MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як можна підняти настрій хлопцеві?
Як можна підняти настрій хлопцеві?
OlenochkaДата: Неділя, 18.11.2018, 17:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4498
У вашого хлопця поганий настрій, і Вам цікаво, як можете поліпшити його? Відповідь ви знайдете в цьому записі!



Кожен з нас іноді має поганий день, що звичайно є, цілком звичайною справою. Але, якщо Ваша улюблена людина має поганий настрій протягом тривалого часу, то напевно, цікаво, як би ти могла поліпшити йому настрій. У цьому пості ви знайдете кілька порад, що зробити, щоб поліпшити настрій хлопцеві.

#1. Обійми його. Інколи ми не розуміємо того, наскільки велику силу мають звичайні обійми. Вони можуть зробити більше, ніж слова. Якщо Ваша кохана людина має поганий настрій, то замість того, щоб змусити його довіритися, просто підійдіть до нього та обійміть.

#2. Погодуй його. Це може звучить трохи смішно, але більшість хлопців не люблять бути голодними (втім, дівчата теж не люблять), а смачна їжа може підняти настрій, хоча на короткий проміжок часу. Звичайно, це не вирішить проблему, але якщо завдяки цьому він відчує себе хоч трохи краще, то варто спробувати.

#3. Зроби що-небудь для нього. Можливо, є щось, аби допомогти йому, щоб йому стало краще. Допомагагння хлопцеві не є гарною ідеєю в довгостроковій перспективі, але якщо ви зробите це по шляху виключення, щоб поліпшити його настрій, він, безумовно, оцінить цей жест.

#4. Запропонуйте свою підтримку. Хлопці не завжди хочуть, щоб їх щось турбувало. Ми, дівчата, у нас невелика проблема з прийняттям цього (тому що як так можна не хотіти розповісти?). Безумовно, твоєму хлопцю буде легше знати, що ти його підтримаєш , та є поруч.

#5. Віддай йому пульт. Безперечно це поліпшить йому настрій, якщо ви дозволите вибрати, що будете дивитися. Навіть якби матч. Якщо ви не є фанатом футболу, то спробуйте витратити деякий час, тому що, напевне це поліпшить йому настрій.

Прикріплення: 6669956.jpg (56.7 Kb) · 9296732.jpg (30.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.05.2019, 21:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4498
Як задовольнити дівчину? 5 перевірених способів!

Цей пост ми присвячуємо, перш за все, хлопцям, які хочуть порадувати своїх половинок. Якщо ти дівчина, то дізнаєшся, що робить тебе щасливою.


Як задовольнити дівчину? 5 перевірених способів!

Принести радість іншій людині-це дуже гарно, на жаль, не завжди все так просто, як може здатися. Для багатьох хлопців це проблема і вони не знають, що дійсно принесе радість дівчині. Нижче наведено невеликий натяк.

1. Говори їй компліменти
Кожна дівчина любить чути приємні слова на свою сторону, тому не соромтеся сказати їй, що прекрасно виглядає в сукні або підходить до неї ця нова зачіска. Навіть якщо в перший момент почув себе не сміло, це безумовно додасть її радості.

2. Купіть їй квіти
Деякі дівчата стверджують, що не люблять квітів, але, мабуть, немає жодної, яка не любить такий подарунок. Квіти-це хороший подарунок, який викличе посмішку на більшості обличчях.

3. Будь романтичним
Більшість дівчат любить, коли їх друга половина- романтична, тому якщо ви хочете порадувати свою кохану дівчину, влаштуйте для неї романтичну вечерю, запроси її на прогулянку при місячному світлі, або просто кажеш що її любиш в незвичайному місці.

4. Роби їй сюрпризи
Кожна дівчина любить дивуватися, тому намагайтеся час від часу робити їй сюрприз. Відведи її в якесь місце, в якому ще не були, прийди під школу, коли цього не очікує.

5. Купи їй що-небудь солодке, коли місячні
Період-тема актуальна. Більшості хлопців краще в ці дні обходити своїх дівчат далеко. Насправді все легко, слід дотримуватися обережності. Що можна зробити? Більшість дівчат не відмовляться від чашки какао і романтичної комедії. Солодощі, як найбільш доцільно. А що, якщо дівчина на дієті? Щоб уникнути скандалу, можна просто його попередити, що шоколад в шафці, на випадок якби змінила свою думку

Прикріплення: 1495386.jpg (40.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Як можна підняти настрій хлопцеві?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом