О да брутальна темкО...
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 30.06.2020, 11:31 | Повідомлення # 226 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 10.07.2020, 20:37 | Повідомлення # 227 |
| Секс секс... Світ зійшов з розуму! А я отримую задоволення від морозива. Коли їм цю смакоту аж ноги підкошуються. Такий собі Жоргазм
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 17.07.2020, 09:47 | Повідомлення # 228 |
| "Без г...ндона приємніше!". До такого висновку дійшов наш колектив обговорюючи відпустку начальника.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 20.07.2020, 09:23 | Повідомлення # 229 |
| Мужики ноют,мол эта худая,эта толстая,яркий макияж, плоская задница,маленькая грудь,огромные сиськи и тд,а сами,великие ,блять,гурманы, выглядят,как жопа из кустов!!!Так вот,уважаемые,что вообще вы себе возомнили, что из себя представляете вы??!!Если у тебя пресс присутствует, то это не означает, что ты царь и бог,и тебе можно лить хуйню изо своего убогого рта,оскорблять других,мозги сначала накачайте себе!И поймите уже наконец, недомужики, на каждый товар, есть свой покупатель, ебут и толстых, и худых,и косых,и кривых,выбор и вкус индивидуально‐личный у каждого!А если вы думаете, что оскорбив человека,облили грязью, унизили при всех и это типо "вот Я",то головка от хуя ты последняя, грязная и обиженная жизнью,кроме как показать отсутствие мозгов и не уважение к себе, ничего вы этим не показали!! А теперь, начинайте ваш срач и желчь
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 26.07.2020, 10:18 | Повідомлення # 230 |
| Купила коханому на день народження гарний оригінальний подарунок - гель для бриття, дезодорант і житомирські носки, а він образився, так ніби я якусь фігню подарувала. Я розумію шо на мою днюху від подарував мені золоті сережки і подорож на двох в Париж, але то не означає шо я тоже забовязана йому шось таке купувати! Не вгодиш тим хлопам. Ай короче, сил моїх нема більше...
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 30.07.2020, 09:29 | Повідомлення # 231 |
| Скажіть будь ласка, чи можна зараз виїхати в Італію і знайти там багатого італійця (старий дід теж підійде)? Чи за останні 20 років італійці вже просікли цю хитрість від українок і більше не ведуться?
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 06.08.2020, 09:54 | Повідомлення # 232 |
| Купила сестрі на день народження вібратор. Поки він лежав в мене я не втрималася в випробувала на собі. Після того як три рази кінчила мені стало шкода його віддавати. Залишила його собі, а їй подарувала їй навушники. Ось така я недобросовісна сестра!
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 10.08.2020, 10:20 | Повідомлення # 233 |
| Хороший секс - это такой секс, после которого утром соседи вместо здрасте говорят: — Совсем о*уели!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 24.08.2020, 10:00 | Повідомлення # 234 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 01.10.2020, 10:32 | Повідомлення # 235 |
| У меня такой ситуэйшн, короче,люблю я одну бабу,долго встречались,разошлись, но чувства не прошли,обзавелись семьями,но чувства не пропали,иногда пересекаемся,то дрожь по телу, а трахаюсь с третьей дамой,так как секс с женой не очень, вот так жизнь, любишь одну,живешь с другой, трахаешься с третьей. Вот так вот бывает
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.10.2020, 23:45 | Повідомлення # 236 |
| А які жарти знаєте ви?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 10.10.2020, 08:40 | Повідомлення # 237 |
| Всі жінки, по своїй суті - хтиві самки. Більш ніж впевнений, що 90% жінок хочуть групового сексу. Звичайно багатьом з них складно це признати, або ще більше, втілити це в життя під страхом засудження або не розуміння. Але жінка, створена для ласки та сексу і вона повинна отримувати це. І їй хочеться отримувати все більше і більше. І найголовніше, жінка повинна бути задоволеною, а при груповому сексі, бути задоволеною шанси підвищуються, як мінімум у два рази.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 22.10.2020, 13:23 | Повідомлення # 238 |
| Кожний хлопець, з яким я спілкуюся, мій потенційний статевий партнер. Не можу спілкуватися з тими, з ким я не маю наміру займатися сексом. Іноді я думаю, що навколо стільки людей і я хочу спробувати кожного. Вони всі такі класні, але мораль та суспільні норми не дозволяють мені це зробити... Не хочу, щоб вважали шл@хою. Якщо так подумати, секс майже завжди однаковий і рідко буває щось нове, але я постійно хочу, мені ніколи не буває достатньо. І буває так бридко від себе, але не можу нічого зробити з собою. Дівчина, 22 роки.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.11.2020, 00:41 | Повідомлення # 239 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 23.12.2020, 10:09 | Повідомлення # 240 |
| Хлопці дуже дивні істоти. Ходила весь ранок в своїх caмих гарних труcиках, які купила щоб його зваблювати - в нього нуль емоцій. Як тільки я переодягнула їх нa старі, розтягнуті з диркою труси зі Спанч Бобом - почав приставати і трахнулись
|
|
| |