MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Яким повинен бути ідеальний хлопець? 6 особливостей!
Яким повинен бути ідеальний хлопець? 6 особливостей!
OlenochkaДата: Пятниця, 21.06.2019, 18:51 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Яким повинен бути ідеальний хлопець? У цьому пості ми представляємо 6 основних якостей!

Більшість з нас мріє про ідеального хлопця, але насправді, що означає бути ідеальним? Для кожної дівчини ідеал буде інший, але є кілька особливостей, які проявляються частіше, ніж інші. Нижче ми представляємо 6 таких якостей.



Яким повинен бути ідеальний хлопець? 6 особливостей!
1. Високий
Для більшості дівчат ріст бойфренда-одна з найважливіших особливостей. Ідеальний-це коли, надівши шпильки, партнер як і раніше вище нас. Є, звичайно, дівчата якімають менші вимоги, і вистачить їм, коли хлопець такого ж росту, як вони.

2. Красивий
Раз вже ми говоримо про ідеал, то звичайно, хлопець повинен бути привабливий. Не варто, кєруватися тільки зовнішнім виглядом, оскільки часто буває так, що за ним хлопець не має нічого більше, щоб запропонувати. Не кажучи вже про значну конкуренцію 

3. Вірний
Що тут багато писати, вірність просто сексуальна , Напевно, кожна з нас мріє про те, щоб її хлопець не дивився за іншими дівчатами, тільки дивився на нас, як на зображеннях.

4. Доглянутий
У жодному випадку мова не йде про те, щоб хлопець регулював брови, робив манікюр і накладав маски на обличчя (хоча, якщо йому і Вам це підходить, то чому б і ні), але вимите волосся, чистий одяг і приємний запах-це абсолютний мінімум.

5. Щирий
Чесність, як і вірність, - дуже важливі якості у відносинах. Зрештою, ніхто не любить бути обдуреним. Без щирості важко довіряти іншій людині, адже довіра-це фундамент, без якого неможливо побудувати здорові відносини.

6. Відповідальний
Хлопець повинен дарувати своїй дівчині почуття безпеки, але в той же час дбати про себе, своє здоров'я і майбутнє. Для нас відповідальний хлопець, це той який не задається до поганого товариства, не вплутується в бійку, не вживає наркотиків і не гуляє щотижня.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8086571.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.12.2020, 13:03 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
. Дуже часто дівчата пишуть: ,,головне щоб був адекватний ", або ,,неаекватам неторбувати".
А який цей ,,НЕАДЕКВАТНИЙ"? Як такий поводиться,що каже, можливо щось бурмоче собі під ніс,чи фантазує про життя, а може вираз обличчя дебільний, чи голос як в розумововідсталого ?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Яким повинен бути ідеальний хлопець? 6 особливостей!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом