MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як повернути яскраві почуття у відносини
Як повернути яскраві почуття у відносини
OlenochkaДата: Неділя, 27.05.2018, 11:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Досить часто трапляється так, що вийшовши заміж або одружившись з любові, людина починає помічати через якийсь час, що почуття вже не ті, що раніше. Яскрава закоханість згасла, і ви стали відчувати холодок байдужості? Дуже рідко сьогодні зберігається «вогонь», який був на розквіті відносин між чоловіком і жінкою, поступово він згасає і що ж далі? Звичайно, це не говорить про те, що шлюбу прийшов кінець і пора наймати адвоката. Якщо ви цінуєте людину, яка поруч і хочете прожити з ним все життя, як і планували, то заради таких відносин варто постаратися.

Справа в тому, що наступає певний етап у сімейних відносинах, коли ви вивчили партнера і втратили до нього основний інтерес. Вам знайомі тепер всі його звички, можливі реакції, поведінку. Виходить, що людина став передбачуваним, а значить, стало нудно. Кожна пара все одно зіткнеться з цією проблемою. Розводитися не варто, так як цю проблему можна вирішити, якщо діяти правильно. І ваші відносини знову стануть яскравими, а почуття будуть сильними як ніколи.




Жіночий журнал пропонує дотримуватися основних правил, які допоможуть вам повернути яскраві почуття:
1. Підтримувати інтерес один до одного. Якщо цього не буде, то відносини стануть нудними і буденними, отчого обидва будуть страждати. Найперше правило - не сидіть постійно вдома. Якщо нічим не захоплюватися і не відвідувати цікаві місця, то в підсумку вам буде не про що розмовляти. Так що якщо ви поєднали свої життя, то з'єднайте і захоплення. Проводите багато часу разом, займаючись чимось цікавим. Можна, наприклад, піти на курси вивчення іноземної мови, на танці, в спортивну секцію, в басейн і так далі. Вам буде що обговорити і це допоможе повернути колишні емоції, адже весь час обговорювати сімейні труднощі і робочі справа - нудно і нудно.

Або згадайте, як колись ви святкували ваше одруження. Можете уявити, що ви знову одружились і замовте авто на весілля Львів
2. Навчіться нудьгувати один по одному. Можливо, ви звикли бути весь час разом з тих пір як почали зустрічатися. Але якщо зосереджуєте і далі тільки один на одному, то можете настільки звикнути один до одного, що перестанете сприймати коханої людини як особистість і почнете сприймати його як свою тінь. Іноді можна сходити в кафе з подругами, а чоловікові поїхати на рибалку, наприклад. Це буде сприяти тому, що ви будете нудьгувати один по одному і чекати зустрічі, як і раніше до весілля.
3. Слідкуйте за зовнішнім виглядом. Часто, коли люди разом вже давно, то вважають, що стежити за зовнішністю вже не потрібно. Адже ви цінуєте багатий внутрішній світ партнера, навіщо вбиратися? Тому що запраний халат, порвані штани і заношені шорти з неохайною зачіскою не викликають позитивних емоцій. Вони сприяють тільки тому, що хоч і непомітно, але то перше сприйняття коханої людини стирається і залишається образ в запраному халаті. Тому обов'язково стежите за тим, в чому ходите вдома, нехай це будуть красива нормальна домашній одяг, завжди розчесані волосся і доглянуте обличчя. Яскрава завлекающая зовнішність здатна повернути пристрасть у ваші сімейні відносини.

Прикріплення: 8317616.jpg (56.0 Kb) · 4197763.jpg (132.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як повернути яскраві почуття у відносини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом