MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Вільні стосунки
Вільні стосунки
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 00:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Для мене наприклад стало краще заводити "Вільні стосунки"
кожен знає заради чого вони зустрічаються, і ніхто нікому нічого не винен...
Як Ви до такого ставитесь?
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 15:53 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Перед тим, як прийняти цю бурхливу і непередбачувану життя, яке називається "вільні стосунки", добре подумайте: а для чого вам це? Що ви хочете від них отримати? І чи готові ви пожертвувати багатьом, якщо все піде не так, як вам хочеться? 
Що ж це таке вільні стосунки? 
Можна говорити про те, що це відносини людей з високим рівнем самооцінки та особистісного розвитку, тобто не від кого незалежних, впевнених у собі, які проводять час разом тільки зручно разом. Ніяких зобов'язань, почуття, боргу, ревнощів або страху втрати. Все засноване на вільному виборі обох і готовності до будь-якого результату відносин. 
Вільні стосунки це не тільки особиста свобода, а й сексуальні вільні стосунки. Тобто кожен готовий визнати не тільки за собою, а й за своїм партнером право сходити на "ліво". 
Якщо хлопець пропонує вільні стосунки - це не дивно. Для нього це має масу позитивного: ні зобов'язань, ні відповідальності з його боку. Можливо, це не так вже й важливо для вас на нинішньому етапі відносин, але все-таки варто подумати, а чому він хоче саме таких відносин - навіщо вони йому? А головне, навіщо вони вам? 
Такі відносини можливі в двох випадках: хтось один з пари готовий на все, аби бути поруч з тим, кого він любить, або це тимчасові відносини, поки не підвернеться щось більш вартісне. Який з варіантів вам більше подобається - вибирайте самі. Зрозуміло одне: вільні сексуальні відносини - це варіант дуже зрілих і сильних особистостей, які чітко знають, чого вони хочуть і не будують зайвих ілюзій з приводу партнера, інакше в душі після цього може надовго оселитися випалена пустеля. 
Думаю, найскладніше в цій справі - це дізнатися про колишніх дівчат свого хлопця і спокійно до цього ставитися, якщо, звичайно, він вам небайдужий. Остаточний вибір за вами, але завжди пам'ятайте - ви гідні кращого.



Вільні стосунки в шлюбі 
Що ж до вільних стосунків у шлюбі, то тут може бути безліч варіантів. Сімейна пара живе разом не тому, що у них любов, а тому, що їм так зручно - у них спільні діти, налагоджений побут, нерухомість, а іноді і бізнес. По суті, це вже не сім'я в нашому розумінні, скоріше таке собі товариство. 
Іноді просто дружина визнає право чоловіка сходити на ліво. І навіть якось це логічно пояснює. На перший погляд може здатися, що і в цій сім'ї теж вільні стосунки. Але все може бути далеко не так однозначно. Краще, перш ніж робити висновки, все-таки запитати у її чоловіка: "А як ти ставишся до вільних стосунків у своїй родині?" І, швидше за все, ви почуєте, що право на вільні сексуальні стосунки в сім'ї він визнає виключно за собою, а яка ж це свобода, якщо гра йде тільки в одні ворота?! 
Звичайно, не можна випускати з увазі молоде покоління, у якого особиста і сімейне життя може приймати найхимерніші і незалежні форми. Втім, покоління постарше можуть теж пуститися у всі тяжкі. У наше століття божевільною інформаційної гонки, завжди може здатися, що щось важливе проходить повз і потрібно обов'язково все встигнути спробувати, щоб не відстати від життя, вільні сексуальні відносини виглядають у цьому випадку дуже спокусливо. До того ж, часто на глибокі, повноцінні та щирі відносини може просто не залишатися ні часу, ні сил. А тут знову ж таки - чого простіше? Вільні стосунки - і ніхто нікому нічого не винен, суцільне задоволення. 
Звичайно, якщо це усвідомлений вибір дорослих самостійних людей без ілюзій, чому б і ні? Не кожен готовий наполегливо шукати свою половинку або в її очікуванні вести чернечий спосіб життя. Але головне все ж, пам'ятати, що сім'я - це необов'язково "несвобода", і гармонійні відносини все ж можливі!
 
OlenkaДата: Неділя, 02.10.2016, 17:02 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
просто він тебе не розуміє..не доріс до того рівня..те що ти не пишеш ітд..не означає що ти шукаєш собі хлопця чи ще щось...просто ти така людина яка любить залишатися сама з собою...це тобі необхідно. Потім ти сама вийдеш з цього і напишеш перша подзвониш....Потрібно тебе розуміти а не ображатися це ключ до того щоб жити в гармонії з тобою. твоя впертість це ж так круто...
тим більше казати що маєш робити. Це так по дитячому...якщо він хоче дівячиу якою буде кєрувати і буде його слухатися нехай знайду собі "попроще" якусь тупеньку наївну яка буде робити вес як він хоче
 
OlenkaДата: Середа, 23.11.2016, 16:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Завжди, коли починаю зустрічатись з новою дівчиною, то мені потрібно знати скільки хлопців в неї було. І кожна мені розказує хто був і як. І я дуже ревную її до них. Просто дууже сильно. Незнаю, що це зі мною таке. А коли це був хтось з людей, яких я знаю, то ще сильніше. Здається, що це
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.01.2017, 23:15 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Так люблю наполегливих чоловіків,щоб взяв, нагнув рачком і трахнув добряче! Нажаль з моїм везінням попадаються одні лютикі-їбанутикі, які в своїх 29, 30 незнають як зробити дівчині добре. 
Зустрічалась тижня з 2 назад з мужчиною, все ок все норм, ага до першого сєкса, трахались в душі. 30 секунд. Блядь. Я то розумію все,втомився ,давно хотів(⅞ побачень)Але ж ,це перший сєкс наш, відлижи всі діла. Він завалився і ліг спати. Я в розчарованих почуттях, взяла його розбудила, трахнула по мірі можливого. Зібралася і пішла додом. Це було останнє побачення. Я то думала ,будемо трахатися всю ніч, відпорить добре. Угу,відпоров. Анонімно.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.12.2020, 13:14 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
нарешті після розриву довготривалих стосунків, почала "дихати на повні груди, впала пелена з очей" і почала звертати увагу на протилежну стать...
Коротко про себе: діва) думаю всім зрозуміло
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Вільні стосунки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом