MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Перший поцілунок ніколи не забудеш.
Перший поцілунок ніколи не забудеш.
OlenochkaДата: Неділя, 09.09.2018, 19:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4505
Незалежно від того ти є хлопцем чи дівчина, свій перший поцілунок ніколи не забудеш. Це перший досвід, коли знаходишся так близько до іншої людини. Якщо ти хочеш, щоб Твій перший поцілунок був справді успішним, скористайся нашими порадами!



Немає такої людини, яка б не пам'ятала свого першого поцілунку і супутніх йому емоцій – почуття тривоги і "метелики в животі". У багатьох підлітків підсвідомість сприймає страх і стрес перед цією подією, турбуючись про те, як вона відбудеться. Пам'ятай, це не іспит! Не потрібно нікому нічого доводити!

Щоб перший поцілунок не закінчився невдачею, важливо, аби вибрати потрібну людину – того, до кого є справжні почуття. Поцілунок з зовсім випадковою людиною, нічим не буде відрізнятися від поцілунку своєї власної руки. Пам'ятай, що поцілунок-це насправді прояв ніжності і почуттів до близької людини!

Основний принцип говорить також, щоб нічого не планувати і не хвилюватися надмірно. У потрібний момент все прийде само, напевно це відчуєш. Надмірний стрес і суто "технічний" підхід до теми, зіпсує всю магію, яку несе з собою цей перший поцілунок. Крім того, чи дійсно ти хочеш, щоб такий момент був запланований від а до я?

Як повинен виглядати перший поцілунок?

Цікава, напевно, сама "техніка" поцілунків і так званий "поцілувала мене взасос". Якщо ти не знаєш, як це робити – не поспішай. Почни з декількох ніжних поцілунків в губи, потім дуже акуратно, кінчиком язика оближи рот вашого партнера або партнерки. У цей момент, швидше за все, справи підуть своїм плином. Коли справа доходить до "поцілунку з язиком", ти можеш ніжно масажувати кінчиком свого язика язик коханої людини.

І це все! Вітаю, оце і є твій перший поцілунок! Вибір відповідної особи, часу, місця і відсутність стресу допоможуть, щоб свій перший поцілунок ти не забула/-в ніколи.

Боюся, що перший поцілунок мені не вийде!

Страх-це природна реакція організму на щось, чого ще не випробували. Перший поцілунок-це унікальний, дійсно чарівний момент, за умови, що переживете його з потрібною людиною – з кимось, до кого є щирі почуття. Якщо трапиться якась невдача, то найкращим виходом із ситуації буде повернути все в жарт! Це допоможе розслабити атмосферу та безумовно, спровокує на ще один поцілунок! Пам'ятайт – перший поцілунок-це не іспит – це прояв своїх почуттів іншій людині!
Прикріплення: 7972191.jpg (54.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Перший поцілунок ніколи не забудеш.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом