MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Цікаві історії.....
Цікаві історії.....
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:18 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Цікаві історії для дівчат...
 
girlorgДата: Понеділок, 07.01.2013, 18:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Історія про Щастя і Любов)
Куди зникає любов? - запитало маленьке Щастя у свого батька.
- Вона помирає, - відповів батько. Люди, не бережуть те, що мають. Просто не вміють любити!
Маленьке Щастя задумалося: Ось виросту великим і буду помагати людям! Йшли роки. Щастя виросло і стало великим. Воно пам'ятало про свою обіцянку і щодуху прагнуло допомагати людям, але люди його не бачили. І поступово Щастя з великого почало перетворюватися на маленьке і чахле. Воно дуже злякалося, як би зовсім не зникнути, і відправилося в далеку дорогу, щоб знайти ліки від своєї хвороби.
Довго чи не зовсім, йшло Щастя, не зустрічаючи нікого на своєму шляху, відомо, що стало йому зовсім погано. І зупинилося воно відпочити. Вибрало крилате дерево і прилягло. Лише задрімало, як почуло кроки, що наближаються.

Розплющило очі і бачить: іде по лісу дряхла стара, вся в лахмітті, боса і з палицею бабуся. Кинулося щастя до неї:
- Сідайте. Ви, напевно, втомилися. Вам потрібно відпочити і підкріпитися.
У старенької підкосилися ноги, і вона буквально звалилася в траву. Трохи відпочивши, мандрівниця розповіла Щастю свою історію:
- Образливо, коли тебе вважають такою дряхлою, адже я ще така молода, і звуть мене Любов!
- Так це Ви Любов?! здивувалося Щастя. Але мені говорили що любов це найпрекрасніше з того, що є на світі!
Любов уважно поглянула на нього і запитала:
- А тебе як звуть?
- Щастя.
- От як? Мені теж говорили, що Щастя має бути прекрасним. І з цими словами вона дістала зі свого лахміття дзеркало.
Щастя, поглянувши на своє віддзеркалення і голосно заплакало. Любов підсіла до нього і ніжно обійняла рукою.
- Що ж з нами зробили ці злі люди і доля? - схлипувало Щастя.
- Нічого, - говорила Любов, - Якщо ми будемо разом і почнемо піклуватися один про одного, то швидко станемо молодими і прекрасними.
І ось під тим крислатим деревом Любов і Щастя уклали свій союз ніколи не розлучатися. З тих пір, якщо з чийогось життя іде Любов, разом з нею іде і Щастя, окремо їх не буває. А люди до сих пір зрозуміти цього не можуть. :(....

 
girlorgДата: Понеділок, 07.01.2013, 18:58 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Хто знає, наскільки важлива в житті любов?
Колись на одному далекому острові жили всі Людські Цінності. Невдовзі вони побачили, що цей острів починає опускатися під воду. Тоді вони сіли кожен на окремий корабель і поплили хто куди. На острові лишилася лише Любов. Коли повз острів пропливало Багатство на своєму кораблі, Любов попросила взяти її з собою, на що Багатство відповіло: "На моєму кораблі досить золота, грошей і коштовного каміння, ти мені ні до чого". Потім до острова підплив Смуток, але і він не взяв Любов із собою, сказавши : "Ні, на моєму кораблі настільки сумно, що Любові там не місце". Незабаром з`явився човен Гордості, але вона теж відмовила Любові, боячись, що вона зруйнує гармонію, яка панує на її кораблі.
Наступною була Радість, яка так веселилася, що навіть не помітила Любов. Любов засмутилася, але раптом почула голос позаду: "Підемо, Любов, я відвезу тебе". Обернувшись, вона побачила сивого старого. Він перевіз її на той берег, але вона була так здивована і збентежена, що навіть забула спитати, яке ім`я її рятівника. Тоді вона пішла до Істини, щоб запитати, хто це був. Істина відповіла: "Це був Час". "Час?" - здивувалась Любов. "Так, тому що лише Час знає, наскільки важлива в житті Любов..."

 
_Klementinka_Дата: Вівторок, 30.07.2013, 23:53 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 27
Сказка о любви Луны и Солнца=)

Это история началась миллионы лет тому назад.Тогда только зарождалась наша галактика.
В космосе зарождались новые звезды и планеты.Матушка Земля уже существовала,но искала свое место в этой жизни.По соседству с ней появился юный Месяц.Он был хорош собой.Всегда галантно сопровождал в кромешной темноте планету Земля.Зорко наблюдал за тем,чтобы звезды вовремя выходили на прогулку.
Но одна звезда,по имени Солнце, страстно влюбилась в него.Она находилась по другую сторону от Земли.Как только Солнце начинало приближаться к Земле, сияющие лучи начинали ласкать и щекотать поверхность Земли.На поверхности Земли стала зарождаться жизнь. Из глубины ее недр стали выкарабкиваться первые ростки растительности.Зашевелились живые существа.Земля начала подставлять солнечному сиянию свои бока.Планета потихоньку научилась вращаться вокруг своей оси,чтобы солнечного света доставалось всей ее поверхности в равном количестве.А Месяц привыкший следовать за Землей, тоже стал вращаться вокруг своей оси вслед за Землей.Юный Месяц видел,как благодаря солнечному свету,все краше и краше становится Земля.И он стал присматриваться к красавице.Уж больно хороша была собой эта звезда.Месяц,конечно же,влюбился в Солнце.А Солнце влюбилось в Месяц.
Приближаясь друг к другу они начинают сгорать в объятиях друг друга.Если Солнце первым приближается к Месяцу,мы наблюдаем Солнечное затмение.А если Месяц первым приближается к Солнцу,то наблюдаем Лунное
затмение.Нельзя допустить того,чтобы влюбленные Солнце и Месяц сгорели в объятиях друг друга. Для сохранения жизни на Земле люди начинают их разгонять,когда те набираются храбрости и начинают приближаться друг к другу. Солнце и Месяц приносят нам в жертву свою любовь.Все звезды влюблены в Месяц.Но ни одна из них не решается подойти к нему близко.Они все наблюдают за его несчастной любовью.Далекие маленькие светила ночью выходят вместе с ним на поиски его возлюбленной.Только в дни затмения они прячутся и не подглядывают за влюбленными.
Прикріплення: 1701893.jpeg (13.3 Kb)
 
girlorgДата: Пятниця, 06.09.2013, 16:11 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Популярна людина , це не та, в якої сторінка вконтакті , а в Вікіпедії)
Популярна людина знаходить
прихильність у людей і має
багато друзів. Бути популярним
не означає шукати слави. Така
людина поводиться гідно, чим і
привертає до себе оточуючих.
Популярна людина, як популярна пісня. Спочатку була популярна УуууууууУуууууууу ууууу Барбара стреізенд, потім Носа Носа, потім Бара бара бара, а тепер Опа Гагнам Стайл....Популярність проходить!
 
girlorgДата: Середа, 09.10.2013, 21:56 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Тетріс навчив мене однієї дуже
хорошої життєвої позиції -
успіхи поступово зникають, а от
проблеми мають властивість
накопичуватися.
 
