girlorg | Дата: Неділя, 23.11.2014, 00:10 | Повідомлення # 1 |
| Для мене наприклад стало краще заводити "Вільні стосунки" кожен знає заради чого вони зустрічаються, і ніхто нікому нічого не винен... Як Ви до такого ставитесь?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 13.05.2015, 15:53 | Повідомлення # 2 |
| Перед тим, як прийняти цю бурхливу і непередбачувану життя, яке називається "вільні стосунки", добре подумайте: а для чого вам це? Що ви хочете від них отримати? І чи готові ви пожертвувати багатьом, якщо все піде не так, як вам хочеться? Що ж це таке вільні стосунки? Можна говорити про те, що це відносини людей з високим рівнем самооцінки та особистісного розвитку, тобто не від кого незалежних, впевнених у собі, які проводять час разом тільки зручно разом. Ніяких зобов'язань, почуття, боргу, ревнощів або страху втрати. Все засноване на вільному виборі обох і готовності до будь-якого результату відносин. Вільні стосунки це не тільки особиста свобода, а й сексуальні вільні стосунки. Тобто кожен готовий визнати не тільки за собою, а й за своїм партнером право сходити на "ліво". Якщо хлопець пропонує вільні стосунки - це не дивно. Для нього це має масу позитивного: ні зобов'язань, ні відповідальності з його боку. Можливо, це не так вже й важливо для вас на нинішньому етапі відносин, але все-таки варто подумати, а чому він хоче саме таких відносин - навіщо вони йому? А головне, навіщо вони вам? Такі відносини можливі в двох випадках: хтось один з пари готовий на все, аби бути поруч з тим, кого він любить, або це тимчасові відносини, поки не підвернеться щось більш вартісне. Який з варіантів вам більше подобається - вибирайте самі. Зрозуміло одне: вільні сексуальні відносини - це варіант дуже зрілих і сильних особистостей, які чітко знають, чого вони хочуть і не будують зайвих ілюзій з приводу партнера, інакше в душі після цього може надовго оселитися випалена пустеля. Думаю, найскладніше в цій справі - це дізнатися про колишніх дівчат свого хлопця і спокійно до цього ставитися, якщо, звичайно, він вам небайдужий. Остаточний вибір за вами, але завжди пам'ятайте - ви гідні кращого.
Вільні стосунки в шлюбі Що ж до вільних стосунків у шлюбі, то тут може бути безліч варіантів. Сімейна пара живе разом не тому, що у них любов, а тому, що їм так зручно - у них спільні діти, налагоджений побут, нерухомість, а іноді і бізнес. По суті, це вже не сім'я в нашому розумінні, скоріше таке собі товариство. Іноді просто дружина визнає право чоловіка сходити на ліво. І навіть якось це логічно пояснює. На перший погляд може здатися, що і в цій сім'ї теж вільні стосунки. Але все може бути далеко не так однозначно. Краще, перш ніж робити висновки, все-таки запитати у її чоловіка: "А як ти ставишся до вільних стосунків у своїй родині?" І, швидше за все, ви почуєте, що право на вільні сексуальні стосунки в сім'ї він визнає виключно за собою, а яка ж це свобода, якщо гра йде тільки в одні ворота?! Звичайно, не можна випускати з увазі молоде покоління, у якого особиста і сімейне життя може приймати найхимерніші і незалежні форми. Втім, покоління постарше можуть теж пуститися у всі тяжкі. У наше століття божевільною інформаційної гонки, завжди може здатися, що щось важливе проходить повз і потрібно обов'язково все встигнути спробувати, щоб не відстати від життя, вільні сексуальні відносини виглядають у цьому випадку дуже спокусливо. До того ж, часто на глибокі, повноцінні та щирі відносини може просто не залишатися ні часу, ні сил. А тут знову ж таки - чого простіше? Вільні стосунки - і ніхто нікому нічого не винен, суцільне задоволення. Звичайно, якщо це усвідомлений вибір дорослих самостійних людей без ілюзій, чому б і ні? Не кожен готовий наполегливо шукати свою половинку або в її очікуванні вести чернечий спосіб життя. Але головне все ж, пам'ятати, що сім'я - це необов'язково "несвобода", і гармонійні відносини все ж можливі!
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 02.10.2016, 17:02 | Повідомлення # 3 |
| просто він тебе не розуміє..не доріс до того рівня..те що ти не пишеш ітд..не означає що ти шукаєш собі хлопця чи ще щось...просто ти така людина яка любить залишатися сама з собою...це тобі необхідно. Потім ти сама вийдеш з цього і напишеш перша подзвониш....Потрібно тебе розуміти а не ображатися це ключ до того щоб жити в гармонії з тобою. твоя впертість це ж так круто... тим більше казати що маєш робити. Це так по дитячому...якщо він хоче дівячиу якою буде кєрувати і буде його слухатися нехай знайду собі "попроще" якусь тупеньку наївну яка буде робити вес як він хоче
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 23.11.2016, 16:25 | Повідомлення # 4 |
| Завжди, коли починаю зустрічатись з новою дівчиною, то мені потрібно знати скільки хлопців в неї було. І кожна мені розказує хто був і як. І я дуже ревную її до них. Просто дууже сильно. Незнаю, що це зі мною таке. А коли це був хтось з людей, яких я знаю, то ще сильніше. Здається, що це
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 09.01.2017, 23:15 | Повідомлення # 5 |
| Так люблю наполегливих чоловіків,щоб взяв, нагнув рачком і трахнув добряче! Нажаль з моїм везінням попадаються одні лютикі-їбанутикі, які в своїх 29, 30 незнають як зробити дівчині добре. Зустрічалась тижня з 2 назад з мужчиною, все ок все норм, ага до першого сєкса, трахались в душі. 30 секунд. Блядь. Я то розумію все,втомився ,давно хотів(⅞ побачень)Але ж ,це перший сєкс наш, відлижи всі діла. Він завалився і ліг спати. Я в розчарованих почуттях, взяла його розбудила, трахнула по мірі можливого. Зібралася і пішла додом. Це було останнє побачення. Я то думала ,будемо трахатися всю ніч, відпорить добре. Угу,відпоров. Анонімно.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.12.2020, 13:14 | Повідомлення # 6 |
| нарешті після розриву довготривалих стосунків, почала "дихати на повні груди, впала пелена з очей" і почала звертати увагу на протилежну стать... Коротко про себе: діва) думаю всім зрозуміло
|
|
| |