Ахаха поржіть дєвки....
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.06.2018, 09:08 | Повідомлення # 211 |
| Біля мене в кафе довгий час сидів якийсь хлопчик і пильно дивився на мене, не кліпаючи і якось загадково...я вже подумала шо влюбився, симпатичний такий, обдумувала весілля, колір плаття, імена дітей, як ми трахаємось в позі 69,а він просто хотів стирити мою сумочку (стирив но не встиг втікти). Обідно
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 03.07.2018, 00:13 | Повідомлення # 212 |
| Мама на 2 тижня поїхала на море. На вайбер спитала «що я роблю». Написав «тільки що ВІДРОЧИВ», замість ВІДПОЧИВ ..СТИДНО
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 27.07.2018, 09:50 | Повідомлення # 213 |
| Буквально сьогодні. раніше приходжу додому, радісна вся така чую чмокання і голос чоловіка МММ (інтимно ще так), знову чмокання, підходжу тихенько ближче чую-ВИСТАЧИТЬ смоктати, ковтати ДАВАЙ. Ну думаю, пзд всім. відкриваю двері в кімнату а чоловік доньку раніше з ясел забрав-сидить йогуртом годує.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.08.2018, 23:05 | Повідомлення # 214 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 17.08.2018, 08:53 | Повідомлення # 215 |
| Випадково натрапила на флешку з відеореєстратора чоловіка. Відкриттям стало те, що проїжджаючи повз красивих жінок він збавляє швидкість, включає музику, інколи ще й пропонує підвезти!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 09.09.2018, 22:13 | Повідомлення # 216 |
| Чоловік, який вирішив одружитися довго думав, яку з трьох закоханих у нього дівчат взяти в дружини. Він вирішив кожній дати по 5000 доларів і з'ясувати, як вони ними будуть розпоряджатися. Перша накупила дорогого одягу, кращої косметики, сходила в елітний салон краси - загалом, зробила все, щоб виглядати ідеально, і сказала: "Я дуже люблю тебе і хочу, щоб всі знали, що у тебе найкрасивіша жінка у місті". Друга витратила всі гроші на свого потенційного чоловіка, купивши йому нові костюми, сорочки, інструменти для автомобіля, і сказала: "Ти - найголовніше для мене, тому я витратила на тебе всі гроші". Третя пустила 5000 доларів в обіг, заробила ще 5000 і все повернула чоловікові: "Я дуже люблю тебе. Я зробила це, щоб ти зрозумів, що я розумна і не витрачаю марно гроші".
Чоловік подумав - і одружився на тій, у якої груди були більші
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.10.2018, 08:59 | Повідомлення # 217 |
| Постійно сварммось з дівчиною, але коли вирішуємо поговорити серйозно, закінчується все сексом
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.10.2018, 17:58 | Повідомлення # 218 |
| До мене дoдому прийшла дівчинa, після перегляду фільму ми пішли в спальню, там займалися сексом. Лежимо ми такі задоволені, і тут дикий смoрід (як хтось перданув), я дивлюся на дівчину, вона з здивованими очима лежить, і посміхається. І тут вона все скидaє на собаку, мовляв це вона. Я то її не став засмучувати що собака іграшкова ...)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.10.2018, 11:58 | Повідомлення # 219 |
| Якось сидів поруч в тролейбусі пaрнішка заснув і поклав мені голову на плече, я намагалася не звертати уваги. Коли він поклав руку мені на груди, це вже зовсім нахабство, я вважаю, зібралася будити. Але коли він крізь сон прошепотів: "Дорога, у тебе так груди виросли", - я запишалися і посміхнулася
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 08.10.2018, 19:57 | Повідомлення # 220 |
| Самотність - це коли ти дуже гладенька і вся така сексі, а зацінити-то й нікому.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 17.10.2018, 09:35 | Повідомлення # 221 |
| Така справа. Пішли з друзями на шашлики, там був хлопець, який мені подобається, він якраз і жарив той шашлик. По правді сказать, шашлик говно, сухий і безвкусний. Але мусіла їсти, щоб зробить йому приємно, ще й похвалила. Так я злопала не одну порцію, хоч він мені і не ліз уже. На наступний день дізналась, як він розказував всім, що нізащо зі мною зустрічатись не буде, бо я багато жру. От і роби людям добро після цього..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 02.11.2018, 23:22 | Повідомлення # 222 |
| Моя дівчина просто дура! Купила протизаплідні свічки. Каже, давай, спускай все в мене, я захищена! Я так і зробив. Потім запропонував повторити, вона бере ще одну свічку і суне собі в жопу! Я в шоці! "Ти і перед минулим разом так робила?". "Так!" - відповідає! Свічки ж, бл*дь, вагінальні! Ну і як мені з цією дурепою тепер дитину ростити?!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 03.11.2018, 13:10 | Повідомлення # 223 |
| Цитата Из досье. "23 марта 1994 года судмедЭксперт обследовал тело Рональда Опуса и пришел к выводу, что покойный погиб от выстрела картечью в голову. Покойный выбросился с 10-го этажа чтобы покончить жизнь самоубийством. Он оставил об этом предсмертную записку. Когда он пролетал мимо 9-го этажа его жизнь была прервана выстрелом картечью из окна. Он умер мгновенно. Ни стреляющий, ни покойный не знали о натянутой ремонтниками страховочной сети на уровне 8-го этажа. Рональд Опус не мог погибнуть от попытки самоубийства. Мистер Опус погиб от выстрела на пути к страховочной сети. Судмедэксперт квалифицировал это как убийство. В квартире на 9-ом этаже проживала пожилая пара. Они ссорились, муж угрожал жене ружьем, спустил курок, промахнулся и попал через окно в мистера Опуса. И муж, и жена заявили, что они были уверены, что ружье не было заряжено. Нашлись свидетели, показавшие, что муж часто угрожал жене незаряженным ружьем. Было решено, что ружье оказалось заряженным по ошибке, и убийство было квалифицировано как непредумышленное. Но следствие нашло свидетеля, который показал, что взрослый сын пожилой пары зарядил ружье за 6 недель до выстрела. Выяснилось, что родители отказали сыну в материальной поддержке, и, по-видимому, он решил им отомстить. Теперь сын был обвинен в убийстве Рональда Опуса. Следствие выяснило, что означенным сыном являлся... сам Рональд Опус. Он был в отчаянии от потери материальной поддержки и от неудачи с попыткой мести. Он выбросился с 10-го этажа - и получил им же приготовленную картечь в голову. Судмедэксперт вновь квалифицировал это как самоубийство. Дело закрыли."
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 18.11.2018, 13:23 | Повідомлення # 224 |
| Те відчуття, коли ти біжиш як скажена з пар додому, щоб задовольнити себе, поки нікого нема вдома
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 03.12.2018, 23:58 | Повідомлення # 225 |
| Девушку нужно фоткать. Если девушку долго никто не фоткает, то у нее едет крыша и она начинает истерить. Хороший фотосет должен быть долгим и качественным, а фотограф опытным и с правильным фотиком. Неудачники говорят, типа: "Размер фотоаппарата не важен, главное уметь им пользоваться." Вранье. Телефоном она и сама себя может сфотать по-быстрому когда захочет. Но ничто другое так не удовлетворит девушку, как фотосессия у настоящего профессионала с длиннофокусным объективом.
|
|
| |