Olenka | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 10:21 | Повідомлення # 1 |
| Питання на порядку денному: якою ж бачать чоловіки образ ідеальної жінки?!
Передісторія: Можна уточнити, що це мабуть образ ідеальної жінки саме 21 сторіччя, і саме очима чоловіка. Будем пробувати чоловічим товариством спільноти просуватись від чисто субєктивних ремарок до збірного образу нашої уявної дівчинки. Тому допис великою мірою чоловічий: пацани налітай! А дівчатка будуть думаю більше собі сидіти і вчитуватись, мотаючи на вус. Може навіть не схочуть коментувати, але головне аби не сприймали все надто серйозно і не розстроювались, якщо часом не всі риси зуміли зібрати в собі! Чоловікам притаманно любити Вас такими, які Ви Ідея створення допису навіяна свіжою статтею від loreleya та певною мірою образом, який зобразив Актор. Я вирішив присісти детально за опис. Це буде моя перша спроба публічно розказати про свої смаки, подумати про них добряче, та порівняти свої смаки з іншими Хотіли шоб вас розбирали як старого Жигуля на деталі маєте!

Отже
Зріст: може бути і як в Анджеліни Джолі 170-ма сантиметрами я обмежуватись би не став Тілобудова: ПРОПОРЦІЙНА! Не так важливо чи тендітна, чи з пишними формами головне в цьому ділі пропорційність!
Форми: ну груди мені б такі як і Актору підійшли розмір так зо 3-й Ноги не криві однозначно Бажання обхопити рукою теж незле! І взагалі має виникати бажання пообхоплювати багато де А, мало не забув попа не має бути пласка як фанера Обличчя: То описати важко. Мабуть аби не витянуте як у коня і ніс якйись невеликий Губи великі і смачні Висота лоба як у древності грає мало ролі Виголені вії і намальовані олівцем то шось не то шо треба.
Очі: мабуть світлі зелені, сині
Волосся: може бути й довге і густе наче в мавки але тут діапазон стає ширшим. Чорне, біле, червоне, кольорове синє! ну зелене певне ні Основне аби не кучеряве! І не надто коротке. Очевидно я люблю довге волосся.
В Польщі б я не хотів довго жити там у дівчат мода на короткі стрижки під хлопчика! Не бачив ще такої кількості короткострижених дівчат.. Але як ми вияснили не хлібом єдиним тобто не лише своїм виглядом, а і тим що дівчина з собою зробить вона ціниться!
(тут очевидно можна буде знайти і певні поради. Почути від подруг одне, а від хлопця уууххх сьодні подвиг роблю!)
Зачіска: Можна хвостик Можна розпущене. Якщо коротше волосся обємна!
Екібани, які кожна дівка робить коли йде на весілля, мене нервують отово закручене у всі сторони і полите лаком і бльостками.. фє!
Косметика: Тонна косметики в жодному разі! Підкреслені очі це діло! А замазані штукатуркою прищі, чи пудра яка сиплеться як пісок ну його Губи намалювати добре. Але якщо ви збираєтесь цілуватись з хлопцем, то або не малюйтесь, або повитирайтесь, якщо ви знаєте що йому то неприємно. Він і без того бідолаха за життя зїдає від 3-х до 4-х кг жіночої помади.
Ну і не купуйте косметику від Брізар (Brizzare кажися пишецця). Памятаєте таку? Чи вона іще не знаю
Руки/ноги: Якшо ви і покриваєте якусь свою частину лаком/емаллю/водоемульсійкою будьте певні що воно там тримається! Сам не вірю шо хлопець може сказати наступне, але: Я не кажу робити манікюр за 100 грн кожного тижня чи кожного місяця. Але якшо вже воно облупилось майте совість то зняти рідоною (яка між іншим класно пахне). Знов дивуюсь сам собі: Дайте нігтям відпочити! не малюйте їх весь час! інакше попсуєте Головне охайність.
Прикраси: «Краткость сестра таланта». А поміркованість сестра шарму! (сам шойно придумав) Тож не навішуйте на себе усе підряд! вдягність лише те що Вам пасуватиме! Не беріть надто громіздких штук воно лише заважає. Орієнтуйтесь по ситуації і по власному одягу.
Одяг: Старомодний стиль звісно не дуже добре.. Хоча і надто продвінуто-модний теж не супер Хоча витримувати певну дитячість в стилі я б рекомендував Якісь там штуки кльові Можна й строго вдягатись.. але великий ризик бути схожим на даму бальзаківського віку або традиційну вчительку молодших класів Взагалі одяг то ціла тема для наступного допису! Одяг має теж пасувати! Бути гармонійним! З фігурою, в обличчям, зі стилем, з поведінкою Самі по собі модні шмотки ще не зроблять з дівчини красуню! А вміло поєднувати одяг так щоб не виглядати ані клоуном (хоча хотіла гарно і яскраво), ані курвою (хоча хотіла привабливо), ані опудалом (хоча хотіла побільше нєфарських фєнєчок) мало хто нажаль вміє з дівчат сьогодні! Бидлосмак заполонив усю планету.
Також мене не збуджують дівчата які ходять без шапки в -20 морозу, або в осінній курточці, легких туфельках, а потім 2 тижні лікуються і пів життя ускладнення мають
Аксесуари: не грають великої ролі аби лиш вписувались в стиль. Основне не змушувати жіночі аксесуари носити хлопців!
Чужорідні обєкти: пірсінг і тату звісно може і пасувати, але тут треба бути дуже обережним! Я не пуританин, але я раціоналіст. Якщо ви хочете зробити тату прошу! Проколете язика? Ну можна звісно.. але ризик втратити смакову чутливість. Брову? Пупок? Губу? А воно не буде зважати? Про інші частини я мовчу вже
Може татуювання? Робіть! Але потім фіг ви поясните майбутньому шефу при прийомі на роботу, чому це у вас дракон на шиї, коли ви хочете станете менеджером благодійної організації чи телеведучою. Тату на все життя. Дурь ваша пройде, а воно лишиться. Вивести його дуже проблематично і будуть шрами.
Я собі смачно уявляю цю постапокаліптичну картину: 2070 рік черга в ЖЕКу платити за комуналку стоять зморщені сиві бабки І всі кругом в татухах: з метеликами на поясниці, крильцями на шиї і ієрогліфами на плечах! ЖЕСТЬ! Така собі армія темних сил! Ну і важкою артилерією нашої теми мабуть має стати поведінка! Тут найбільше варіацій І то річ складна. Але дещо з чим важко не погодитись. Бодай частково але спробую торнутись.
Куріння: Будьте готові до того, що далеко не кожен хлопець захоче з Вами щось мати, якщо Ви палите! Навіть якщо у вас червоне Ферарі і 5-й розмір грудей!
Особисто я би з дівчиною, що курить нічо серйозного мати не збирався. Та й просто огидно і смердить!
Алкоголь: Можна собі випити звісно. Але якщо ви стаєте неадекватні, вас нудить, або найгірше ви робите істерики, сварки, скандали утримайтесь!
Наркотики: Почуття гумору: Абсолютно обовязкове! нажаль велика кількість дівчат реально тупить в плані гумору, навіть найделікатнішого. Якщо дівчина може нормально посміятись з жарту про відрубані руки це ідеальна дівчина!!! (Симулювати не раджу)
Терпіння: (шоб терпіти витівки хлопців Охайність: Примхливість: в жодному разі! Я цей парк не хочу, а в цей бар не піду, а твоїх друзів бачити не бажаю То сиди собі вдома!
Манери: Вміння вести себе на людях болюча тема! Вчіться, дівчата, бо біда як я дивлюсь часом спостерігаю за молодими людьми. Чим вони думають?
Матюки: Не бажано. То паскудно. Для зв’язки слів то взагалі ноу коментс. Але якщо дівчинці впаде на ногу цегла, або вилиється кипляча вода. А вона тільки скаже ой лишенько я почну її підозрювати в неадекватності.
P.S. Будь-яке співпадіння з реальними фактами і людьми вважати випадковістю. Анкети ідеальних жінок надсилати на мою адресу.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 22.05.2017, 10:22 | Повідомлення # 2 |
| маленькі хитрощі можна використовувати не для того аби впадлити, а для хороших цілей аби обійти гострі кути чи ще щось – того дівчата не знають..Знають. Але деколи найкоротший шлях прямий. І я не мала на увазі впадлити. Простий приклад: дівчина хоче піти на дискотеку, але знає, що хлопець не буде від того в захваті (і сам піти не схоче і її з подругами не відпустить). З такої ситуації є три виходи: 1. забути про дискотеку (бо характер не бойовий і нема бажання відстоювати свою думку) 2. піти на дискотеку втіхаря (схитрувати і згладити гострі кути і вівці цілі і вовки ситі дівчина ж не зраджувати туди пішла, а просто потанцювати. І хлопець спить спокійно.) 3. поговорити чесно і спробувати досягти якогось консенсусу (бойовий характер і дії в лоб) То який варіант правильний?
|
|
| |