Olenochka | Дата: Неділя, 21.10.2018, 21:41 | Повідомлення # 1 |
| Всім привіт. Історія така. 4 роки стосунків, більше року жили разом. Стандартні відносини двох люблячих людей... Майже ніколи не сварилися, грошей не багато було, але вистачало. Суть в тому, що на роботі їй хтось запаморочив голову, відразу стало що людина старша, забеспечена. Кинула вона мене - пішла до нього, була шалено щаслива... Тепер він її кинув. У мене немає бажання повертати її своїми зусиллями, як у всіх скигліїв, які тут вже все зрозуміти не можуть, що потрібно відпустити ситуацію, щоб щось сталося. Так от у мене проблема в тому, що мої стосунки з нею будувалися на дружбі і коли її послали - їй раптом знадобилася моя підтримка, яку я їй надав: посидів з нею... вислухав її переживання. Тепер розумію, що треба було до кінця її залишити 1-1 з цим, тому напевно цей форум і користується популярністю, тому, що коли люди вибиті з колії їм потрібно розуміти об'єктивно ситуацію. Як розумію у неї теж немає великого бажання повертатися, тому, що їй соромно і вона не уявляє, як вона після такої зради буде жити зі мною, спілкуватися з друзями, дивитися в очі батькам. От мені б хотілося напевно, щоб вона хотіла повернутися )))
Потрібна була б мені дівчина з під іншого мужика? - думаю ні. Шукати іншу - найкращий варіант.
|
|
| |