MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Образ ідеальної жінки
Образ ідеальної жінки
OlenkaДата: Понеділок, 22.05.2017, 10:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Питання на порядку денному: якою ж бачать чоловіки образ ідеальної жінки?!

Передісторія: Можна уточнити, що це мабуть образ ідеальної жінки саме 21 сторіччя, і саме очима чоловіка. Будем пробувати чоловічим товариством спільноти просуватись від чисто субєктивних ремарок до збірного образу нашої уявної дівчинки. Тому допис великою мірою чоловічий: пацани налітай! А дівчатка будуть думаю більше собі сидіти і вчитуватись, мотаючи на вус. Може навіть не схочуть коментувати, але головне аби не сприймали все надто серйозно і не розстроювались, якщо часом не всі риси зуміли зібрати в собі! Чоловікам притаманно любити Вас такими, які Ви Ідея створення допису навіяна свіжою статтею від loreleya та певною мірою образом, який зобразив Актор. Я вирішив присісти детально за опис. Це буде моя перша спроба публічно розказати про свої смаки, подумати про них добряче, та порівняти свої смаки з іншими Хотіли шоб вас розбирали як старого Жигуля на деталі маєте!



Отже

Зріст: може бути і як в Анджеліни Джолі 170-ма сантиметрами я обмежуватись би не став Тілобудова: ПРОПОРЦІЙНА! Не так важливо чи тендітна, чи з пишними формами головне в цьому ділі пропорційність!

Форми: ну груди мені б такі як і Актору підійшли розмір так зо 3-й Ноги не криві однозначно Бажання обхопити рукою теж незле! І взагалі має виникати бажання пообхоплювати багато де А, мало не забув попа не має бути пласка як фанера Обличчя: То описати важко. Мабуть аби не витянуте як у коня і ніс якйись невеликий Губи великі і смачні Висота лоба як у древності грає мало ролі Виголені вії і намальовані олівцем то шось не то шо треба.

Очі: мабуть світлі зелені, сині

Волосся: може бути й довге і густе наче в мавки але тут діапазон стає ширшим. Чорне, біле, червоне, кольорове синє! ну зелене певне ні Основне аби не кучеряве! І не надто коротке. Очевидно я люблю довге волосся.

В Польщі б я не хотів довго жити там у дівчат мода на короткі стрижки під хлопчика! Не бачив ще такої кількості короткострижених дівчат.. Але як ми вияснили не хлібом єдиним тобто не лише своїм виглядом, а і тим що дівчина з собою зробить вона ціниться!

(тут очевидно можна буде знайти і певні поради. Почути від подруг одне, а від хлопця уууххх сьодні подвиг роблю!)

Зачіска: Можна хвостик Можна розпущене. Якщо коротше волосся обємна!

Екібани, які кожна дівка робить коли йде на весілля, мене нервують отово закручене у всі сторони і полите лаком і бльостками.. фє!

Косметика: Тонна косметики в жодному разі! Підкреслені очі це діло! А замазані штукатуркою прищі, чи пудра яка сиплеться як пісок ну його Губи намалювати добре. Але якщо ви збираєтесь цілуватись з хлопцем, то або не малюйтесь, або повитирайтесь, якщо ви знаєте що йому то неприємно. Він і без того бідолаха за життя зїдає від 3-х до 4-х кг жіночої помади.

Ну і не купуйте косметику від Брізар (Brizzare кажися пишецця). Памятаєте таку? Чи вона іще не знаю

Руки/ноги: Якшо ви і покриваєте якусь свою частину лаком/емаллю/водоемульсійкою будьте певні що воно там тримається! Сам не вірю шо хлопець може сказати наступне, але: Я не кажу робити манікюр за 100 грн кожного тижня чи кожного місяця. Але якшо вже воно облупилось майте совість то зняти рідоною (яка між іншим класно пахне). Знов дивуюсь сам собі: Дайте нігтям відпочити! не малюйте їх весь час! інакше попсуєте Головне охайність.

Прикраси: «Краткость сестра таланта». А поміркованість сестра шарму! (сам шойно придумав) Тож не навішуйте на себе усе підряд! вдягність лише те що Вам пасуватиме! Не беріть надто громіздких штук воно лише заважає. Орієнтуйтесь по ситуації і по власному одягу.

Одяг: Старомодний стиль звісно не дуже добре.. Хоча і надто продвінуто-модний теж не супер Хоча витримувати певну дитячість в стилі я б рекомендував Якісь там штуки кльові Можна й строго вдягатись.. але великий ризик бути схожим на даму бальзаківського віку або традиційну вчительку молодших класів Взагалі одяг то ціла тема для наступного допису! Одяг має теж пасувати! Бути гармонійним! З фігурою, в обличчям, зі стилем, з поведінкою Самі по собі модні шмотки ще не зроблять з дівчини красуню! А вміло поєднувати одяг так щоб не виглядати ані клоуном (хоча хотіла гарно і яскраво), ані курвою (хоча хотіла привабливо), ані опудалом (хоча хотіла побільше нєфарських фєнєчок) мало хто нажаль вміє з дівчат сьогодні! Бидлосмак заполонив усю планету.

Також мене не збуджують дівчата які ходять без шапки в -20 морозу, або в осінній курточці, легких туфельках, а потім 2 тижні лікуються і пів життя ускладнення мають

Аксесуари: не грають великої ролі аби лиш вписувались в стиль. Основне не змушувати жіночі аксесуари носити хлопців!

Чужорідні обєкти: пірсінг і тату звісно може і пасувати, але тут треба бути дуже обережним! Я не пуританин, але я раціоналіст. Якщо ви хочете зробити тату прошу! Проколете язика? Ну можна звісно.. але ризик втратити смакову чутливість. Брову? Пупок? Губу? А воно не буде зважати? Про інші частини я мовчу вже

Може татуювання? Робіть! Але потім фіг ви поясните майбутньому шефу при прийомі на роботу, чому це у вас дракон на шиї, коли ви хочете станете менеджером благодійної організації чи телеведучою. Тату на все життя. Дурь ваша пройде, а воно лишиться. Вивести його дуже проблематично і будуть шрами.

Я собі смачно уявляю цю постапокаліптичну картину: 2070 рік черга в ЖЕКу платити за комуналку стоять зморщені сиві бабки І всі кругом в татухах: з метеликами на поясниці, крильцями на шиї і ієрогліфами на плечах! ЖЕСТЬ! Така собі армія темних сил! Ну і важкою артилерією нашої теми мабуть має стати поведінка! Тут найбільше варіацій І то річ складна. Але дещо з чим важко не погодитись. Бодай частково але спробую торнутись.

Куріння: Будьте готові до того, що далеко не кожен хлопець захоче з Вами щось мати, якщо Ви палите! Навіть якщо у вас червоне Ферарі і 5-й розмір грудей!

Особисто я би з дівчиною, що курить нічо серйозного мати не збирався. Та й просто огидно і смердить!

Алкоголь: Можна собі випити звісно. Але якщо ви стаєте неадекватні, вас нудить, або найгірше ви робите істерики, сварки, скандали утримайтесь!

Наркотики: Почуття гумору: Абсолютно обовязкове! нажаль велика кількість дівчат реально тупить в плані гумору, навіть найделікатнішого. Якщо дівчина може нормально посміятись з жарту про відрубані руки це ідеальна дівчина!!! (Симулювати не раджу)

Терпіння: (шоб терпіти витівки хлопців Охайність: Примхливість: в жодному разі! Я цей парк не хочу, а в цей бар не піду, а твоїх друзів бачити не бажаю То сиди собі вдома!

Манери: Вміння вести себе на людях болюча тема! Вчіться, дівчата, бо біда як я дивлюсь часом спостерігаю за молодими людьми. Чим вони думають?

Матюки: Не бажано. То паскудно. Для зв’язки слів то взагалі ноу коментс. Але якщо дівчинці впаде на ногу цегла, або вилиється кипляча вода. А вона тільки скаже ой лишенько я почну її підозрювати в неадекватності.

P.S. Будь-яке співпадіння з реальними фактами і людьми вважати випадковістю. Анкети ідеальних жінок надсилати на мою адресу.
Прикріплення: 5139091.jpg (21.8 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 22.05.2017, 10:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
маленькі хитрощі можна використовувати не для того аби впадлити, а для хороших цілей аби обійти гострі кути чи ще щось – того дівчата не знають..Знають. Але деколи найкоротший шлях прямий. І я не мала на увазі впадлити. Простий приклад: дівчина хоче піти на дискотеку, але знає, що хлопець не буде від того в захваті (і сам піти не схоче і її з подругами не відпустить). З такої ситуації є три виходи:
1. забути про дискотеку (бо характер не бойовий і нема бажання відстоювати свою думку)
2. піти на дискотеку втіхаря (схитрувати і згладити гострі кути і вівці цілі і вовки ситі дівчина ж не зраджувати туди пішла, а просто потанцювати. І хлопець спить спокійно.)
3. поговорити чесно і спробувати досягти якогось консенсусу (бойовий характер і дії в лоб)
То який варіант правильний?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Образ ідеальної жінки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом