MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Весняні настрої
Весняні настрої
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 10:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У тобі пробуджується богиня – яскрава, упевнена в собі та легка на підйом...



У перші дні березня настрій норовить
узяти приклад зі стовпчика термометра
за вікном і скотитися нижче нуля.
Що поробиш - навчання в самому розпалі!
Але якась таємна пружинка всередині
тебе, яка всю зиму стискувалася під
тягарем светрів і пуховиків, вже готова
випрямитися.
У тобі пробуджується богиня - яскрава, упевнена в собі і легка на підйом. Вона не стане з горя їсти шоколадку-антидепресант. Не пропустить вранішнє заняття у фітнес-клубі. Першою купить березневий номер Elle Girl, щоб дізнатись, що буде модним навесні. І, що найчудовіше, ця богиня - ти!


Найкращий засіб відчути зміни, що настають, заглянути до магазину. Уже зараз у них розпочалася весна – у вітринах нові весняно-літні колекції. Ніщо так не піднімає настрою, як примірка легкої сукні та яскравих сонячних окулярів!

Ну то й що, що авітаміноз, а у фруктах і овочах вітамінів зараз не більше, ніж в ялинкових іграшках! Проте вони збереглися в заморожених ягодах, які продаються на кожному кроці. Не зашкодять зараз і полівітаміни. Адже тобі потрібно не лише підготувати тіло до весняного перетворення, але і голову – до сесії.


Узимку, під трьома шарами одягу, тілу доводилося несолодко. Тепер шкіра вимагає особливого догляду. Ось і прекрасно! Приймати ванну - суцільна насолода. Вітамінну – з цитрусовими добавками. Мінеральну – із морською сіллю. Смачну – з медом і молоком – для сухої шкіри. Не забудь приділити увагу ногам. Час міні-спідниць ще не прийшов. Але ти прекрасно знаєш, що навіть під джинсами недоглянуті ноги – причина невпевненості в собі. І навпаки, приголомшливі, гладкі ніжки створені для романтики. Коли вони такі, ти відчуваєш себе богинею. Романтичне побачення – особливий випадок, але бути готовою до нього потрібно завжди. Venus Embrace з 5 тонкими лезами неймовірно близько прилягає до твоєї шкіри, роблячи її приголомшливо гладкою! Тепер бритва Venus Embrace радуватиме тебе новим модним фіолетовим кольором. Ну а щоб перетворити процедуру на справжнє задоволення, спробуй новий гель для гоління Satin Care Lavender Kiss («Поцілуй Лаванди»). Холоди ще продовжуються, проте створити весняний настрій у твоїх силах!
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Весняні настрої
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом