MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » На допомогу! Консультант!
На допомогу! Консультант!
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 00:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Шопінг, шопінг ... Хто з нас не любить обновки та подарунки. Незалежно від того, любиш чи ні ти ходити по магазинах і витрачати гроші, сам факт появи нових речей у твоєму гардеробі або засобів у твоїй косметичці - вже приємна подія. А як здорово шукати подарунок подружці, намагаючись придумати, як порадувати і здивувати її одночасно! Добре, якщо ти точно знаєш, що шукаєш, і нічия допомога тобі не потрібна. Але це не завжди так. Тоді на допомогу повинні приходити продавці або консультанти магазину. Але саме тут найчастіше починаються проблеми.


Пригадай, чи часто ти дратуєшся, коли прямо біля входу в магазин до тебе підлітає консультант з питанням «Чим я можу вам допомогти?» Часто? А даремно. Адже це його робота.
І ця ситуація набагато краща за ту, коли ти змушена розшукувати його по залу магазину в спробах знайти таку ж пару взуття, але іншого розміру.
Щоб зробити спілкування з консультантом корисним для себе, а не дратівливим, досить сформулювати декілька простих правил.


"Вам допомогти?"
Якщо тобі поки не потрібна його допомога, не треба різко відповідати на це, загалом-то нешкідливе питання. Найкращою відповіддю буде: «Поки що ні, можливо, я звернуся до вас пізніше, коли усе обдивлюсь». Тобі дійсно може знадобитися щось знайти або підібрати, та й взагалі, навіщо відразу псувати відносини з людиною, в чиї завдання входить твоє обслуговування?

Чи можна довіряти його думці?
Продавець або консультант - звичайні люди. Він може виявитися гарним фахівцем, а може і поганим. Це як у школі - хтось відмінник, а хтось взагалі не вчив уроків. Тому не варто покладатися цілком на його пізнання. Якщо тобі належить складна купівля, наприклад, комп'ютера, то краще заздалегідь порадитися з фахівцем, думці якого ти довіряєш. Якщо вибір тобі належить не такий складний, але все одно хочеться зробити вибір між дуже схожими предметами, наприклад, вибрати фен, то основні характеристики і опції звичайно вказані прямо на коробці товарів. Для більш скрупульозного дослідження можна попросити почитати інструкції.

"Ой, дівчино, вам так до лиця цей плащ-намет ..."
Фразі «Це вам дуже пасує» - не варто довіряти взагалі. Не тільки тому, що іноді в завдання продавця входить переконати тебе в будь-якій думці, яка допоможе продати тобі найбільше товарів. А хоча б тому, що у всіх різний смак. І просто те, що подобається продавцю, не обов'язково сподобається тобі. Так ти уникнеш розчарувань від того, що купила річ під тиском енергійного продавця і тільки вдома зрозуміла, що носити це ти все одно не захочеш.

А є у вас така ж, тільки з перламутровими гудзиками?
Зате консультантів у магазині дуже зручно просити допомогти принести в примірювальну «таку ж кофточку, але на розмір менше». Це якраз та частина їх роботи, яка позбавить тебе від зайвих перевдягань і блукань по залу в пошуках розміру.
Яким би довгим не був твій шопінг, знай, що нові прокладки Always Ultra захистять тебе в будь-якій ситуації, адже в цих прокладках на 20% більше гелю, і вони забезпечують миттєвий захист.
А головне, не соромся і не бійся запитати щось у консультанта. Нехай навіть тобі раніше не доводилося здійснювати покупки самостійно. Адже ти покупець. І, природно, вони в тобі заінтересовані. Вони просто намагаються допомогти тобі і зробити процес покупок більш ефективним і приємним для тебе. Використовуй цю можливість. Якщо не для здійснення покупок, то хоча б для подолання збентеження при спілкуванні з незнайомими людьми. Ці навички тобі точно знадобляться ще не раз.
Вдалого шопінгу!
Прикріплення: 1776632.jpg (8.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » На допомогу! Консультант!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом