Ахаха поржіть дєвки....
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 28.05.2015, 22:46 | Повідомлення # 106 |
| Сиджу я собі сьогодні в маку, що на проспекті Шевченка, сиджу собі, хаваю, дивлюсь через вікно як люди ходять, вони ж то мене не бачать, оскільки там такі вікна ззовні як дзеркало, але зсередини ти все добре бачиш) І тут підходить така гарна дівчинка, дивиться в те вікно прямо на мене , поправляє собі спочатку зачіску, а потім дуже неочікувано і груди) Мені стало настільки смішно, що я попихнувся гамбургером, а тоді ще й облився колою) Але все таки цицьки в неї те що треба))
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 07.06.2015, 11:48 | Повідомлення # 107 |
| дівчата не злі, їх просто потрібно частіше обіймати.)*
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 08.06.2015, 16:29 | Повідомлення # 108 |
| Я ПРОСТО В ШОЦІ. Сьогодні я їхала в маршрутці,рядом біля мене сидів хлопець...і знаєте що він робив?він дрочив!!! Це просто капець якийсь...що робиться зі світом...
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 01.07.2015, 22:52 | Повідомлення # 109 |
| Жінки милі, ніжні, зворушливі, тендітні й ранимі створіння, до тих пір, поки не почнеться: "Це оса! Убий її, убий, бля, убий, я сказала, ось газета, єбош газетою, убий її, спали квартиру, зарубай сокирою, убий же її, убий, бля, убий, убий, сука! "
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 15.07.2015, 22:27 | Повідомлення # 110 |
| Спілкується чоловік з Богом: - Господи, чому всі дівчата такі ніжні, милі, ласкаві, а всі жінки дратівливі, вибагливі і вічно незадоволені? Господь відповідає: - Так дівчат створюю я, а жінками їх робите ви..
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 16.07.2015, 19:06 | Повідомлення # 111 |
| Якось раз вночі займаємося коханням з молодою людиною. Мені раптом захотілося попити. Ну я і попросила його принести водички з кухні. Лежу, значить, чекаю, а його все немає. Встала, одягла майку, пішла на кухню ... Приходжу, включаю світло, а він стоїть посередині кухні голий і жує шматок батона.
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 29.07.2015, 23:14 | Повідомлення # 112 |
| Чоловічий і жіночий мозок: 20 відмінностей 1. Давно доведено, що мозок жінки на 10% менший за чоловічий. Але на рівень інтелекту це не впливає. 2. Цікаво, що чоловічий мозок з віком зменшується швидше, ніж жіночий. 3. Для вирішення одного і того ж поставленого завдання чоловіки і жінки задіюють різні частини головного мозку. 4. Якщо чоловік заблукав, то буде запам’ятовувати напрямок руху і пройдену відстань, а жінка — об’єкти-орієнтири. Так само і за кермом: чоловік пам’ятає дорогу по числовим значенням відстаней, а жінка часто пам’ятає всякі вивіски і вітрини магазинів. 5. Жінка частіше запам’ятовує все в деталях, чоловікові достатньо резюмуючої думки. 6. Чоловіки швидше сприймають інформацію, а тому швидше реагують. Але … 7. Жінки частіше можуть сприймати кілька інформаційних потоків, а чоловіки дратуються, коли їм доводиться робити щось «заодно». 8. Чоловіки сильніші в точних науках, а жінкам краще даються гуманітарні. 9. Так, всі чекали цієї теми, так от, будь ласка: чоловіки думають про секс щохвилини, а жінки згадують про нього раз в пару днів. Маніакальні та інші крайнощі не в рахунок. 10. Жінки більш балакучі. Така товариськість пов’язана з роботою центру задоволень в мозку. Розмова співставима з оргазмом. 11. Чоловіки і жінки по-різному реагують на різкі й дратівливі звуки. 12. Для встановлення довіри жінці достатньо міцних обіймів секунд на 20. 13. Жінки використовують майже в три рази більше слів протягом дня, ніж чоловіки. 14. Жіночий мозок при функціонуванні нагрівається сильніше, адже «спалюється» більше глюкози.
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 14.08.2015, 17:26 | Повідомлення # 113 |
| мабуть в кожного є знайома, яка додає в "збережені фото" різні картинки з пабліків про спорт, а сама жере кекси і мріє схуднути.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 17.08.2015, 16:29 | Повідомлення # 114 |
|
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 28.08.2015, 23:43 | Повідомлення # 115 |
| Рібята, то піздєц. Пішов з друзями в клуб, випили по 150, там же познайомився з гарненькою дівчиною. Щось мене в ній насторожило, але алкоголь дав своє — повіз я її до себе. Вдома вже її роздягаю, а в неї, блять, ХУЙ З ЯЙЦЯМИ МІЖ НОГАМИ! Тепер блять страшно в клуб йти... Піздєц...
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 22.09.2015, 18:01 | Повідомлення # 116 |
| — Ты старый! — Допустим. — Я не люблю тебя! — Вопрос времени. — Ты реальный псих! — Все мы немного не в себе. — Но ты приковал меня к батарее! — Вот тут сложнее, да...
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 29.09.2015, 15:41 | Повідомлення # 117 |
| - Дзвінка у мене немає. Стукайте ногами. - Чому ногами? - Ну не з пустими ж руками ви прийдете?!
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 07.10.2015, 13:04 | Повідомлення # 118 |
| Если мужик ночью в сети, тут два варианта: 1. Шлюхи написывают ему. 2. Он написывает шлюхам.
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 11.10.2015, 21:54 | Повідомлення # 119 |
| Вчора йшла додому з універу. До мене підійшов мужик і запропонував відсмоктати за айфон. Сама не знаю чому, але погодилася. Відсмоктала в гандоні, а він мені сука дає 50 гривень! 50 ГРИВЕНЬ СУКА! І каже: зате буде стимул назбирати на айфон! Ненавиджу себе дуру!
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 16.10.2015, 17:42 | Повідомлення # 120 |
| — Крихітко, що на тобі зараз? — Чорні мережевні трусики... ШТАНИ, СВЕТР, МАХРОВИЙ ХАЛАТ, В'ЯЗАНІ ШКАРПЕТКИ, ШАПКА, ШУБА, РУКАВИЦІ
|
|
| |