MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Не ховайся під маскою
Не ховайся під маскою
OlenkaДата: Четвер, 23.03.2017, 11:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Людину можна порівняти із книгою: допоки її не прочитаєш, не зможеш стверджувати, якою вона є.
Більшість із нас, студентів, живуть у новому, незвичному для нас оточенні. Добре, коли людина вступила до ВНЗ і живе в рідному місті з рідними людьми.

Будучи студентом, перебуваючи у новому оточенні, завжди стараєшся виглядати кращим, аніж ти є насправді, хочеться справити приємне враження, отримати авторитет. Але проблема полягає у тому, що чим більше ти стараєшся бути таким, тим складнішає твоє життя – ти стаєш подібним до обгортки книги, зовсім забуваючи про її наповнення.



Вибираючи книгу, перше, на що звертаємо увагу – обгортка. Але тільки подивившись на неї, ми не зможемо відразу стверджувати, що книга цікава чи навпаки. Так само і з людиною. Неможливо тільки з вигляду зрозуміти, яка вона насправді. Повірте, набагато простіше бути самим собою і притягувати до себе людей своєю щирістю, добротою, простотою, але аж ніяк не лицемірством.
У Біблії є підтвердження цьому: «Ліпше добре ім'я за багатство велике, і ліпша милість за срібло й золото...» (Пр.22:1).

Із схожою проблемою стикаються не лише молоді люди, вона властива усім.
Життя надто коротке, щоб бути іншим, тому не потрібно жити, носячи маску. Натомість потрібно за даний нам Богом час встигнути розкрити себе.


Пам'ятай, що Бог дарував тобі життя і, навіть, якщо ти живеш для того, щоб зробити всього-на-всього одну добру річ, то знай – вона варта того. Навіть, якщо ти не зробив нічого особливого, а просто намагаєшся бути добрим у стосунках з оточуючими, то повір, – заради цього потрібно жити. На жаль, незважаючи на все добре, що є у світі, здоров’я і благословення, які дарує Бог, багато-хто не помічає і цього.

З роками усе змінюється, і не тільки ззовні, а й також і внутрішньо. Тож пам’ятаймо одну просту річ: не треба шукати причини для того, щоб сказати, що тобі не щастить або ж постійно повторювати собі, що ти не такий, як усі. Істина в тому, щоб побачити все те добре, що дав Бог і поділитися цим зі всіма!

Людмила Меленюк
Прикріплення: 0689189.jpg (8.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Не ховайся під маскою
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом