MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Історії з життя
Історії з життя
OlenochkaДата: Субота, 08.09.2018, 09:25 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 4514
Моя інтим історія
Деколи після роботи вечором їду за місто на дачу. Отож, один літній вечір, зібралася і поїхала до батьків, сідаючи у напаковану маршрутку. Їхати пів години але на наступній зупинці уже стільки найшло людей, що мене ледве не задусили( але далі почалася веселуха)) спочатку не звернула уваги, а потім відчуваю дотики руки на попі))) і що раз то нагілше,я рішила зробити експеремент))) розслабила попку і поачла тертися до руки) помокріла швидко) глянула, а хлопака більш менш симпатичний) але маршрутка зупинилася і того хлопаку просунули дальше і тут він вже зі своїм стояком терся об мою попку... я трохи проофігіла але тоді подумала, чого харитися краще потішити себе і пацана))) але тут знов зупинка і знов його просунули люди і знову його рука на моїй попці а він трохи збоку.. розумію, що мені скоро виходити, думаю треба ж хепі енд)) непомітно кладу руку йому на член і починаю гладити) його рука на моїй попці аж завмерла) за хвилинку він здьоргнувся і я відчула вологість у своїй руці)))) маршрутка зупиняється і я виходжу)
Так от яка мораль: дівчата, мені здається краще варто допомагати наших хлопцям ставати сміливішими і більш впевненими в собі.. якщо ми будемо більш відкриті в певні моменти, то і маньяків буде менше і суціидів.. подібні ситуації ніякого негативу не несуть ні для вас ні для хлопця.. тому насолоджуйтесь і хлопців тіште)

п.с.: і ляля типу шлюха не треба, секс у мене тільки з моїм коханим
 
OlenochkaДата: Пятниця, 21.09.2018, 10:40 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 4514
Розкажу вам реальну історію з життя... 
Жила собі дівчина, вона була дуже сором'язлива, тому ні з ким не зустрічалася, хоч було їй вже 19 років. Якось познайомилася з хлопцем, на 7 років старшим. Вони почали зустрічатися, був перший секс, тири-пири, упустим цей момент. Через 3 роки стосунків він сказав їй, що хворий на снід, навіть довідки показував і результати аналізів. Вона була у відчаї, вона дуже хотіла жити, але зовсім не таким життям. Різала собі вени, ковтала якісь пігулки, щоб не мучитись. Він переконав її, що тепер вона нікому не потрібна, так само як і він, тому вони мають одружитися щоб бути разом. Почали готуватись до весілля, хоч в душі у неї поселилась ненависть до цієї людини. Саме в цей час в її житті з'явився друг, який щиро закохався у милу, хоч і вічно сумну дівчину. Надалі історія повернула у щасливе русло. Дізнавшись правду, друг, не гаючи часу поїхав на розборки до її хлопця. Як виявилось, це був лише жарт, куплені довідки, шантаж з метою шлюбу, заледве не скалічене життя нещасної дівчини...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 08.01.2019, 18:36 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 4514
.У мене вийшла така ситуація,зустрічалась з хлопцем майже місяць,все було серйозно,ми домовились щоб переспати,я прийшла до нього на квартиру,і у мене різко почав боліти живіт,я пішла у туалет покакала,після того він також сходив в туалет,вийшов і відразу зкривив ніс,мені стало не зручно,але в чому моя вина?Я ж не виновата що в нього немає освіжувача... Після того він відправив мене додому,і не хоче спілкуватись..
 
OlenochkaДата: Середа, 24.04.2019, 09:27 | Повідомлення # 19
Повідомлень: 4514
Розкажу вам історію, нажаль не казочку, і не байку, а рілі сторі.
Дійство відбувалося в Чехії.
Підходить до мого робочого місця мужчина, зі старту говорить про те, що він чех, щоб я мабуть зрозуміла, що не гастрабайтер, такий як я, а повноправний громадянин держави. Мабуть тільки від цієї інформації, я б мала потекти, як Ніагарський водоспад... Запропонував зустрітися, накшталт хоче вдосконалити українську мову, а мені допоможе з чеською. Я сказала, що часу немаю, але фейсбуком ми обмінялися. Тижні два він назойливо просив про зустріч, і от нарешті у мене 4 дні вихідних, чому б ні..
Зустрілися в місті, де я живу, запропонував мені відвідати замок, в місті, що 25 км. від мого (я ж в своєму все бачила), а от щось нове було б цікаво. Поїхали ми :так краса нереальна, говорили і про трипільську кулютуру і "ген українців", їли морозиво, нічого не передувало біді. 
Запропонував мені сходити на піцу, що розташовона в його місті і славиться смачною піцою, поїхали ми ( вже в те місто, де живе він). Замовили піцу, з напоїв я вибрала сік, він ще здивувася, бо казав, що українки п'ють горілку.
Поки мали принести замовлення, я пішла до вбиральні, я повертаюся, а він допиває пиво. І тут я в ступорі! Кажу йому, що за нах? Як ти мене відвезеш додому, ти ж випив пива?? Він з впевненість мені говорить про те, що ти нікуди не поїдеш, будеш ночувати у мене. Розведемо вогнище, я музикант, заграю тобі на гітарі, проведемо гарно ніч. Кажу з обуренням, що так не робиться, ми так не домовлялися, і чого б мені того не вартувало, я буду ночувати вдома! Поки є ввй фай в кафе, я шукаю чим можу добратися, знайшла. Але навіть не прямий потяг, а з пересадками. Прошу його, якщо хоч крапля гідності у нього є, щоб відвів мене до зупинки. Він погодився, я зла, як чорт, з очей мабуть сипались іскри. Проходимо, чекаю, 2,3,5,10 хв, потяга нема.... Запитую його, він з неймовірно задоволеним обличчям повідомляє мені, що сьогодні велике свято, і транспорт не ходить, і мені таки доведеться у нього ночувати, а завтра він мене привезе. Тобто він сука знав про це!! 
Пішов на хуй - мабуть зрозуміла фраза, в любій країні, і він її зрозумів. 
Питаю в яому боці моє місто, кажу що доберусь автостопом, хай покаже куди йти. 
Показує, але до кінця не вірить, що я піду в ніч по трасі 18 км. І я таки йшла, він мені в слід кричав, що я скажена. Йшла і згадувала мабуть все моє життя, зупиняла машини, вони проїжджали мимо. Думала про дітей, про те, якщо зі мною щось станеться, то навіть не будуть знати де мене шукати, бо н грошей на телефоні ні інтернету у мене нема. Я пройшла 10 км, поки таки зупинила машину. Це було годин 10 вечора. Довезла мене додому молода пара, я сиділа в їх машині і думала про те, яка ж поблажлива до мене доля і яка дурепа.
 
OlenochkaДата: Неділя, 02.06.2019, 14:08 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 4514
Ше як вчився в старших класах, то у нас на хімію майже всі хлопці ходили. А все тому, що вчителька даного предмету мала ну дуже великі груди. Верхні гудзики на її блузі були завжди розщеплені, що показували усю велич її грудей які здавались от-от повивалюються назовні. При найменшій можливості я завжди кликав вчительку до своєї парти, щоб вона пояснила мені ту чи іншу формулу. І коли вона нахилялась над моїм конспектом, то я тишком заглядав у глиб її блузи і міг насолоддуватись чудовим краєвидом, а ще я відчував чудовий запах грудей. Тоді вони пахнули по особливому для мене на той час.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 31.08.2020, 10:26 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 4514
Я в шоке. Живем с парнем в моей квартире. Месяц назад с нами стал жить его младший брат, которого уволили с работы и которого бросила девушка.
Вчера мой парень настойчиво упрашивал меня переспать с братом, потому что у него уже полтора месяца не было секса, а он мужчина, ему же надо... Говорил, что ревновать не будет, это же брат, для брата не жалко... Попыталась свести все в шутку, вроде успокоился, отстал. А ночью проснулась от того, что парень меня держал, а его брат снимал с меня трусы... вырвалась, успела схватить телефон, заперлась в ванной, вызвала полицию... пока полиция приехала, эти мрази куда-то ушли. Утром поменяла замок, вещи этих двоих выставила в колясочную, от которой у теперь уже бывшего парня есть ключ. Написала ему смс, чтобы убирался из моей жизни и вещи забирал... 3 года отношений коту под хвост.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Історії з життя
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом