Olenka | Дата: Четвер, 27.10.2016, 01:19 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець думає, що секс-найголовніше у стосунках, це жахливо. Він злиться, я намагалась поговорити з ним про це, та не допомагає. Але ми любимо одне одного і я не хочу втратити його. Він також не хоче втрачати мене, але я не знаю, що робити.
Ви праві. Секс-це не найголовніше у стосунках. Найголовніше полягає в тому, чи ви поважаєте одне одного, і якщо Ви не хочете займатися сексом так часто, як він це робить (або взагалі), то Ви не повинні відчувати тиск з його боку, щоб робити. Це не те, на що він повинен злитися!
Якщо він дійсно тебе любить а не просто любить секс, то він повинен рахуватися з тим, що ви хочете. Виріши, як для тебе комфортно , і дай йому знати. Коли справа доходить до сексу, там не повинно бути компромісу.
Коли ви займаєтеся сексом, то ви повинні почувати себе в безпеці і довіряти людині більше, ніж собі.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 11.11.2016, 12:41 | Повідомлення # 2 |
| Познайомилися з хлопцем. Довго просто спілкувалися. Покликав на побачення, покаталися по місту на машині. І тут я розумію, що дико його хочу, але вигляду не подала. Він присунувся до мене, взяв за шию і притягнув до себе. Поцілувавши, опустив мою руку до себе на ширінку. І тут я не витримала. Розстебнула, а там неймовірної краси і форми член. Ні, він не величезний, дуже навіть середньостатистичний був, але дуже красивий. Поки робила йому мінет, він тихо стогнав, вигинався, а буквально хвилини за 3 до оргазму закурив сигарету! Це був самий крутий мінет в моєму житті. Він скінчив мені в рот, притягнув до себе і поцілував. До цих пір мурашки по тілу, а пройшло вже більше місяця. Я терпіти не могла кращих, але тепер мрію повторити це. І тепер дика фантазія, щоб хлопець трахкав мене ззаду і курив у цей момент.
|
|
| |