MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Що повинно входити в гардероб стильної дівчини Ця картина зн
Що повинно входити в гардероб стильної дівчини Ця картина зн
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Що повинно входити в гардероб стильної дівчини
Ця картина знайома майже кожному з нас: ранок, день або це вечір, вирушаємо на роботу, на заняття або на зустріч, настрій хороший, чудово виглядаємо, розорювали шафа і тут з'являється проблема - знову нічого надіти!

Наче й шафа повний речей і кілька днів тому придбала новий одяг, а носити знову нічого! І ось починається метання, псує відмінний настрій, передчуття доброго дня і незабутніх подій. День буде зіпсований остаточно, незважаючи на те, що можливо ви знайдете гідний костюм і надягнете його, неприємне відчуття роздратування буде супроводжувати вам до вечора. Наш журнал для жінок пропонує засіб боротьби з цим.

Знайома ситуація? Звичайно, відповісте ви, а як бути, якщо світова мода так швидко змінюється, а я зі своїми коштами і постійною нестачею часу абсолютно не встигають за модними тенденціями? Невже показник стилю - це метушня за вислизаючою легковажної модою або придбання купи наймодніших речей? Природно немає, це всього лише відсутність впевненості в собі і явна марнотратство.

 
Цього дуже легко уникнути, потрібно тільки розташовувати базовим гардеробом дівчини, у якої є стиль. Він складається з невеликого числа речей, які ідеально поєднуються один з одним. З цієї причини пора відкинути стогони і приступити до докладного вивчення поняття: гардероб стильної дівчини, що означає набір обов'язкових речей, що є основою всякого вбрання, і доповнюються вони лише незначними аксесуарами і модними елементами.
Чорне маленьке плаття
У списку базового гардероба на першому місці стоїть чорне маленьке божественне сукню - посланець прекрасною Коко Шанель для полегшення наших стильних вишукувань. Це елегантне винахід - паличка-виручалочка життєвої проблеми, пов'язаної в черговий раз з питанням: що вдягнути?
Чому так? Тому, що народившись в чорне маленьке плаття з класичним кроєм і доповнивши його яскравим шарфом або ефектною прикрасою, ви купуєте образ стильної штучки. Так ви можете піти на роботу, на зустріч, в театр або ресторан, якщо знаєте туди дорогу. Тільки купите елегантні туфлі-човники на каблучку і чорного кольору панчохи, в результаті ви чарівні і прекрасні, лише з тієї простої причини, що класика завжди ефектна.
Чорні брюки
На другому місці знаходяться чорні брюки, не дуже вузькі і не дуже широкі, в залежності від особливостей фігури. Штани, візуально закривши каблук, будуть подовжувати ваші ноги, в цьому і полягає їх завдання. У них можна піти куди завгодно, якщо додасте підходящу верхню частину. До штанів підійде будь-яке взуття, зрозуміло, окрім кросівок.
Біла сорочка
На третьому місці стоїть блуза або сорочка білого кольору. Провідні фахівці радять мати три таких речей, які будуть мати різний стиль і крій, інакше в такій кількості однакових сорочок сенсу немає. Якщо вам здається, що три речі забагато, то купіть собі одну, яка буде нагадувати чоловічу сорочку, але тільки вашого розміру. Її можна надіти з джинсами, брюками під кардиган або піджак.
З чим завгодно цю сорочку можна надягти на роботу, а якщо розстебнути кілька верхніх гудзиків і закатати рукави, то вийде образ веселою легкою дівчини, яка збирається на побачення з друзями.
Спідниця-олівець
На четвертому місці базового гардероба, що належить стильної дівчини, варто спідниця-олівець або будь-яка інша, що підходить по фігурі. Якщо додати до неї туфлі на підборах, чорні або тисненням панчохи, крім цього блузку або піджак, все залежить від ситуації, ви зможете домогтися жіночного і елегантного образу.
Джинси
На п'ятому місці - джинси. Вибрати їх можна будь-якого фасону, тільки з нормальною талією, а не ті, що відкривають на огляд ваша білизна. Важливо, щоб вони підходили вам по фігурі, приховували недоліки і підкреслювали переваги. Джинси повинні бути темно-синього або майже чорного кольору, не мати вишиванки, потертостей, вибілених плям і страз, повинні сидіти ідеально і візуально зменшувати п'яту точку. Такі джинси поєднуються з усіма речами, це не раз перевірено.
Джемпер
Далі на шостому місці стоїть джемпер, який має V-подібний виріз, або класичний кардиган, бажано з кашеміру. Така річ при правильному догляді буде служити вам довгі роки, а ефект присутності на вас буде завжди приголомшливим. Ця річ добре поєднується з будь-яким низом, водолазкой, блузою або топом, колір може бути бежевий, він теплий і підійде практично для всіх.
Туфлі-човники
Жодна стильна дівчина не обійдеться без красивого взуття. Найголовніше - це відсутність у взутті гострих носів, дешевої фурнітури, страз. Це можуть бути човники без каблука або з каблуком, чоботи на шпильці або стійкому каблуці.
Взуття ніколи не буває багато, головне в її якості і стилі. Класичні туфлі з натуральних якісних матеріалів будуть служити довго, при цьому вірою і правдою, саме по взуттю можна скласти враження про її власниці. Вибираючи чергову пару, пам'ятайте про це.
Водолазка
На восьмому місці стоять футболки та водолазки білого, сірого і чорного кольорів. Вони відмінно підійдуть джемпери, кардиганів, піджака, який так само входить до складу базового гардероба стильної дівчини і стоїть на дев'ятому місці.
Сумка
На десятому місці - сумка! Хочеться, щоб сумок було також багато. Проте можна обійтися двома-трьома різних розмірів. Обов'язково купіть сумку-клатч з матової шкіри, яка має довгий ремінець. Потрібна ще простора шкіряна сумка великого розміру і з якісною фурнітурою. Також купіть невелику повсякденне сумку, колір якої поєднується з вашого повсякденного одягом, коричневий або чорний.
Аксесуари
Слід також пам'ятати про різнокольорових шарфиках, хустках, поясах та інших прикрасах, адже, поєднуючи їх з перерахованими речами, ви зможете завжди створювати свіжий образ. А проблема, пов'язана з тим, що надіти, швидше за все, більше не встане перед вами знову, базові класичні речі знищать її в самому зародку, адже ви чітко знаєте, що вам купити, щоб все ідеально підійшло до вашого базового гардеробу.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.07.2018, 12:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505






Прикріплення: 5458040.jpg (49.0 Kb) · 1355817.jpg (61.4 Kb) · 0804920.jpg (41.2 Kb) · 2897023.jpg (86.8 Kb) · 0819129.jpg (60.4 Kb) · 3377279.jpg (70.8 Kb) · 1809340.jpg (53.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Що повинно входити в гардероб стильної дівчини Ця картина зн
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом