MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як підчепити когось тієї ж статті?
Як підчепити когось тієї ж статті?
OlenochkaДата: Середа, 05.06.2019, 21:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
"Допоможіть! Справа в тому, що я гомосексуальний. Ну, я-гей. Я знаю це точно, у мене немає ніяких сумнівів. І мене немає з цим навіть більше проблем, тільки... не знаю, як кого - небудь підчепити. Я боюся використовувати мережу, щоб не наштовхнутися на якогось збоченця. Але також не знаю, як розпізнати гея. Що робити?"Артур, 17.



Для підлітка це вже складно. Будучи гомосексуалістом, це завдання стає психологічно виснажливою проблемою. Причина проста – ніхто не має на обличчі написано, що він "гомо" або натурал, ми можемо зустрітися з дуже неприємною реакцією. Отже, що робити, коли ви однієї ж орієнтації, і хочете знайти щастя поруч з іншою особою?

Слухай чутки.

Кажуть, що в кожному слуху є зерно істини – у багатьох випадках це правда. Часто трапляється так, що, хоча ніхто не говорить вголос, "вся школа" знає, хто є гомосексуалістом. Якщо до тебе дійшли такі чутки, подумай, чи не хочеш сходити з ким - небудь на побачення.

Увага! Звісно, перш ніж робити такий крок, спочатку підійди до людини. По - перше, кидати "несподівану" пропозицію про похід буде дивним. По - друге, може виявитися, що все чутки, а людина зовсім не гей чи лесбіянка.


Подружися з Інтернетом.

Не бійся, що світ гомосексуалістів в Інтернеті охоплює тільки літніх хлопців, які використовують молодих хлопців. Це не так - звичайно, в мережі також шукають допомогу ті, хто знаходяться в подібній ситуації. Анонімне оголошення з конкретною метою істотно полегшує їм життя.

Але уникай занадто відкритості (ну, якщо не проти говорити про свою орієнтацію). Замість того, щоб шукати когось на FB, зареєструйтеся на форумі для Геїв або лесбіянок. Також хорошим варіантом є сайт знайомств для гомосексуалістів.

Подумай про відкритість.

Якщо ти тільки недавно відкрив або відкрила, що у вас така орієнтація, то протягом перших кількох місяців, звичайно не будеш мати бажання говорити про це, та поділитися цією інформацією з усім світом. Заходь на великі інтернет - платформи, що об'єднують геїв і лесбіянок. І ти побачиш, що більшість молодих людей не можуть говорити про себе чесно. Частина має підключені облікові записи акаунтів в FB. Вони виглядають і поводяться нормально.

Може виявитися, що припинення приховування своєї орієнтації змусить почувати себе вільним/- ю. Звичайно, для вашої родини і друзів це може бути шок, але в даний час все проходить швидко і не відбувається так, що хтось не хоче тебе знати через це.

Відкритість тягне за собою ще один плюс. А саме, може виявитися, що вас будуть зваблювати. Люди, які до сих пір також боялися (як ви) зробити перший крок, зрештою наважилися.


Домовся. Просто

Це також варіант. Ви можете зробити так, як Евеліна:

- Я вже рік знаю, що я лесбіянка. Вже з рік я впевнена, так можна сказати. Півроку тому я закохалася .  Не знала її орієнтації, просто у неї ще не було хлопця. Вона зовсім не схожа на всіх дівчат, яких я знаю. Тому я вирішила підійти до неї. Ми почали ходити в кіно, по магазинах, та нормально, як друзі. Поки, нарешті, я сказала їй, що я лесбіянка. І що вона мені дуже подобається, але звичайно, я зрозумію, якщо вона натурал і тоді я б хотіла дружити з нею далі. На мій подив, Аня виявилася бісексуальною. І так ми разом вже кілька місяців. Іноді я заздрю, бо знаю, що вона може закохатися в кого завгодно, але я намагаюся заспокоїти ці негативні почуття. Ага, і ніхто про нас не знає. Для інших ми просто подруги, і так нам добре, – пояснює Евеліна.


Якщо не наважишся, то не знайдеш любові

Пошук любові, коли ти гомосексуаліст, не просто. З іншого боку, у всіх видах любові одне незмінно - ви повинні, нарешті, наважитися зробити перший крок. Може це запрошення когось на побачення, призначити зустріч і ближче познайомитися , або просто зловити контакт в мережі. Важливо тільки те, щоб ти нарешті, зважився /- а.
Прикріплення: 5411907.jpg (30.4 Kb) · 6652581.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 10.06.2020, 10:16 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Цитата
Хлоп, 24 роки.орієнтація традиційна, були стосунки і серйозні, були і коханки на одну ніч, але в останній час мене почало збуджувати гей порно(в житті на хлопців не задивляюсь).як бачу здорову стоячу паліняку, яка ніжно, поволі проникає в анус, то просто кришу зносить!стоїть відразу, а закінчую тільки торкнувшись до члена!
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як підчепити когось тієї ж статті?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом