Ахаха поржіть дєвки....
|
|
girlorg | Дата: Четвер, 15.01.2015, 16:55 | Повідомлення # 76 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 18.01.2015, 20:53 | Повідомлення # 77 |
| Чоловік з дружиною вдома займаються сексом. Вранці їх сусід, старий дядько Василь, каже: - Слухай, Миколо! Ви вночі коли сексом займаєтеся, ваші крики та стогони по всьому під'їзду чутні, робіть це як-небудь тихіше! - А як тихіше? - Рот дружині скотчем заліпи, чи що ... Ніч, чоловік скотчем заклеює рот дружині, і вони займаються сексом. Після першого оргазму чоловік кричить: - Дядьку Василю, так добре? - Так! Після другого оргазму: - І так добре? - Так! І так кілька разів. Нарешті старий нервово кричить: - Микола, прибери ти цей скотч з рота дружини! - Чому? - Тому що весь будинок думає, що це ти мене є:::ш!
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 20.01.2015, 15:23 | Повідомлення # 78 |
| Не всі мужики козли. Є ще няшечки. Але й няшечки люблять часом бавитися в скотину.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 26.01.2015, 01:22 | Повідомлення # 79 |
| Дівки, я та, в якої їбало розщолкнулось і не защолкувалось. Карочє, дождалась батьків.. сфоткана була у всіх ракурсах братом.. приїхали мама з татом, забіглии, побачили мене і... начали фоткати а батько на відос знімати ржучи як припадочний!!!!!!!!!! Потом пробував скору визвати і так ржав в трубку, шо вони кинули трубку.. одвіз сам. Но я цього не пробачу. Щас сижу дома і обдумую як помститись. Рішила на будільнік, який зранку батько з усієї сили рукою хуярить, зверху на кнопочці приліпить гвоздік маленький, а мамі поміняти соль цукром... брату то всьо просто.. зайшла в ворд оф танкст і 10 минут писала матюки в чаті. Забанили і хуй з ним, хоч може цноту в свої 25 втрате без компа.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 28.01.2015, 00:09 | Повідомлення # 80 |
| В трамваї контролер, побачивши мене, запропонував купити 2 квитка. він подумав що я вагітна і хотів зробити комплімент, але я ж сука жирна, а не вагітна((
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 30.01.2015, 18:04 | Повідомлення # 81 |
| Сьогодні мені подзвонили з мобільної компанії, щоб запропонувати послугу інтернету так от спитала в оператора як справи, сказав, що це особиста інформація і засміявся... підняла настрій і собі і хлопцю... Посміхайтесь і даріть радість один одному
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 01.02.2015, 17:20 | Повідомлення # 82 |
| Хочеш понизити самооцінку будь-якої дівчини? Підходиш, кажеш привіт, заглядаєш у вічі, три секунди пристально її роздивляєшся зблизька і... Говориш "ой, нє" і зникаєш у невідомому напрямку.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 04.02.2015, 16:59 | Повідомлення # 83 |
|
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.02.2015, 11:59 | Повідомлення # 84 |
| Я була в шоці, коли дізналася, що з чеської "Привіт, подруго" перекладається як " ахой пердєлка".
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.02.2015, 23:19 | Повідомлення # 85 |
| После того как узнала,что Wi-Fi придумала женщина пользуюсь им с гордостью
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 07.02.2015, 12:20 | Повідомлення # 86 |
| Мене недавно дуже оригінально запросили на танець. "Так, рибка, не пі**и, йдем танцювати..." мужик, ахахахах))))
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 10.02.2015, 19:16 | Повідомлення # 87 |
| Сама товста людина у світі - це мексиканець по імені Мануэль Урибе. Уже в 23 року, маючи ріст в 190 див, він важив уже 130 кг. Його максимальна вага дійшла до оцінки в 560 кг і був занесений у Книгу рекордів Гиннеса в 2008 році. Урибе дали статус самої товстої людини на нашій планеті. Під його фото в Книзі опублікували програму-дієту за назвою "The Zone Diet", що він дотримувався. Ця програма була розроблена спеціально для нього, після того як в 2007 він покликав рятуйте! програмі на телебаченні. На всю країну сама товста людина у світі попросив допомогти йому скинути вагу, що не тільки не убував, а стрімко збільшувався. Що й немудро, адже мексиканець споживав у день більше 20 тисяч ккал.
А починалося все просто: Мануэль працював у сервісі з ремонту комп'ютерів, багато й ситно їв, а от рухався мало. Потроху вага набиралася, а улюбленою їжею як і раніше залишалися піца, гамбургери й інший фаст-фуд.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 19.02.2015, 20:56 | Повідомлення # 88 |
| Я маленького зросту і все життя була товста. Ніколи не парилася через це, поки не влаштувалася на нову роботу з офісом поруч з вокзалом. Там сидить бомж і завжди кричить мені вслід: "Мій солоденький колобок! Я тебе наздожену і з'їм!" Підсумок: за 2 місяці - 20 кг. Мотивує однако!
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 24.02.2015, 15:13 | Повідомлення # 89 |
| Мій брат часто загрожує котові, що зробить з нього шаурму. Одного разу, приходжу додому і бачу таку картину: брат злорадно сміється, поїдаючи шаурму. У цей момент у мене було тільки одне питання - де мій кіт?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 25.02.2015, 14:46 | Повідомлення # 90 |
|
|
|
| |