Ахаха поржіть дєвки....
|
|
Olenochka | Дата: Неділя, 21.01.2018, 23:28 | Повідомлення # 196 |
| Я дивився один фільм і там жінка сказала: якщо він буде добре трахатися,то сама буде дарувати йому квіти хаха
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 03.02.2018, 17:49 | Повідомлення # 197 |
| Коли в неділю прокидаєшся о 7 год.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 15.02.2018, 15:10 | Повідомлення # 198 |
| Нещодавно я поселилась в новій квартирі і познайомилась із новим сусідом, якому я спочатку не дуже сподобалась. Два місяці суцільного ігнору і от, нарешті сталося. Сьогоднні ввечері приходжу до кімнати а він лежить на моєму ліжку і поглядом кличе мене до себе. Я все зрозуміла, він просто прицінявся до мене. Все почалось спонтанно. Спочатку руками від вух по спині, а потім все нижче до живота. Який кайф, коли відчуваєш, що він задоволений від дотиків і всім тілом прагне ласки. Якщо коротко, це перший раз коли кіт підійшов до мене.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 18.02.2018, 14:14 | Повідомлення # 199 |
| Я вчуся закордоном, мій хлопець італієць, корочше, романтик ще той. Вчора влаштував вечерю вдома, приготував все сам, запалив свічки .... коли прийшов час сексу, в пориві пристрасті кладе мене на стіл .... через секунду я думаю, що за хуйня, що за сморід ... а у мене горить волосся) я проводжу рукою по голові і в мене купа попелу просто ..... загалом, пацан без сексу залишився
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 20.02.2018, 12:51 | Повідомлення # 200 |
| Сиділа співала пісню "все що ми любимо секс, наркотики, секс, наркотики" як в кімнату зайшов тато, не знаючи що робити, я продовжила співати "все що ми любимо кекс, компотики, кекс, компотики"
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 08.03.2018, 14:56 | Повідомлення # 201 |
| Боже, какие мы с парнем милашки перед родителями! Вчера вместе с мамой и любимым готовили ужин, мы много смеялись, он помогал маме и при ней держал меня лишь за плечо. Но знала бы моя мамуля как жестко мы трахаемся, насколько глубоко он всаживает член,как сильно дергает волосы, как я стону, аж стыдно
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 16.03.2018, 14:51 | Повідомлення # 202 |
| Приходить чувак до сексопатолога й каже: -- Докторе, допоможіть. Мені здається, що я лєсбіян -- ?? А які симптоми ?? - Що вас турбує? -- Турбує, що навкруги стілько симпатичних хлопців, а мене чогось до бабів тягне
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 29.03.2018, 09:38 | Повідомлення # 203 |
| Довго не вірила хлопцю що його кішка на спині подряпала, поки мені собака на шиї засос не поставила)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 30.03.2018, 09:07 | Повідомлення # 204 |
| 3ламався в мене якось ноутбук, просто вимкнувся і не вмикався. Змушена була здати його в ремонт, хоч там містились досить непристойні фото і відео наших з коханим шалостєй. Через кілька днів прийшла забирати, а майстер очі ховає, відать дрочив на них, шалунішка) ех, надіюсь, ти хоч екран спермою не заляпав)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.03.2018, 11:09 | Повідомлення # 205 |
| Недавно вирішила пожартувати над своїм хлопцем, він був пяним ну я вирішила його трохи розіграти, я переначувала в нього перший раз, він проснувся і подумав що в нас все було ну я сказала що да. Через пару днів я вирішила йому натякнути що мене нудить, і я походу вагітна. Ну він поїхав за тестом, я пройшла той тест ну і сказала йому що він стане татом. В результаті хлопець втік і я його давно не бачила!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 02.04.2018, 10:15 | Повідомлення # 206 |
| Дурна привичка весь час розмовляти по телефоні - руки не знаю куди діти. Якось в маршрутці заговорилась... І тільки через 2 хвилини зрозуміла, що я забираю волоски та пушинки з пальто чоловіка, який скоріше за все, стояв до мене лицем і за всім наблюдав) Він подякував)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 08.05.2018, 09:44 | Повідомлення # 207 |
| Вчора в інституті до мене підскочив якись хлопець і шльопнув по попі,а коли я обернулась сказав що помилився ,вибачився і мило почервонів Сьогодні всю ніч в думці трахалась з ним в усіх позах,не дивлячись на то,що в мене вже є хлопець.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 09.05.2018, 17:26 | Повідомлення # 208 |
| Мій колишній коли напивається присилає мені фотки свого члена зі словами "Скучаєш?" :
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.05.2018, 09:04 | Повідомлення # 209 |
| Якщо коли-небудь застану свого хлопця з іншою, то запропоную їм секс утрьох. Ну, щоб він зрозумів, що вибрав в коханки собі колоду, а вона зрозуміла, що явно зайва, ну а мені безцінний досвід!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 23.05.2018, 23:24 | Повідомлення # 210 |
| Специально снимаю квартиру, окна которой выходят на храм. Не потому что я такая воцерковленная, просто колокольный звон на службу — единственное, что может разбудить мою тушу по утрам.
|
|
| |