але його теж потрібно вміти підкреслити щонайкраще. Візажисти рекомендують жінкам обіграти мигдалеподібну форму очей за допомогою підводки і туші.Також зверніть увагу на тіні насичених відтінків — фіолетового, смарагдово-зеленого, рожевого, золотистого і червоно-коричневого. Ще одна порада: щоб візуально збільшити і «розкрити» очі, використовуйте тіні світлих відтінків.
Уміння виконувати макіяж очей може допомогти вам максимально підкреслити ваші природні достоїнства. Навіть найкрасивіші очі можна зробити ще прекраснішими, тож не нехтуйте нашими порадами!
Прикріплення: 9290783.jpg (10.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Чи вірите ви в кохання з першого погляду?*
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом