Ахаха поржіть дєвки....
|
|
girlorg | Дата: Понеділок, 17.11.2014, 18:25 | Повідомлення # 46 |
| цьому житті добре вміти смачно готувати. от маєш гівняний настрій, депресію, проблеми і всьо таке, а збацав собі пательню картоплі смаженої, і салат, і торт, і компот і все, проблеми ніби рукою зняло.
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 23.11.2014, 02:29 | Повідомлення # 47 |
| Дівчата, в мене біда. Допоможіть добрим словом. Мій коханий мене ігнорує. Я його нагодувала, як він прийшов, поцілувала і вроді би все норм. Але питаю в нього"Ти мене любиш?", - мовчить. Кажу:"Як любиш, то дай я тебе поцілую". Відвернувся і пішов. Я ж того підара мию, годую, спати вкладаю до себе в ліжко, а він подивиться прискіпливо, підніме хвіст і йде в іншу сторону. Пробую погладити, він тікає. А як тільки я йду на кухню так біжить за мною і кричить! Ще й падла зраджує мені з мамою, біжить до неї спати, муркає. А я вже стала йому не цікава. Як повернути собі кохання свого кота? Підкажіть
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 23.11.2014, 16:08 | Повідомлення # 48 |
| Те що жінки мають мімікруючу натуру факт, так-би мовити, медицинський. Але по-справжньому, вони добрі чи злі ?? Вчора цілий день про це думав, так і не дійшовши до конкретного висновку. Правда, сформулював таку собі дихотомію : 1) жінки добрі по-своїй природі, а погано відносятся лиш до тих чоловіків, котрих не визнали генетично переспективним; 2) жінки злі по своїй природі, а добрі лиш до тих, кого визнали генетично перспективними "він казьол , сволоч і мразь, але я його люблю". От так воно якось
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 18:00 | Повідомлення # 49 |
| Чи то серце болить чи ліва цицька.
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 27.11.2014, 18:45 | Повідомлення # 50 |
|
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 28.11.2014, 21:58 | Повідомлення # 51 |
| якось раз подумала. що якщо зібрати докупи всіх родичів родичів, знайомих знайомих, їхніх домашніх тварин і сусідів, то вийде просто чудова збірна, готова представити країну на світовому чемпіонаті по Долбоєбізму.
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 29.11.2014, 15:48 | Повідомлення # 52 |
| Весна ... Почали харчуватися голубами. Вони смачні і корисні. Кора дерев придатна в якості приправи і заварювання чаю. Давно ходжу пішки, дізнався дуже багато нового і цікавого про своє місто і його архітектуру. На день народження закололи дворняжку. На балконі валяються шкереберть засолені горобці. Сам собі шию одяг. Дізнався як плести з соломи сандалі. Миюся раз на місяць, розпалюємо вогнище у дворі і гріємо у відрах воду. Газ давно не по-кишені і газову трубу давно вирізали. Пару раз вдалося зловити рибу. Варю бражку і ставлю квас. Чайний гриб - теж добре. Думаємо з дружиною взяти кредит на двох і купити велосипед. Повітря в місті стає чистішим, рідкісні машини дивують дітвору. Місто порожніє. Вчора бачив, як повз проїжджав президент на своїй кареті. Збираємося натягати з дружиною землі в квартиру і посадити картоплі. Дуже хочеться картоплі ... Давно не їв цього вишуканого блюда - картоплі .... Вареної картоплі ... смаженої ... печеної ...
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 01.12.2014, 20:54 | Повідомлення # 53 |
| Зима - це коли в кімнаті немає хліба, зате є мандаринки)
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 03.12.2014, 14:58 | Повідомлення # 54 |
| Ми - дівчата, дивні) для нас шматок хліба і ковбаса - це нереально калорійна річ, але варто з'явитися на ковбасі огірочку або листочку салату - всеее, абсолютно дієтична справа
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 03.12.2014, 15:17 | Повідомлення # 55 |
| жінки хитрі й розумні, щоб не губити шкарпетки, вони позшивали їх з трусами і назвали колготами.
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 06.12.2014, 00:13 | Повідомлення # 56 |
| Одна з причин, чому чоловіки живуть менше..
Він: «Я закажу Піцу. Хоч шось? » Вона: «Нє» Він: «Ок» Вона: «... Або може ...» Він: «Ну то шо?» Вона: «Не знаю» Він: «Ти не знаєш, чи хочеш ти шось?» Вона: «Ага» Він: «Ти їсти хочеш?» Вона: «Не знаю. Мабуть» Він: «Що значить мабуть?!» Вона: «Ну я просто ше не знаю» Він: «Якщо я голодний, то я це відчуваю» Вона: «Може я потім захочу» Він: «Тоді я закажу тобі тож» Вона: «А якшо я потом зовсім не буду голодна?» Він: «Ну так не будеш їсти» Вона: «Але це ж гроші на вітер» Він: «Тоді оставиш собі на завтра» Вона: «А якщо я завтра не захочу піцу?» Він: «Піцу завжди можна їсти» Вона: «Неправда» Він: «Ну так вибери собі шо-небудь друге» Вона: «Але я нічого другого не хочу» Він: «Значить піцу» Вона: «Нє» Він: «Тоді нічого» Вона: «Нєєєєєє» Він: «Я з тобою тут йобнусь». Вона: «Замов поки шось для себе» Він: «Ок» Вона: «Тільки візьми піцу з шинкою» Він: «Я не люблю шинку» Вона: «Зате я люблю» Він: «Я думав я замовлю поки шось для МЕНЕ?» Вона: «Ну так» Він: «Тоді причому тут шинка?» Вона: «На той випадок якщо я проголодаюсь, коли твоя їжа прийде» Він: «І?» Вона: «Ну не невже ти думаєш, що я буду їсти, то шо мені не нравиться?» Він: «І того я для себе маю заказувати те шо ти хочеш? » Вона: «А чо нє?» Він: «Пожди... Якшо я тебе правильно поняв, я повинен замовити щось СОБІ, шо ти б могла їсти, якщо все ж раптом захочеш? » Вона: «Правильно!» Він: «А шо ж тоді буду їсти я?» Вона: «Ну може я і не проголодаюсь»
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 06.12.2014, 14:25 | Повідомлення # 57 |
|
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 07.12.2014, 21:07 | Повідомлення # 58 |
| Особисто я часто ділю жінок на дві категорії: кішки і кури.Кішки рідко дружать з іншими кішками, і якщо дружать, то з небагатьма. Кури ж завжди легко і весело збираються в курник і щасливі в ньому. При цьому всяка курка думає про себе, що вона - лебідь.
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 13.12.2014, 18:49 | Повідомлення # 59 |
| Когда люди спрашивают есть ли у меня совесть
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 24.12.2014, 19:27 | Повідомлення # 60 |
|
|
|