girlorgДата: Вівторок, 22.10.2013, 19:23 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
ПРОДОВЖЕННЯ!!!звісно я продовжу тому шо всі мають знати правду а не думати шо вона пездата і нівчому не винна!!як я сказав все було добре...але вона мене знову кинула в той момент коли мені було дуже важко)кинула через дві причини перша причина це то шо приїхав Шерстій Вадім якого я не бачив рік він був в легіоні і ми сиділи в кругу сім"ї вона не зрозуміла мене шо для мене значить ця людина яку я мусив кинути і прийти до неї бо вона відітілі так захотіла я ьув залежним від неї в плані душі...а друга причина це та шо я йшов в Внутрішні війська на контракт вона сказала подругам шо сама основна причина армія))вот її любов)вот її вірність)клялась шо любить такі гарні слова говорила і як дойшло діло реально до чогось серйозного здала задню і сказала мені шо я ебе ніколи не любила я була з тобою раді сексу...знаєте після цих слів в мене рєзко замість кохання бєшаного до неї прокинулась люта ненависть...я хотів просто перебити всіх хто біля неї ал стримував цю злость в собі цю обіду яку не передати словами..вона зрадила мене як людину я вже мовчу про іші моральні рамки...але знаєте від цеї людини ожидати можна шо звгодно)вона зрадила своїх подруг...Яримішина Наташці дуже подобався сєрий островський і сома взнаал про це від наташі і в той самий вечір начала лизатись з ним саме смішно шо тоді ми зустрічались вже 4 місяця)вона зрадила каріну шимкову...Всі казали шо каріна така сяка нє народ каріна зробила помилку вона про це жаліє і вона зараз робить все для того шоб реабілітуватись в очах суспільства..а сома кайфує від того шо вона сука шо вона робили больно всім людям хто її любив і цінував...І зараз мене запитують а шо ти відчуваєш знаючи шо вона з боруном і дуже щаслива))я скажу це не так важливо важніше шо відчуває він коли буде читати цю правду...як йому будить знати шо його дівчина паслждня шалава в городі яка пересосала як мінімум 4 хуя яких я знаю)якшо враховувати боруна то 6)я нічого протів цього хлопчини не маю хай зустрічається це його діло)я вот якби побачив як вони цілуються вибачте але сміявся би дуже голосно адже всі наші статеві акти з нею закінчувались такою перчинкою вона брала в рот і сама робила так шоб сперма попадала в рот їй або на лице)))так шо я зараз просто кайфую від думки шо вона з кимось цілується))але не кайфую від думки шо я був на місці боруна)))Вона грала 8 місяців шо любить вона гарна актріса може грати все життя...двулічна людина яка всіх топить всіх обсирає а потом коли пахне жареним спригує на всіх всі виноваті тільки не вона..не надійна вона людина нівчому))вона говорила шо я гнав на наташку на всіх хто з нею друже але забула подумати а смисл мені на них гнати вони мені нічого не зробили поганого навпаки підтримала в важку хвилинку..Вони дійсно люди а не людисько таке як Сома...і зараз чесно кажучи я нічого не відчуваю тому шо поняв я достойний кращої..я не ідеал но ціню себе і не буду зустрічатись із сукою яка все життя начинаючи з малку буде ізміняти)так шо Борун дай Бог тобі щастя з нею)))я нічого проти не маю)
 
girlorgДата: Субота, 02.11.2013, 23:28 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
...А пару недель назад к дочери на
замену прислали
преподавательницу физики. И она,
вместо того, чтоб отпустить детей на
волю, сделала молодежи курс
молодого бойца. И дочь моя пришла из школы совершенно
очарованная. И сказала, что физика
- сила. И ее новая страсть. И по
мордахе видно, что и правда
страсть. И целый вечер бубнила что-
то о телах и веществах: вот уха - это тело или вещество, говорит.
Я вслух изумилась, мол как это
возможно: с математикой - война, а
с физикой - любовь? Физики ведь
без математики быть не может.
А она отвечает - у меня, мать, наверное немного другая физика. Я
ведь и сама другая. И это
нормально. Запомните: когда человек
понимает, что другой человек -
ДРУГОЙ и что это НОРМАЛЬНО,
ровно тогда и наступает зрелость.
И у многих моих знакомых за 40
она еще даже на горизонте не показалась..
 
girlorgДата: Вівторок, 05.11.2013, 21:40 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
как ты там моя жизнь? у нас
ночь.
два почти, а мне все не спится.
ты там встретила нашу дочь?
верю встретила, раз мне снится.
у меня и седин уже нет,
кот наш старый сбежал на
прошлой,
мне почти девяносто лет,
держит жизнь меня как
нарошно.
вот пытались меня увезти,
в престарелый. но я не сдался,
ты учила вперед идти,
только я без тебя сломался.
мои руки не держат чай,
и вставать тяжело мне в
дважды,
ты держись моя жизнь не
скучай,
окажусь там и я однажды.
у меня твое фото на тумбе,
первый свадебный красочный
вальс,
твои розы завяли на клумбе,
доживу, посажу еще раз.
мне таблетки не лезут в горло,
валерьянкой пропах весь дом,
моя жизнь, мне почти не больно,
в одиночестве есть за столом.
ты просила меня быть сильным,
в свой последний тяжелый
вечер,
но когда я иду к могиле,
то вдвойне жду с тобою встречи.
дорогая моя старушка,
без тебя тяжело, нет мочи.
вот моя, вот твоя подушка.
скоро буду. спокойной ночи.
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 22:24 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 1717
люди рвуть стосунки як шкарпетки. Спочатку з'являється маленька непомітна дірочка, потім вона більшає, але шкарпетки ще носять. Якщо в них йдуть в гості, то стараються приховати її, затуливши або сховавши. Інколи цю дірочку помічають інші люди, але роблять вигляд, що все нормально. Дірка більшає і більшає... І є лише два шляхи - залатати її або викинути старі шкарпетки. В стосунках так само. Або латай, або викидай. Тільки не носи роздерті.
 
girlorgДата: Вівторок, 10.06.2014, 18:50 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 1717
Одного вечора минулого тижня я і моя дівчина лягли в ліжко. Отже, мої бажання поступово набирають обертів, але тут вона каже мені: "Здається, мені не хочеться! Я хочу, щоб ми просто лежали поруч, і ти ніжно мене тримав".

Я запитав: "Що?! Мила, що за фігня?"

І тут вона каже мені те, чого боїться почути кожен хлопець на планеті.

"Ти зі мною просто задовольняєш свої чоловічі фізіологічні потреби. А те, що відбувається у мене в душі, які у мене, як у жінки, існують емоційні потреби - тебе не цікавить".

Вона подивилася на моє здивоване обличчя і додала:
"Ну, хіба ти не можеш любити мене просто за те, яка я є, незалежно від того, що у нас з тобою відбувається в спальні?"

Я промовчав, але зрозумів, що цієї ночі толку не дочекаєшся, відвернувся і заснув.
Проте наступного дня я вирішив взяти на роботі вихідний, щоб провести час з нею. Ми добре поснідали і пішли в один з місцевих торгових центрів.
Вона переходила з одного відділу в інший, приміряла різний дорогий одяг, а я весь час був поруч з нею.

Вона не могла ніяк визначитися, що саме їй вибрати, а я сказав їй:
"Бери все, що захочеш!". Вона захотіла купити взуття, плаття, ще 100500 шмат, і до кожної нового речі, якої ми підходили, я казав: "Звичайно, візьми все, що тобі підійде".

Хочу сказати, вона була вельми схвильована тим, що відбувається. Напевно, вона вирішила, що вчорашня розмова вплинула на мене так, що я відчув себе фактично напередодні аварії корабля і відчайдушно не хотів псувати наші відносини. Здається, вона навіть почала це перевіряти, тому що захотіла купити тенісну ракетку, хоча навіть не знає, як в цей йобаний теніс грати. Вона просто затремтіла, коли почула, як я сказав: "Це класна річ, бери, люба!"

Виглядала вона так, наче була вже близька до піку сексуального задоволення. Посміхаючись, вона вимовила: "Мені здається, що це все, коханий, ми можемо йти на касу".

Я ледве дочекався цього моменту і, ледве стримуючи своє нетерпіння, вимовив: "Ні, люба, не думаю, що мені цього хочеться!"

Після цих слів її трішки перекосойобило, і з напіввідкритою щелепою, здавленим голосом запитала: "ЩО?!"

Тоді я сказав: "Мила! Я тільки хочу, щоб ти просто потримала все це в руках. І все. Але мені чомусь здається, що в цій ситуації тебе не хвилюють мої чоловічі фінансові можливості, тебе хвилюють тільки твої жіночі потреби!" І в той самий момент, коли мені здалося, що вона була готова мене вбити (і не тільки поглядом), я ласкаво додав: "Чому ти не можеш любити мене просто за те, який я є, а не за те, які речі я тобі купую? "

Чомусь мені здається, що і сьогодні вночі у мене не буде сексу.
 
girlorgДата: Четвер, 26.06.2014, 15:48 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 1717
..давай будемо гратись в гру - я розповідатиму тобі як в мене справи, а ти робитимеш вигляд що тобі не цікаво. І якось поміж буденних фраз про сесію і черешні я випадково напишу тобі про свої почуття. А ти зробиш вигляд, що нічого не сталося. А коли нарешті я забуду про цю випадкову гру, вилікую себе алкоголем і випадковими усмішками, мені стукне у повідомлення твоє "привіт". І я знову почну гратися. Але цього разу - тобою.
 
girlorgДата: Субота, 23.08.2014, 19:18 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 1717
Привіт, Сонце  
Привіт, Сонце, Що робиш?  
Нуджуся 
Чого? 
Та то завжди так, коли без Тебе 
Та ну, я поруч 
Ти далеко 
Я може й далеко, але серце моє постійно поруч з тобою 
Зі мною? 
Ні, не з Тобою, з Бредом Пітом!!! 
Шо? 
Звісно з тобою, дурненький, з ким же іще 
Я не дурненький 
Дурненький-дурненький, за це я Тебе і люблю 
Хи, а сильно любиш? 
Сильно-сильно, сонце, знаєш що? 
Що? 
Я вже скучила 
І я скучив 
Я більше 
Ні, я більше 
Ок, ми обоє скучили, що ж тепер робити? 
Треба побачитись, бо мені погано без Тебе 
По любому трнеба побачитись, Як же так щоб не побачитись 
От і я так думаю. Я заїду за тобою 
Коли? 
Ну зараз 
Нуууу, зараз не знаю чи вийде, трішки зайнята, стінгазету малюю, подрузі допомогти треба 
Фігово,А потім? 
Може й потім, Я стінгазету віддам, ми з подругою трішки погуляєм, а тоді я подзвоню 
Подзвониш? 
Ні, не подзвоню!!!! Звісно подзвоню, що за питання? 
Обіцяєш? 
Обіцяю 
Я чекатиму з нетерпінням 
І я 
Будем гуляти? 
Будем 
Триматися за ручки? 
Само собою 
Цілуватися? 
Хи, на кожному другому кроці 
Обіцяєш? 
Чесне піонерське, 
І морозиво їстимем? 
Хо, точно, я щось морозива дійсно хочу, піду стінгазету віддавати, певно з"їмо морозива з подругою  
Е-е-е, ти зі мною його маєш поїсти 
Та я і з Тобою поїм, обіцяю 
Ну дивись 
Та дивлюсь, чого засумував? 
Я не засумував 
засумував, я ж чую, з"їмо морозива і гулятимем допізна, не будь таким напряжним, розслабся 
Чуєш, то ше хто з нас напряжний? Ізі, мен... 
Сам ти, Ізя 
Я не Ізя, я Вася 
Аха-ха,То точно шо Вася 
Полегше, я люблю своє ім"я 
Не кіпішуй, я теж його люблю 
Любиш? 
Люблю, і Тебе люблю 
І я Тебе люблю. Разом назавжди? 
По любому 
Ех, знаєш, дивно якось і навіть лячно трохи 
Ти про що? 
В нас так все класно, що аж не віриться 
Чого не віриться 
Не знаю, просто так небуває 
Ну в нас же все ок? Мені з тобою добре, Тобі зі мною добре, а на інших пофік, Я з Тобою 
Мені так приємно, знаєш ніколи не чув таких слів ні від кого  
Чого? 
Не знаю, не казали 
то колись було, забудь про те що було раніше, зараз Ти зі мною, нам же кльово 
Ще й як 
Ну, а далі буде ще краще, повір 
Вірю 
Ну, не кисни, в нас усе буде ок, обіцяю 
Вірю 
Ну от і все 
Хи 
Чого Ти з мене смієшся? 
Ти помітила скільки вже наобіцяла за сьогодні 
Я? 
Ні, я!!! 
Не передражнюй, ну наобіцяла, а що тут такого? Сьогодні ж день обіцянок 
День обіцянок? 
Ну, так, день обіцянок, а Ти шо, не знав? 
Та ні 
Ех ти, то ж таке свято? 
А шо за свято? 
Та свято, сьогодні, що не попросиш, я пообіцяю 
Любе бажання? 
Ну, так, тільки не перестарайся 
Нуууу 
Що ну? 
Та нічого, пообіцяй що побачимося сьогодні, та й усе, нічого мені більше не треба 
Звісно побачимося, Котик 
Обі... 
Та обіцяю, Тобі обіцяю що завгодно, обіцяю що любитиму вічно, що будеш у моєму серці, де б ми не були і ким би не були, обіцяю піти на край світу за Тобою, якщо доведеться, обіцяю народити колись від Тебе двох близнят, про яких Ти так мрієш, обіцяю все що завгодно, тільки посміхнись... 
Я посміхаюсь, дякую за те що Ти є в мене, люблю Тебе 
І я Тебе люблю, все, Сонце, давай, я пізніше подзвоню, цілую, па 
І я Тебе цілую, міцно-міцно, па... 

наступного дня 

Привіт 
І тобі привіт 
Чого такий голос? 
Та горло Щось розболілось 
Ууу, паскудно, бідненька Ти 
не бідненька, що ти хотів?, кажи, бо біжу на лекцію 
Ми вчора погуляти мали 
Ну так, не вийшло були справи 
Які справи? 
Яка різниця які? Були, та й все 
А чого трубки не брала? Я дзвонив 
Та телефон вдома у кімнаті десь затесався і я знайти не могла, прикинь 
То треба було з іншого телефону на нього подзвонити, то знайшла би по звуку 
На вібро був, не чула 
А зараз по чому балакаєш? 
Ну, знайшла вже, як спати лягала, в ліжку він був 
То чого не передзвонила? 
Кажу ж спати лягала, пізно було, думала ти теж спиш 
Я не спав 
А я спати хотіла 
Ми ж мали погуляти 
Нууу, мали 
Давай сьогодні може погуляєм, таки з"їмо морозива 
Вася, яке гуляти? Якого морозива? Ти чим мене слухав? Я ж казала, що в мене горло  болить 
Ну... 
Що ну? Мені навіть говорити боляче 
Ок, іншим разом погуляєм, може завтра пройде 
Не знаю, побачимо, все давай, я побігла 
Чекай... 
Що? 
Ти ж вчора обіцяла що погуляєм, казала, що День обіцянок і все таке 
День обіцянок вчора був, сьогодні інше число 
А день виконання обіцянок коли буде? 
Не буває такого дня, що ти як маленький? Дитсадок чи шо? Я побігла, коротше, па, я подзвоню...
 
girlorgДата: Четвер, 23.10.2014, 19:20 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 1717
Сьогодні бачила прекрасну картину в маршрутці)) Сиділа дівчина, пізніше до неї підсів хлопець, вони переглянулись та й сидять собі далі. Через деякий час дівчина почала дрімати і їй кожен раз падала голова від чого вона будилась, але знову засинала. І що ви думаєте, той хлопець, що сидів біля неї побачив,як вона отак дрімає, і легенько нагнув її голову собі на плече.Блін, як це було мило)І він так їхав, поки вона не проснулась) Їй,звичайно,було незручно, потім вибачалась, але він сказав,що йому було не важко і він радий,що допоміг їй.Тим милувалась вся маршрутка)Всі б такі хлопці були))
 
girlorgДата: Пятниця, 24.10.2014, 12:23 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 1717
У мене в житті була така ситуація, коли я закохалася у найкращого друга, але не насмілилась йому про це сказати, оскільки він почав зутрічатися з моєю найліпшою подружкою, отож намагалася просто радіти за них. Здавалося що вони були закохані одне в одного. Через 4 роки вони одружилися і я навіть була дружкою на весіллі. Але чере 2 роки вони подали на розлучення, причини ніхто з них не хотів розголошувати. Та нещодавно подруга зізналася, що чоловік застав її коли вона трахалась з двома мужиками, їй бачте мало було сексу 3 рази на тиждень з чоловіком. І мені стало так не по собі........ Так боляче чомусь, ж серце зжало......... Я ніколи не була агресивною, але зацідила подрузі по морді і просто пішла......... Я стільки років була закохана у нього, а жертвувала почуттями заради його щастя, якого насправді не було. Дура я!!!! Потрібно боротися за своє кохання................
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Цікаві історії.....
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом