Olenka | Дата: Четвер, 13.10.2016, 13:47 | Повідомлення # 1 |
| Привіт мені дуже подобається хлопець, він супер розумний, дорослий, добрий, милий, дивовижний. Ми почали пізнавати одне одного і у нас багато чого спільного! Є деякі розбіжності, але нічого серйозного. Я знаю, що він любить мене, бо він каже що я дуже незвичайна дівчина. Також мої друзі знають про нього, те що він любить мене навіть бачать близькі друзі хлопця, Я хочу, щоб він запросив мене але він дуже сором'язливий! Хто-небудь має ідею, що робити щоб він запросив мене на побачення? Дякую!
1 - Запитай у його сестри або друзів, чому він не запросив досі тебе на побачення, але зроби так, щоб не звучало ніби ти змушуєш поговорити їх з ним про це 2 - Якщо Ви не можете прямо запитати у дівчат, почни цікавитися що говорять за його спиною, якщо він тебе любить (то напевне комусь зізнався). 3 - йому посміхатися і фліртувати, сидіти або стояти поряд з ним, якщо він торкнеться тебе, (то кажи нехай не чіпає) Удачі!
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 19.10.2016, 21:45 | Повідомлення # 2 |
| Живемо з коханим разом. Ввечері залипаємо в інтернеті. Пишу йому: "Я хочузапросити тебе на побачення. Зустріч через 10 хвилин на кухні біля холодильника!". Він сміється, і відповідає, що й сам вже про це почав думати) Приходимо ми на кухню, обіймаю його, цілую... Питає (такий весь повний оптимізму): "Ну то що, будемо їсти?" Я нічого не відповідаю і лише дивлюсь нанього з хитрою посмішкою. Він (розчарований, як мала дитина): "Чи ти мене сюди не для цього покликала???"
|
|
| |