MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Яскравий вечірній макіяж з чіткими контурами тіней
Яскравий вечірній макіяж з чіткими контурами тіней
OlenkaДата: Понеділок, 17.04.2017, 12:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Вишуканий, і в той же час яскравий, помітний, але не химерний макіяж стане родзинкою вашого образу. При відкритих очах розмитий зовнішній край створює ефект, схожий на «смокі-айс». Промальовування над складкою століття відкриває погляд. При закритих очах теплі тони тіней привертають увагу, нагадуючи яскраві промені сонця або полум'я багаття. Акуратна, чітко окреслена межа між чорними і кольоровими тінями робить акцент на зовнішній стороні століття, зорово розсовуючи очі.



Головне завдання в цьому макіяжі зробити так, щоб контур між кольоровими і чорними тінями був чітким. Інакше макіяж буде виглядати неакуратним і невмілим. 
Нанеси на обличчя тональну основу і пудру, потім приступай до макіяжу очей. 

Крок 0. Підготовка очі. Нанеси базу на повіки, підкоригуй брови. 
Крок 1. Створення однорідного тону і текстури. Нанеси на всю верхню століття до брови сухі тіні будь-якого світлого перламутрового відтінку м'якої плоскої пензликом для тіней. 

Крок 2. Робота олівцем. За допомогою чорного олівця Познач темні ділянки майбутнього макіяжу. 
Крок 2.1.При відкритих очах олівцем прорисуйте лінію на нерухомому столітті (над складкою). У бік брови зроби невеликі штрихи. Вони повинні бути довше у зовнішнього краю і поступово зменшуватися до внутрішнього боку. Розтушуй дрібної пензликом в бік брови (знизу залиш чіткий край). 

Крок 2.2. Прорисуйте стрілку на рухомому столітті. Почни лінію по зростанню вій з середини століття, потім помітно товщі зроби її до зовнішнього кута ока і з'єднай з першою лінією на нерухомому столітті. 

Крок 2.3. Підведи нижню повіку до середини. З'єднай всі три лінії і розтушуй дрібної пензликом для тіней в сторону брів і скронь. 
Крок 3. Робота чорними тінями. Продублюйте олівець чорними тінями за допомогою дрібної і крупної пензликів для тіней, розтушовувавши до скроні і брови. 

Крок 4. На рухливе віко до кордону чорних тіней нанеси кольорові тіні жовті на внутрішню половину століття, помаранчеві на іншу частину, і червоні в складку століття з зовнішнього боку. Жовті і оранжеві тіні зручніше нанести аплікатором, а червоний колір акуратніше промальовувати за допомогою маленької кісті.Смахні зайві тіні маленької веерообразной пензликом. 

Полезное. Сейчас в интернете полно сайтов разной тематики, от продажы автомобилей до заказа цветов. А на этом сайте вы можете заказать букет невесты. Крок 5. Нижню повіку прорисуйте цими ж квітами майже до брови: у внутрішнього куточка-жовтий колір, і далі переходить в помаранчевий і червоний. Підкоригуй кордон чорними тінями. Великий веерообразной пензлем смахнем обсипалися тіні під очима. 

Крок 6. За допомогою щипчиків для завивки вій загнив і прокра вії тушшю. За бажанням підведи внутрішнє віко чорним або білим олівцем. 

І якщо ти все зробила правильно і акуратно, ти отримаєш чудовий результат, який вразить і тебе, і твоїх близьких, і друзів.
Прикріплення: 9818099.jpg (20.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Яскравий вечірній макіяж з чіткими контурами тіней
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом