MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Вибираємо чоловіків правильно!
Вибираємо чоловіків правильно!
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 21:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Оглядаючись на своє минуле і дивлячись на чоловіків з якими ми колись будували  якісь стосунки, ми не розуміємо де були наші очі і чому взагалі вони зупинились на цій людині. Врешті-решт нас чекало одне розчарування і не розуміння чому раніше ми не побачили все те, що побачили потім .


Ми надто емоційні. І в цьому основна наша проблема. Ми вибираємо не розумом. Побачили свого принца і за 5 хвилин знайомства вже готові життя віддати заради нього. Намріяли собі його, ідеалізували, а тут – бац! І він вже зовсім не принц, а звичайний пересічний парубок, який просить нас зготувати йому дерунів, і затримується з роботи, і може навіть розкидає шкарпетки… Як же так? Він ж не був таким раніше! Був. Просто ми не хотіли це бачити.

Ми не бачимо його недоліків. Це виникає наслідком першого пункту. І ми відмовляємось їх бачити. Замість того, щоб поглянути на них тверезо і оцінивши ситуацію зрозуміти готовий він з ними боротись заради вас чи ні, ми закриваємо очі і сліпо віримо в те, що все буде так, як ми хочемо, тобто-ідеально. Якщо він усвідомлює свої недоліки і сам хоче позбутись їх щоб зробити спільне життя кращим, то варто спробувати. Якщо ж відхрещується від усіх них, переконуючи , що це у вас щось не так, чи то викривлене уявлення, чи то власні комплекси, чи то ви просто не хочете любити його таким прекрасним, яким він є… В такому випадку  варто задуматись. Чи варто миритись з цим і чи потрібний взагалі така людина поруч?

Ми не хочемо думати про потенціал. Навіщо дамі лейтинант, що може колись стане генералом, якщо в її житті має бути тільки генерал!? Жінки не хочуть дивитись далекоглядно. Оцінюють те що є зараз. А зараз може бути подарована батьками машина, куплена батьками квартира, зароблені його батьками гроші і  жодного його потенціалу! Така людина втратись з часом усе, що було просто покладено в кишеню не ним, бо не навчилась цінувати ні грошей, ні праці покладеної для цього. Але жінок так манить те, що є. Про потенціал ніхто і не задумується. Жінки хочуть все і відразу. І принца, і коней.
Ми забуваємо що вибір – це найцінніше що в нас є.  Без правильного вибору неможливо побудувати стосунки, які матимуть майбутнє. Незважаючи на всю ейфорію закоханості, тверезий глузд ніколи не буває зайвим. Хоча ця ейфорія, погодьтеся, така прекрасна smile

Цитата
…тому не варто планувати весілля, доки на носі рожеві окуляри. Період романтики краще прожити, ходячи за ручку, ніж спішити під вінець. Питання часу – дуже делікатна тема. Комусь досить і півроку, а комусь і десяти років буде мало.
zhachek каже:
з лімузинами, з шикарним весіллям, з прибамбасами, і він був дуже багатий – за півроку розійшлися!людині просто хотілося казки, а не шлюбного життя.
Окрім того, ще ніхто не відміняв принципу “знайся кінь з конем…”

Цитата
Отожбо й воно!
І це саме дівчата як ошпарені спішать начепити на себе біле плаття і вдгянути на свого обранця кайдани весільну обручку! І це їх бажання настільке безжалісне і підсвідоме, що їм часто байдуже за кого, аби лиш вискочити заміж!
В іншій половині випадків, просто дійсно напридумують собі ідеальний образ, а потім ходять і розказують, що “всі вони однакові”… як на шию кидалась то не казала шо він такий як всі!

Цитата
Або я не дівчина, або я чогось не розумію. 
Не погоджуюсь з автором.
Емоції в кулачку тримаю. І навіть якщо справді закохуюсь, то не втрачаю здорового глузду. А щодо недоліків. то якраз навпаки. Я тільки то й роблю що шукаю їх. Стараюсь зрозуміти, що ця людина не для мене, бо не в силі перетерпіти чи звикнути до тих недоліків.
І заміж не спішу, можливо навіть вірніше сказати не хочу. Скажете до пори до часу. Відповім… можливо…

і взагалі для чого будувати якісь плани на майбутнє з людиною яка поруч… сьогодні вона є. Тіштесь, радійте, любіться! Це головне.
Як каже мій татко “завтра може й не настане!”…


Цитата
Я тільки то й роблю що шукаю їх. Стараюсь зрозуміти, що ця людина не для мене, бо не в силі перетерпіти чи звикнути до тих недоліків.І не втомились? 
Якась дивна реакція як для закоханості, як на мене…
madama
для чого будувати якісь плани на майбутнє з людиною яка поручну будувати плани на майбутнє так чи інакше треба напевно усім. і в тому немає нічого поганого. Жити одним днем і тому радіти, то звичайно романтично і весело. Але ж в кожного певно настає такий період коли і сім’ї хочеться, і дітей. Звісно, якщо то кохана людина а не просто “хтось там непоганий”. І поганого в тому нічого не бачу. Природньо думати про те, чи буде та людина хорошим батьком\матір’ю твоїх дітей і все-таки будувати якісь плани. Хоча для розуміння того кожному свій час приходить)
А те що завтра може не настати і треба любити кохану людину так ніби то останній день-погоджуюсь) 
Прикріплення: 5499253.jpg (34.0 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Прикріплення: 2829655.jpg (75.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Вибираємо чоловіків правильно!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом