MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як спокусити хлопця, не знаючи його?
Як спокусити хлопця, не знаючи його?
OlenochkaДата: Понеділок, 01.07.2019, 21:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Зачарував Тебе, незнайомець, і цікаво, як би ти могла його підчепити? У цій статті знайдеш цінні поради.

Більшість з нас воліли б, щоб хлопець був ініціативний і зробив перший крок. На жаль, ми не завжди можемо на це розраховувати, і іноді ми повинні взяти справу в свої руки. Що робити, щоб проявити до нього інтерес? Продовжуй читати!



Як спокусити хлопця, не знаючи його?

На це питання немає однієї, універсальної відповіді, адже ситуації бувають різні, а незнайомця можна зустріти в справді багатьох місцях. Іноді потрібно діяти швидко, тому що у нас є буквально кілька хвилин, щоб поговорити, і іноді ми можемо переосмислити нашу "стратегію". Нижче розглянемо кілька найбільш поширених ситуацій.

Як спокусити хлопця в громадському транспорті?

В автобусі або трамваї потрібно діяти швидко, тому що ваш об'єкт бажання може вийти через хвилину, і ви більше не зустрінете його.

1. Встановіть зоровий контакт. Коли Ваші погляди з ним, посміхніться йому і подивіться на його реакцію. Можливо, відповість на твою посмішку і сам познайомиться?

2. Знайдіть його на сторінці. Може і не верх мужності, але що робити, якщо ти соромишся заговорити, а він для цього не має наміру? Це може статися за умови, що по-перше він звернув на Тебе увагу і Тебе запам'ятав, а по-друге, відстежує цю сторінку і побачить пост.

3. Поговори з ним. Зоровий контакт, посмішка, сайти... Все супер, але що робити, якщо хлопець читає книгу або дивиться у вікно і взагалі не дивиться на всі боки? У цій ситуації необхідно почати розмову. Ви можете задати питання з приводу книги (під приводом, що її друзі порекомендували, але ти не впевнена і хотіла б дізнатися більше думок) або запитати годину, а потім модель свого телефону (тому що ви хочете купити такий же і не знаєте, чи варто). Спробуйте знайти якийсь пункт кут для розмови, зроби глибокий вдих і вперед!

Як спокусити хлопця в кафе?

Це досить рідкісна ситуація, тому що в бари або кафе ми зазвичай зустрічаємося з кимось, але якби така ситуація сталася, і він сидів один за столиком, тоді підійди запитай чи вільний він, і якщо це підтвердиться, запитай, чи ти можеш сісти, тому що тобі не подобається їсти на самоті. Коли він погодиться, побажай йому приємного апетиту з посмішкою і дай йому деякий час на розмову. Може статися так, що він цього не зробить, тому що соромиться або у нього немає ідеї – тоді Ти дій. Запитай, чи часто тут буває, або рекомендує якісь страви.

Громадський транспорт, ресторан це, на нашу думку, одні з найпопулярніших місць, де можна познайомитися і підчепити хлопця.

Джерело dlanastolatek

Прикріплення: 7288035.jpg (53.2 Kb) · 2847052.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 25.09.2019, 21:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Спільні теми для розмови, завжди є маленькою спокусою
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.10.2019, 18:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
А як ви знаєте секрети? Напишіть нам
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як спокусити хлопця, не знаючи його?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом