Хлопець не каже що любить мене.Що мені думати?
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 09.03.2015, 16:23 | Повідомлення # 1 |
| Мій хлопець та я знайомі вже 15 місяців. За цей час він не сказав ще мені відверто "я люблю тебе", але показує це своїми вчинками. Він є джентльменом, ніжним і ласкавим, і я люблю в ньому все. Він щирий, обіймає мене і цілує мене на людях. Все йде дуже добре. Я не хочу, щоб він відчував тиск, щоб мені сказати, я люблю тебе. Для когось це може бути дрібничка, але я чекаю коли він мені скаже це. Звісно образливо, що після 15 місяців зустрічань, він досі не сказав цього жодного разу. Скільки мені чекати , можливо він так і не наважиться на це ніколи? І як дізнатися, чи любить він мене?
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 13.11.2016, 23:18 | Повідомлення # 2 |
| дивлячись на те, кому що до вподоби: почуття гумору й легкий характер або серйозність та авторітетність серед друзів і оточуючих; відповідальність та турботливість або жалюгідність та взбалмошність; високий зріст й широкі плечі або дотепність; вміння слухати або вміння розвісити локшину на вуха, ну і таке інше
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 09.02.2017, 22:39 | Повідомлення # 3 |
| Мені здається що,мій хлопець зустрічається зімною тільки із-за моєї пиз*и, завжди коли зімною, то ввесь час тільки і трахнути мене хоче, і скоро весілля, а коли з ним, то вже і немає бажання час проводити біля нього,коли знаєш що, він тільки й сексу хоче( Чи це я одна така, чи у всіх так, а то скоро з розуму зійду...
|
|
| |