Ахаха поржіть дєвки....
|
|
girlorg | Дата: Неділя, 04.01.2015, 14:09 | Повідомлення # 61 |
| — Каву будете? — Так. — І шоколад? — Ой, ви знаєте всі мої ерогенні зони
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 11:24 | Повідомлення # 62 |
| Важу під 100 кг. Можу за раз з'їсти сковорідку смаженої картоплі. А ось чай п'ю без цукру, тому що від цукру повніють....
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 12:17 | Повідомлення # 63 |
| Я комплиментами закидував, Писав стіхи неоднократно. Тебе одну я полюбив, А ти сказала "мм понятно"
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 20:12 | Повідомлення # 64 |
| Любишь опаздывать, люби и Айм сорри айм лейт Эншульдигунг зи битте майне фэршпэтунг Экскюзе муа пур ле ретар
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 07.01.2015, 01:34 | Повідомлення # 65 |
| Я дуже гарна дівчина , у мене є все ,що потрібно і якщо вірити моєму інстаграму та сторінці вк то я завжди дуже гарно виглядаю. Але саме зараз у мене жирне волосся , лице роздерте від прищів і ще я об'їлась часнику. А головне крім батьків ніхто більше і не знатиме цього. НІКОЛИ. ХОХОХО
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 07.01.2015, 14:32 | Повідомлення # 66 |
| Гуляла в лісі. Раділа життю. Випадково перечипилась і зламала ребро. Тепер через моє везіння Різдво проведу на кроваті. А такі бомбезні плани були... З Різдвом Вас і нехай нещасні випадки не зіпсують Ваші плани!!!!
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 08.01.2015, 14:55 | Повідомлення # 67 |
| Работаю типа фотографом (делаю фото людям на паспорт). Так вот если мне человек сразу не понравился, не поздоровался, был грубый или не слишком вежливый, то я специально делаю ему страшные фото. Я зло)
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 08.01.2015, 16:36 | Повідомлення # 68 |
| — Милий, ти такий хороший. Квіти даруєш, на руках носиш, допомагаєш у всьому. Ми навіть не посварились жодного разу. Мені нудно, ми розходимось.
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 09.01.2015, 02:11 | Повідомлення # 69 |
| Вот оно, женское непостоянство: одного и того же мужчину хочется то любить, то убить.
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 09.01.2015, 15:49 | Повідомлення # 70 |
|
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 10.01.2015, 11:38 | Повідомлення # 71 |
| Китаєць не витримав шопінгу з дівчиною і зістрибнув з сьомого поверху.
38-річний китаєць в місті Сюйчжоу (провінція Цзянсу) посварився зі своєю подругою через дорогі покупки під Новий рік і стрибнув у проліт торгового центру з висоти сьомого поверху. Чоловік розбився на смерть.
DailyMail пише, що чоловік не витримав п'ятигодинного шопінгу і зважився на самогубство після прохання його дівчини зайти в ще один магазин.
За словами очевидців, пара набрала речей більше, ніж могла винести, проте жінку це не збентежило. Вона наполягала на відвідуванні ще одного магазину, де була розпродаж взуття. Чоловік у відповідь заявив, що вона купила взуття більше ніж їй знадобиться за все життя. Дівчина почала кричати на нього, звинувачуючи його в тому, що він скнара і що він хоче зіпсувати свято ».
Раптово чоловік кинув сумки на підлогу і стрибнув з балкона. Перш ніж впасти на підлогу, він збив різдвяні прикраси та перелякав відвідувачів. Чоловік загинув на місці Я в шоці, шок в мені!!
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 10.01.2015, 20:23 | Повідомлення # 72 |
| Я прославилася. Кароче я сплю гола бо живу сама (ну не нрав мені в одягу я запутуюсь ночу). І зранку проснулась од того, шо сино прижало посцять. Встаю, біжу, здєлала дєло і на автоматі, забувши шо гола, пиздую на кухню до холодільніка... точніше на балкон до холодільніка.. стаю собі гола раком, шукаю олів'єшку... і тут усвідомлюю шо на боковій стіні (це тіпа збоку от балкона мого я живу на куті дома) висять уйобки які утепляють балкона!!! Точніше, утепляли ібо всьо вніманіє і всі глаза були направлені на мене... я кароче рєзко пробую втікти назад у кухню забувши про.... стікляні двері, які я закрила шоб не випускати тепло на балкон і ше й впічатуюсь лобом в двері!!!! побідітіль
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 11.01.2015, 15:17 | Повідомлення # 73 |
| спеціально кожного дня заходжу на сторінки вк людей,які мені зробили боляче, образили якось і показую фак їхнім аватаркам.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 11.01.2015, 19:14 | Повідомлення # 74 |
| Приблизно так виглядає жінка ... якій щось треба
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 12.01.2015, 13:43 | Повідомлення # 75 |
| "А что если в 2012 таки был конец света и мы сейчас все мертвы? Не будем терять время на бессмысленное занятие, староста, давайте зачетки" - эта фраза сделала мой день))
|
|
| |