О да брутальна темкО...
|
|
Olenochka | Дата: Субота, 14.04.2018, 11:40 | Повідомлення # 151 |
| Знаєте, а мені подобаються дівчата які зранку тільки прокинулись . Без косметики, злегка помяті, розпатлані. В трусиках і майці на голе тіло. Є в цьому якась чиста, первинна красота. Можливо тому я і люблю ранковий секс. Дівчата, не стороньтесь ранкового сексу, потім заряд настрою на весь день. І ми вам віддячити не забудем.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 15.04.2018, 12:27 | Повідомлення # 152 |
| Працюю в кафе, і одного разу у нас молода пара справляла весілля. Під час тої гулянки захотів я вийти в туалет. Ще з коридору почув звуки, тому що двері в туалет не були закриті повністю. Я зразу зрозумів що там відбувається. Тихенько зайшов в сусідню кабінку і став на унітаз. А там молодий наречену раком трахає. Оце так перша шлюбна ніч!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 21.04.2018, 13:45 | Повідомлення # 153 |
| Кажуть що дівчата "дають" мотоциклістам в 5 разів частіше ніж звичайним хлопцям. Це правда?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 03.05.2018, 14:52 | Повідомлення # 154 |
| Навіщо потрібен хлопець ,якщо він взагалі не доганяє, що потрібно обіймати, коли я не посміхаюся, цілувати, коли я туплю і трахати коли я істерю?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 15.05.2018, 16:44 | Повідомлення # 155 |
| Така от історія. З другом і дівчатами пішли до нього на квартиру, все було прекрасно, випивка, розмови , ну і коли дійшло до діла, ми розійшлись по кімнатах, квартира була ще в стані ремонту і тут через деякий час чую дивні звуки і друг вибігає з кімнати весь переляканий а живіт весь в г*мні, коли віддихався то розказав, що коли вони дійшли до діла він в розпалі вирішив зняти футболку ну і коли знімав зачепив на стіні оголені дроти, і тут по закону, током найсильніше б’є останнього, ну і короче дівчину так вліпило током що вона серанула йому на живіт….от така от печальна історія))) всім добра і траху без пригод
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 18.05.2018, 15:45 | Повідомлення # 156 |
| Цитата Немнога рамантики Ты любишь девушку свою С нею рассветы и закаты, Всё время утром ты встаешь И видешь талию пиздату. Алмазы,розы,брилианты Машину,платье и телефон, Для неё накачал ты банки И стал романтиком и певцом. Но вдруг узнал что изменяет Гуляет в клубах,курит шмаль, Один за другим,всех меняет Со всеми изменяет тварь. Не выдержал удара в сердце Не стал рыдать по пустяку, В готель повёзь её на мерсе Решил ей дать урок на всю. Ты просто выебал её Гнобишь её прям как собаку Ты просто трахнул шкуру в сраку И вытер хуя об бельё. Так нужно с ними поступать Нужно учить их исправлять Чтоб не смогли нас наебать Я прям поэт ебать,стрыбать
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.05.2018, 09:02 | Повідомлення # 157 |
| Зламали з хлопцем займаючись сексом диван ... обіцяв полагодити ... Але ... ми розлучилися ... А диван так і залишився поламаний ... зателефонувала колишньому чоловікові попросила про допомогу ... Через годину диван був полагоджений .... І перевіряється на міцність)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.05.2018, 09:04 | Повідомлення # 158 |
| Ну що за тупі причини хлопці вічно придумують для того щоб затягти мене до себе додому? Підемо рибок подивимося, фільм, чаю поп'ємо. Тьху ти! Хоч би раз хтось по-чоловічому сказав «Жінка, йдемо потрахаємся до мене». А то понавигадували.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 26.05.2018, 13:12 | Повідомлення # 159 |
| Найогидніша прелюдія в моєму житті закінчилася тим, що хлопець запустивши мені руку в трусики витягнув її від туди зі словами "Це що там у тебе, слиз?" Слиз блядь ??? Серйозно? У житті більше не підійду до незайманого що не знає що таке жіноча смазка. прикро було
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 14.06.2018, 16:47 | Повідомлення # 160 |
| Мужики,не забувайте про те, що жінка вміє приховувати свої недоліки, вести себе мило і м'яко. Ви на це купуєтеся і вами можна вертіти.А ви вважаєте, що господарі ситуації, сміх). Жваві, норовливі баби, хамки - з ними насправді простіше, вони щиріші.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.06.2018, 22:42 | Повідомлення # 161 |
| Із кінофільму: "я его поимела, а он влюбился". Тиждеть назад трахнула свого одногрупника. Так він тепер мені компліменти робить, ходить за мною, квіти дарує. Та заїбав)) та не можна ж так. Разок відсосала, трахнулись так він уже вішається дівчині на шию)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 01.07.2018, 16:17 | Повідомлення # 162 |
| В мене ніфіга нема цицьок, але я не униваю, бо моя мама каже, шо мене точно плюблять за душу і очі.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.07.2018, 23:51 | Повідомлення # 163 |
| Течу як сучка Мужика хочу Від такого бажання Сама собі дрочу Така от проблема Сплошний недотрах Вібратор рятує Без нього ніяк...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 20.07.2018, 16:33 | Повідомлення # 164 |
| Майже завжди, коли бачу разом закохану пару, чи просто чоловіка з дружиною, думаю про себе: "цікаво, як вони трахаються?!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 22.07.2018, 11:49 | Повідомлення # 165 |
| Хочеться підійти так до незнайомої симпатичної дівчини на вулиці, і шепнути їй на вушко: а я б тебе трахнув ... а в ідеалі ще й почути відповідь "а я б погодилася"
|
|
| |