MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Почуваєш себе безнадійно? Ось як поліпшити собі настрій!
Почуваєш себе безнадійно? Ось як поліпшити собі настрій!
OlenochkaДата: Субота, 08.06.2019, 19:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Кожен з нас іноді почуває себе погано. Це жахливе почуття, яке призводить до висновку, що якщо б ми зникли, ніхто б цього навіть не помітив. Чи так теж маєш ? Якщо так то у нас є невелика втіха. Ось 5 фактів, які піднімуть тобі настрій!



Ти є для когось приводом для комплексів.

На 100% у світі є хтось, хто тобі заздрить. Може, фігура. А можливо оцінки в школі. Щасливий будинок з сім'єю в комплекті. Братів і сестер. Або форма нігтів.

Звичайно, це не означає, що людина тобі це скаже. Люди ненавидять говорити комусь, що вони заздрять. Душа - це відчуття всередині – ти теж, напевно не кожному кажеш, що в чомусь йому сильно заздриш, чи не так? І якщо хтось заздрить тобі, то очевидно що твоє життя не так вже й погане. І ти не настільки безнадійна, як думаєш.

Хтось переглядає твій профіль на FB.

Ти не знаєш про це. І поняття не маєш. Але хтось регулярно входить у твій профіль на Фейсбуку.  Дивиться фотографії, переглядає друзів, повідомлення. Хтось цікавиться тобою, тому що людей цікавить життя інших. І навіть те, що ти думаєш, що не можеш бути для когось гідною уваги, не змінить цього. Якщо б у Facebook дійсно існувала можливість перевірити, хто входив на твою стіну або в галерею – ти здивуєшся. Що означає, що не може бути з тобою все так погано, як ти думаєш – правда?

Десь вже народився твій чоловік або дружина

За нашими оцінками, ймовірність... 95%. Так – навіть, якщо сьогодні тобі здається, що ти нічого не значиш. Що ти безнадійна. Що нікому не потрібна, і ніхто не помітить, що зникла з лиця землі – це не змінює того факту, що десь вже є хтось, з ким проведеш все життя. Це фантастична думка, чи не так?

Розповімо тобі ще дещо, для того хто живе десь там, ти будеш найважливішою людиною у світі. Так що варто чекати цей момент, коли її або його ти зустрінеш!


Для своїх батьків Ти найважливіша у світі.

Добре, ми знаємо - це звучить банально. Але це так! Навіть, якщо часто сваритесь. Якщо вони тебе обмежують, і іноді відчуваєш що ненавидиш їх - навіть тоді ти номер один для них в усьому світі. Якщо б щось сталося, їх життя б позбулося сенсу і пройшло б багато років, перш ніж вони могли б в нормально функціонувати.

Так що, якщо ти почуваєш себе непотрібною (або безнадійною), то знай що є люди, для яких ти - весь світ – це твої батьки. Не всім пощастило мати їх.

Коли - небудь настане момент, коли ти будеш нудьгувати по святому спокою.

Можливо, тепер ти почуваєш себе непотрібною, але знай що це зміниться. Вже через кілька років ти будеш нудьгувати по тому моменту, коли всі дадуть тобі трохи спокою і замість того, щоб крутити голову ("тому що тільки ти можеш!"), дадуть трохи відпочити.

Почуття безнадійності – проходить рано чи пізно!

Якщо у тебе важкий час, і відчуваєш що ти не цінна людина, то знай що кожен іноді таке має. Навіть люди, які часто посміхаються і навіть ті, хто на Facebook показують своє прекрасне життя. Це етап, в хвиля слабкості, момент. І єдиним рішенням в цій ситуації є просто перечекати за розмовою з кимось близьким, піднімати собі настрої. З цим напевне впораєшся.



Джерело teenzone
Прикріплення: 6729896.jpg (28.8 Kb) · 8087985.jpg (53.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Почуваєш себе безнадійно? Ось як поліпшити собі настрій!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом