MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як круто прикрасити свою кімнату?
Як круто прикрасити свою кімнату?
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 20:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ти дивишся на свою кімнату і... вирішила, що чогось їй не вистачає. Начебто здорово, але трохи нудно, або просто не в твоєму стилі. Всупереч думкам, цікаво оформлений номер дуже важливий – багато про що говорить про вас і дарує вам моменти справжнього розслаблення. Отже, як змінити його так, щоб ти відчув/ла так... у себе?


Не вірте тим, хто стверджує, що вам будуть необхідні величезні гроші, – це неправда. Насправді, єдине, що вам потрібно, це трохи грошей і багато фантазії. Ну, напевне також допомога тітки, яка вміє і любить шити.

Крок перший – виберіть свій стиль
Спочатку ви повинні подумати про те, як насправді хочете або хотіли б мати оформлений номер. Або, можливо в романтичному стилі, тобто так званий "потертий шик"? А може американо солодким? Або навпаки – супер сучасний?

Якщо ви не знаєте, перегляньте Інтернет – там ви знайдете цілу купу натхнення, і ви швидко виявите, що добре для вас.
Наступний крок-це вибір теми. Можливо, наприклад морський стиль, англійський який підкреслює вашу любов до автомобілів. Подумайте, що вам більше всього подобається.


Маленька реставрація меблів
Якщо ви думаєте про створення нового стилю у своїй кімнаті, то швидше за все, на розумієте відразу ставлять вам меблі – що робити, щоб надати їм новий зовнішній вигляд? Всупереч поширеній думці, зовсім не потрібно купувати нові! Навіть найстарішому даси йому свіжості, і все з допомогою кількох інструментів і великої порції уяви.
Якщо ви вже знаєте, що хочете білих (тобто, в принципі, модних) меблів, то ви можете свої перефарбувати. Так само, як, втім, і з іншими кольорами. Єдине, що буде потрібно/і це хороший наждачного паперу, поради з Інтернету і кілька банок фарби. Якщо ти правильно разыграешь розмова з батьками, це, безумовно, дадуть тобі грошей на це останнім.
Пам'ятайте, для того, щоб знайти в Інтернеті сайт, в якому докладно, крок за кроком, пояснюються окремі етапи фарбування меблів.

Доповнення – вони створюють атмосферу
Так, в кінці кінців, ми прийшли до головного – екстра. Саме вони створять дивовижний ефект, який ви бачите у багатьох stylizacjach-сайтів. Як їх вибрати?
По-перше, розберися зі старими аксесуарами. Плюшками? У кошик або для дітей з дитячих будинків. Ти ж вже дитина, чи не так? Якщо на твоїх полицях стоять прикраси, які не мають багато спільного з вашим стилем (наприклад, порцелянова лялька, якщо ви хочете номер морський), поховай їх або викинь – повір, калькулятор дуже простий у використанні у приміщенні без старих речей.
Наступний крок-це тканина. Купити їх в lumpeksie або якомусь магазині і попросіть людину, яка вміє шити, щоб зробила тобі штори і подушки. Ви також можете знайти цікавих доповнень на сайтах, на яких люди позбавляються від різних аксесуарів буквально за копійки. Ви будете вражені, як багато можна заощадити!
Також пам'ятайте, щоб не боятися експериментів. Якщо, наприклад, батьки в рамках підтримки вашої ініціативи, я хочу додати на шпалери у вашій кімнаті, виберіть два різних, але відповідних один до одного, моделі. Буде круто.
Ну і кілька слів про порядок
Ти знаєш, що прочитаєш, чи не так? Ну, скажімо, це, однак, голосно, – навіть найкрасивіший і кращий емблему у світі номер не буде добре виглядати, якщо в ньому буде просто безлад. Крім того, давайте подивимося на справу по – іншому - після установки достатньо роботи в створенні інтер'єру, який буде вас влаштувало, шкода покрити цей ефект безладом або навіть бруду. Встановіть собі правило – щодня 15 хвилин прибирання для появи ефектів своїх дій. Ви будете в шоці, як легко буде підтримувати порядок.
Прикріплення: 9091947.jpg (20.1 Kb)
 
abramova_onДата: Середа, 26.09.2018, 17:53 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 15
Про порядок то точно написано. У мого брата дуже дорогі і красиві меблі у кімнаті, та кімната від цього гарною не виглядає, бо дуже занехаяна. Скрізь лежать речі: одяг, книжки, журнали, гаджети... Я звикла до порядку. В мене все по іншому. Хочу ще прикрасити кімнати кріслом-кокном: https://rattwood.com/ru/ з подушками, в ньому зручно буде книжки читати.
 
lokotckaДата: Четвер, 27.09.2018, 16:20 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1
Приєднуюсь до вище написаного, щодо порядку, а от інтерєру стін теж потрібно приділити увагу.
От представте до вас зайшов в гості небайдужий знайомий, а у вас на стіні висить не плакат красивоі природи або красивоі машини... а можна так сказати ваша праця....зібраний пазл (в кого руки не з того місця ростуть, думаю пазл можна спробувати зібрати, склеіти і повісити на стіну). А ще можна провести процес складання пазлів з романтикою за чашечкою чаю або любимого фільму, та й ще запропонувати скласти компанію коханому чи коханій, ну короче романтік....Ось такий пазлик купила на Басик
Прикріплення: 1976889.jpg (166.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 28.09.2018, 09:56 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
lokotcka, реклама?
 
NiamhaaaaДата: Вівторок, 12.03.2019, 15:35 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 6
Я повесила огоньки и плакаты ГП)
 
vasiliycos0Дата: Неділя, 31.03.2019, 22:42 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3
Я собі також прикупив плакатів, але після тижня пошуків таких як хотів  не знайшлось. Прийшлося друкувати самому. І знаєте це набагато дешевше і великий плюс у тому, що ви можете зробити крутий плакат з будь якої картинки (яка має хорошу якість).
 
OlenochkaДата: Субота, 25.05.2019, 19:46 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4504
Цитата
Как придать жизни прикосновение волшебности и праздника

заставьте свою жизнь прекрасно пахнуть: лавандовое мыло, розовая вода, ароматические свечи, травяной чай, эфирные масла любимых растений
больше времени проводите вне дома, исследуйте
делайте лимонад или смузи, чтоб брать с собой
перевяжите коробочку/бумажный пакетик с ланчем ленточкой
планируйте свои небольшие путешествия
нарисуйте карту собственного придуманного мира
создавайте каждый день. Это может быть что угодно: пирог, зарисовка, рецензия на недавно прочитанную книгу, список того, что приносит вам счастье, букетик любимых цветов
рассказывайте истории за чашкой кофе. слушайте и собирайте истории других
посадите травы в горшочках на подоконнике
чаще говорите людям приятные вещи, делитесь тем хорошим, что вы видели/слышали
 сделайте свою коробочку сокровищ, пересматривайте и перебирайте их.

Юлия Кашпор
 
АнонімноДата: Неділя, 31.10.2021, 23:13 | Повідомлення # 8





Я погоджуюсь, що можна відреставрувати меблі... але іноді краще позбавитись старих речей. Бо ми вже ліжко реставрували)))) Поки воно не провалилося серед ночі))) Таке собі задоволеня прокинутися на підлозі. Тож не раджу реставрувати старе ліжко) ми купили нове - і каміння з плечей)))

Повідомлення відредагував knopa - Четвер, 04.11.2021, 16:46
 
knopaДата: Четвер, 04.11.2021, 16:47 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 762
Може і так. Нове є нлве
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Як круто прикрасити свою кімнату?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом