Історії з життя
|
|
Olenochka | Дата: Субота, 08.09.2018, 09:25 | Повідомлення # 16 |
| Моя інтим історія Деколи після роботи вечором їду за місто на дачу. Отож, один літній вечір, зібралася і поїхала до батьків, сідаючи у напаковану маршрутку. Їхати пів години але на наступній зупинці уже стільки найшло людей, що мене ледве не задусили( але далі почалася веселуха)) спочатку не звернула уваги, а потім відчуваю дотики руки на попі))) і що раз то нагілше,я рішила зробити експеремент))) розслабила попку і поачла тертися до руки) помокріла швидко) глянула, а хлопака більш менш симпатичний) але маршрутка зупинилася і того хлопаку просунули дальше і тут він вже зі своїм стояком терся об мою попку... я трохи проофігіла але тоді подумала, чого харитися краще потішити себе і пацана))) але тут знов зупинка і знов його просунули люди і знову його рука на моїй попці а він трохи збоку.. розумію, що мені скоро виходити, думаю треба ж хепі енд)) непомітно кладу руку йому на член і починаю гладити) його рука на моїй попці аж завмерла) за хвилинку він здьоргнувся і я відчула вологість у своїй руці)))) маршрутка зупиняється і я виходжу) Так от яка мораль: дівчата, мені здається краще варто допомагати наших хлопцям ставати сміливішими і більш впевненими в собі.. якщо ми будемо більш відкриті в певні моменти, то і маньяків буде менше і суціидів.. подібні ситуації ніякого негативу не несуть ні для вас ні для хлопця.. тому насолоджуйтесь і хлопців тіште)
п.с.: і ляля типу шлюха не треба, секс у мене тільки з моїм коханим
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.09.2018, 10:40 | Повідомлення # 17 |
| Розкажу вам реальну історію з життя... Жила собі дівчина, вона була дуже сором'язлива, тому ні з ким не зустрічалася, хоч було їй вже 19 років. Якось познайомилася з хлопцем, на 7 років старшим. Вони почали зустрічатися, був перший секс, тири-пири, упустим цей момент. Через 3 роки стосунків він сказав їй, що хворий на снід, навіть довідки показував і результати аналізів. Вона була у відчаї, вона дуже хотіла жити, але зовсім не таким життям. Різала собі вени, ковтала якісь пігулки, щоб не мучитись. Він переконав її, що тепер вона нікому не потрібна, так само як і він, тому вони мають одружитися щоб бути разом. Почали готуватись до весілля, хоч в душі у неї поселилась ненависть до цієї людини. Саме в цей час в її житті з'явився друг, який щиро закохався у милу, хоч і вічно сумну дівчину. Надалі історія повернула у щасливе русло. Дізнавшись правду, друг, не гаючи часу поїхав на розборки до її хлопця. Як виявилось, це був лише жарт, куплені довідки, шантаж з метою шлюбу, заледве не скалічене життя нещасної дівчини...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 08.01.2019, 18:36 | Повідомлення # 18 |
| .У мене вийшла така ситуація,зустрічалась з хлопцем майже місяць,все було серйозно,ми домовились щоб переспати,я прийшла до нього на квартиру,і у мене різко почав боліти живіт,я пішла у туалет покакала,після того він також сходив в туалет,вийшов і відразу зкривив ніс,мені стало не зручно,але в чому моя вина?Я ж не виновата що в нього немає освіжувача... Після того він відправив мене додому,і не хоче спілкуватись..
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 24.04.2019, 09:27 | Повідомлення # 19 |
| Розкажу вам історію, нажаль не казочку, і не байку, а рілі сторі. Дійство відбувалося в Чехії. Підходить до мого робочого місця мужчина, зі старту говорить про те, що він чех, щоб я мабуть зрозуміла, що не гастрабайтер, такий як я, а повноправний громадянин держави. Мабуть тільки від цієї інформації, я б мала потекти, як Ніагарський водоспад... Запропонував зустрітися, накшталт хоче вдосконалити українську мову, а мені допоможе з чеською. Я сказала, що часу немаю, але фейсбуком ми обмінялися. Тижні два він назойливо просив про зустріч, і от нарешті у мене 4 дні вихідних, чому б ні.. Зустрілися в місті, де я живу, запропонував мені відвідати замок, в місті, що 25 км. від мого (я ж в своєму все бачила), а от щось нове було б цікаво. Поїхали ми :так краса нереальна, говорили і про трипільську кулютуру і "ген українців", їли морозиво, нічого не передувало біді. Запропонував мені сходити на піцу, що розташовона в його місті і славиться смачною піцою, поїхали ми ( вже в те місто, де живе він). Замовили піцу, з напоїв я вибрала сік, він ще здивувася, бо казав, що українки п'ють горілку. Поки мали принести замовлення, я пішла до вбиральні, я повертаюся, а він допиває пиво. І тут я в ступорі! Кажу йому, що за нах? Як ти мене відвезеш додому, ти ж випив пива?? Він з впевненість мені говорить про те, що ти нікуди не поїдеш, будеш ночувати у мене. Розведемо вогнище, я музикант, заграю тобі на гітарі, проведемо гарно ніч. Кажу з обуренням, що так не робиться, ми так не домовлялися, і чого б мені того не вартувало, я буду ночувати вдома! Поки є ввй фай в кафе, я шукаю чим можу добратися, знайшла. Але навіть не прямий потяг, а з пересадками. Прошу його, якщо хоч крапля гідності у нього є, щоб відвів мене до зупинки. Він погодився, я зла, як чорт, з очей мабуть сипались іскри. Проходимо, чекаю, 2,3,5,10 хв, потяга нема.... Запитую його, він з неймовірно задоволеним обличчям повідомляє мені, що сьогодні велике свято, і транспорт не ходить, і мені таки доведеться у нього ночувати, а завтра він мене привезе. Тобто він сука знав про це!! Пішов на хуй - мабуть зрозуміла фраза, в любій країні, і він її зрозумів. Питаю в яому боці моє місто, кажу що доберусь автостопом, хай покаже куди йти. Показує, але до кінця не вірить, що я піду в ніч по трасі 18 км. І я таки йшла, він мені в слід кричав, що я скажена. Йшла і згадувала мабуть все моє життя, зупиняла машини, вони проїжджали мимо. Думала про дітей, про те, якщо зі мною щось станеться, то навіть не будуть знати де мене шукати, бо н грошей на телефоні ні інтернету у мене нема. Я пройшла 10 км, поки таки зупинила машину. Це було годин 10 вечора. Довезла мене додому молода пара, я сиділа в їх машині і думала про те, яка ж поблажлива до мене доля і яка дурепа.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 02.06.2019, 14:08 | Повідомлення # 20 |
| Ше як вчився в старших класах, то у нас на хімію майже всі хлопці ходили. А все тому, що вчителька даного предмету мала ну дуже великі груди. Верхні гудзики на її блузі були завжди розщеплені, що показували усю велич її грудей які здавались от-от повивалюються назовні. При найменшій можливості я завжди кликав вчительку до своєї парти, щоб вона пояснила мені ту чи іншу формулу. І коли вона нахилялась над моїм конспектом, то я тишком заглядав у глиб її блузи і міг насолоддуватись чудовим краєвидом, а ще я відчував чудовий запах грудей. Тоді вони пахнули по особливому для мене на той час.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 31.08.2020, 10:26 | Повідомлення # 21 |
| Я в шоке. Живем с парнем в моей квартире. Месяц назад с нами стал жить его младший брат, которого уволили с работы и которого бросила девушка. Вчера мой парень настойчиво упрашивал меня переспать с братом, потому что у него уже полтора месяца не было секса, а он мужчина, ему же надо... Говорил, что ревновать не будет, это же брат, для брата не жалко... Попыталась свести все в шутку, вроде успокоился, отстал. А ночью проснулась от того, что парень меня держал, а его брат снимал с меня трусы... вырвалась, успела схватить телефон, заперлась в ванной, вызвала полицию... пока полиция приехала, эти мрази куда-то ушли. Утром поменяла замок, вещи этих двоих выставила в колясочную, от которой у теперь уже бывшего парня есть ключ. Написала ему смс, чтобы убирался из моей жизни и вещи забирал... 3 года отношений коту под хвост.
|
|
| |