О да брутальна темкО...
|
|
Olenochka | Дата: Середа, 26.02.2020, 10:17 | Повідомлення # 211 |
| Вмовив свою дівчину на БДСМ, але вона одразу попередила, що це буде дуже жорстко і що я можу не витримати такої каторги. Але цими словами вона ще більше мене заінтригувала і зацікавила. Настав той вечір. Вона завязала мені очі пов'язкою, зв'язала мені руки наручниками. Я так лежав на ліжку в очікуванні найцікавішого, але вона просто голосно включила альбом Олега Винника, який без перестанку грав по колу, закрила двері на ключ і кудись пішла. Блін ... це були найдовші дві години в моєму житті! Краще б вона відрізала мені вуха! Це була справжня каторга! Але ж я зовсім не це мав на увазі, коли запропонував їй
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.03.2020, 10:03 | Повідомлення # 212 |
| До чого ж ви мужики чи мужчинки легкоранимі, вас потрібно любити, сосати, в анал давати, балувати і не дай Бог вас чимось обідити, а про свободу взагалі промовчу, бо це ж ваш особистий простір, як ви виражаєтесь. А з дівчатами все навпаки. Здається я починаю переставати розпізнавати хто тепер в ролі дівчини, а хто хлопець. Навіть тратити дівчата почали на таких мужчинок. Світ вверх ногами!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 10.03.2020, 11:17 | Повідомлення # 213 |
| Цитата У коледжі познайомився з сімнадцятирічної дівчиною. Мила, красива, розумна. Знайшов її вконтакті, а у неї всі групи типу "Любителі БДСМ". Здається, наші відносини можуть бути цікавими
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 23.03.2020, 11:15 | Повідомлення # 214 |
| Вчора під нормальною дозою антисептика, заради того щоб чпокнути подругу, запропонував зустрічатися. Отримав секс і пішов додому. Сьогодні вона мені дзвонить і весь день зайобує, а мені капець як херово весь день. Тепер думаю як бути далі, зустрічатися то я не хочу, так хочеться ще свободи, розпіздяйства. Блять, цей алкоголь погубить мене... Ще такого дурного не робив ніколи, як таке могло в голову прийти? Ця синька, весь мій розум спалила. Не можна так дуріти
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 27.03.2020, 13:30 | Повідомлення # 215 |
| Цитата Всі мужики козли! Без перебільшень! Всі до єдиного! Мізків взагалі не мають. Єдине чим вони здатні думати це тим, що висить в них між ногами! Скажіть будь ласка шановні, як можна побудувати з вами сімейне життя, якщо ви зраджуєте при першій можливості? І вам байдуже хто буде вашою новою коханкою, чи то секретарка на роботі, чи просто шалава, яка моргнула вам і барі за барною стійкою, чи найкраща подруга вашої дружини. Ви біжите до першої зустрічної при першій можливості! А в наш час чоловіки на стільки обнагліли, що навіть в присутності дружини не приховують свою брудну брехливу сутність! Навіть коли купуєте разом взуття і продавщиця нагнулася, щоб знайти підходящий розмір, ви не можете не вилупитися на її сраку! А слина аж капає вашій дружині на нові колготки! Кобелі ви! Ось хто ви є! Можливо ти сама притягуєш таких чоловіків в своє життя, є і вірні чоловіки, якщо ти будеш розвинена в усіх сферах життя, тобто ти зможеш підтримати розмову та не будеш вічно «пиляти» йому мозок, а підтримувати та допомогати в його починаннях, а також в міру гарно виглядати, не запускати фігуру, щоб мати здоровий вигляд, то таку жінку чоловік буде цінувати і не зрадить, щоб не втратити, але дійсно від зради ніхто не застрахований, як жінкам, так і чоловікам можуть зраджувати Автор коментаря Наташа Маркитан
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.04.2020, 09:48 | Повідомлення # 216 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 03.04.2020, 13:35 | Повідомлення # 217 |
| Цитата Дівчата, як Ви вважаєте, чому більшість хлопців настільки заморочені стосовно розміру свого члена?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 14.04.2020, 21:35 | Повідомлення # 218 |
| Цитата Якось купив я собі мопеда "Карпати" поїхав до коханої в сусідне село, і по дорозі заглох, ото був мій перший секс, і в вихлопну його їбав і в карбюратор!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 15.04.2020, 15:30 | Повідомлення # 219 |
| Зараз сам, за відсутності нормального сексу, допомагаю собі рукою, тому поряд з ліжком лежать серветки. Запросив до себе одногрупницю. Заходить така і каже "О, прикольно! У всіх моїх друзів серветки коло ліжка". Хлопці, палимося.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 17.04.2020, 09:53 | Повідомлення # 220 |
| Коли кажу хлопцеві, що не буду, не хочу, "не зараз" і тд, він просто бере телефон, пише до колишньої "Го відос" і вона надсилає йому відео, де її трахають, чи вона роздягається. Потім він починає дрочити і мене це страшенно дратує. Я просто кидаю телефон на ліжко і починаю займатися сексом як заведена. Не знаю, чи добре бути ревнивою, але моєму хлопцеві від цього точно тільки користь
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 29.04.2020, 16:19 | Повідомлення # 221 |
| Трішки філософії про проблему сучасності надмірної інформації сексуального характеру в інтернеті. Не знаю чи всі зрозуміють, що саме я хочу донести людям в цьому пості, бо можливо не всі відчувають на собі такий вплив. Останнім часом мене набагато менше почало збуджувати оголене жіноче тіло. Не тому, що дівчата стали не красивими. Справа в тім, що жіноче тіло перестало бути чимось інтригуючим і важкодоступним. Заходиш в інтернет, а тут сіськи, піськи на кожному кроці, фото, відео, віртуальні відеочати. Я просто звик до того, що бачу практично кожен день. Я бачу голу дівчину і... нічого не відчуваю. Нема такого збудження, як було в шкільні роки, коли я знаходив в шафі старшого брата газети і журнали відповідної тематики. Тоді ще не було інтернету. Оголену дівчину можна було побачити лише в телевізорі, в газетах і журналах, і такі моменти неймовірно збуджували. Зараз вже не зовсім те. Тим більше коли живеш стабільним сексуальним життям і секс, дотики до інтимних місць дівчини вже не є для тебе чимось зі світу уяви і фантазій. Це реальність, і ця реальність також набридає. Не знаю чому... Коменти типу "переходь на мужиків" можете навіть не писати бо орієнтацію не міняв і не збираюся. Можливо просто треба зробити перерву і заскучати за сексом.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 03.05.2020, 14:48 | Повідомлення # 222 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.05.2020, 11:31 | Повідомлення # 223 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 17.05.2020, 15:22 | Повідомлення # 224 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 22.05.2020, 10:16 | Повідомлення # 225 |
| Такая фигня произошла со мной, сказать что я в шоке,нихуя не сказать.Короче,я мадам одинокая, не люблю эту романтику, сопли розовые и тд,но с бывшим трахаемся периодически, для поддержки здоровья. Звонит мне он сегодня ночью, типа я соскучился, ща подъеду, ну ок говорю. Сама быстро писюху мыть,брить,вообщем марахвет наводить.Приезжает писюноносец мой,бля,выпивший, ну ладно, секс под алкоголем, у нас был всегда гарячее, туда сюда,попиздеть, начал приставать, говорю иди подмойся, сосать как то приятнее чистый хуй,а не вонючку,пошёл полоскать, но,я ж думала он весь помоется,но сука,как я ошиблась. Этот гребаный засранец, помыл токо писюн свой,а жопу,блять,нет,сел на мою ахуенную,новую постель и своё гамно,не вытершее,размазал по постели,сукаааа, вы представляете, обосрал.Я то думаю, что за вонь, как глянула и подахуела,а он,типа,ну а что,у меня же жопа не такая выбирая как у тебя. Так что уважаемые мусчины, мойте свои волосатые жопы,бля И не надо начинать срач по типу ,а я не такой, ты сама виновата, похуй,святых нет и не стройте из себя Люблю вас
|
|
| |