Olenochka | Дата: Середа, 27.12.2017, 01:27 | Повідомлення # 1 |
| Після першого або другого побачення, по телефону не в перший раз,чую від дівчини такі питання: "а з якою метою ти мене запрошуєш" або ще гірше: "а з якою метою ти мене запрошуєш, ти хочеш, що б я була твоєю дівчиною?" Відповідаю, що хочу зустрітися просто для спілкування і тут же виникає у неї інше питання: "а спілкування з якою метою?" Блін, що відповідати на ці питання? І чому вони виникають? І саме по телефону!) Як це лікувати?

Радуйся таких ситуацій! Можливість постібатися Я кажу:- будемо цілуватися, обніматися! - займатися сексом, кохатися - якщо будеш себе добре вести у тебе сьогодні буде секс! - крім приємного спілкування нічого обіцяти не можу! (на цю маячню клюють завжди хахаха :)) - я хочу щоб ти зірвала з мене штани і зробила мені класний мінет!- познайомитися ближче - сходити в ресторан, на японську кухню, піцу поїсти, попити кави, кінотеатри, дискотека? парк, атракціони, покататися на тачці - поїсти морозива - на пляж.
Друга лінія: Мабуть ти на побаченнях поводишся так, що вони не розуміють, чого ти хочеш від них  Косяк на першому побаченні, не зацікавив. Якщо в тобі зацікавлена дівчина, то таких питань не буде. Взагалі якщо дівчина задає такі питання і всіляко відмовляється усамітнюватися з тобою, це не тільки на пропозицію поїхати додому, то це явна ознака того, що не сильно зацікавив
|
|
| |