MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса по-варварськи
Краса по-варварськи
OlenkaДата: Понеділок, 22.05.2017, 10:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Чимало чоловіків одразу ж оминуть цю статтю, вважаючи її недостойною своєї уваги. А все ж я б рекомендувала її прочитати трошки гумору, трошки жахів і гарний настрій вам забезпечено!

Споконвіків жінки прагнули стати (і залишатись) красивими аж до самісінької смерті. Навіть не так пригадаймо єгиптян, які бальзамувались у мумії (звичайно, у цьому були і релігійні переконання, а все ж…). Гадаю, жінки та дівчата перепробували геть усе, що давала природа, щоб тільки добитись бажаного результату.




у тому, що ми їм подобаємось природними себто, без косметики. Хтось вірить, хтось ні, але все ж більшість дівчат/жінок таки користуються косметикою. Та й, врешті, мова не лише про декоративні засоби, а про всілякі маски-креми-олійки і т д. Сучасна косметологія навіть не порівнюється з чудодійними методами древніх красунь. Отже, представляю вам кілька цікавих рецептів, якими користувались древні представниці чарівної статі. Хтозна, може котрийсь і вам підійде?

(рецепти по всьому нету збирала, тож посилань не вказую)
1. Грязева ванна з крокодилячих екскрементів

Древні греки відомі своїм мегарозумом і мудрістю, їх донині цитують. Ось вони для омолодження використовували продукти життєдіяльності крокодилів. Власне ці продукти збирали (мабуть, підв’язавши мішечки до місць їх вироблення), додавали до глини або ж домішували до природних грязьових ванн, і древньогрецькі панянки вимочували в тому всьому свої тіла доти, доки не відчували, що стали красивими і омолодилися.

2. Маска з пташиного калу

Загальновідомо, що японські гейші фанатіли від білосніжного обличчя (на відміну від нас, нє?). Тож відбілювали його спеціальною пастою з рису та перемелених на пил перлин. В принципі, цей рецепт відомий, якби не одне але… Часом джерела «забувають» згадати про ще один компонент пташиний кал. Цікаво, що цю маску наносили на все обличчя і на вуха, і в ніздрі, і на повіки, і на губи.

3. Перуки, які викликають кровотечі.

Шалену популярність отримав рудий колір волосся під час правління рудоволосої королеви Єлизавети І. Придворні дами пудрили свої велетенські «будинки» на голові спеціальною сумішшю, яка викликала в модниць головокружіння, нудоту і часті кровотечі з носа. Зате результат вражав такого вогненного відтінку не було навіть у королеви!

5. Отруйний макіяж

В питаннях добровільного отруєння солями важких металів ще нікому не вдалось обскакати древніх єгиптян. Пригадуєте «портрети» тогочасних жителів? Сіра підводка і зелені тіні? Підводка створювалась на основі свинцевої стружки, тіні мідної руди. Варто підкреслити, що і чоловіки, і жінки регулярно штукатурились такою косметикою. Більше того вважалось, що оті всі мазюки були страшенно корисні для здоров’я.

6. Пудра з миш’яка

Вважаєте себе європейкою? Тоді знайте, що в період Середньовіччя жодна дама, яка хотіла себе називати жителькою Європи, не виходила з дому, не покривши обличчя пудрою з мідної руди та миш’яка це надзвичайно білі і надзвичайно отруйні інгредієнти.

7. Ополіскувач для рота з урини.

Ви чистите зуби двічі на день? Тоді ви належите або до наших сучасників, або ж до древніх римлян, які переживали за здоров’я та білизну своїх зубів не менше, ніж сучасні менеджери середнього та найвищого класу. Але користуватись доводилось «натурпродуктом» і найкращим засобом для ополіскуванням зубів вважали власне сечу.

А зараз готуйтесь впасти під стіл… Вассали цезарів вважали, що в стоматологічному плані найкращою сеча навіть не місцевого, а португальського «виробництва»… В принципі, щось у тому було, адже сеча і справді містить аміак та сечовину, які знищують бактерії і борються з гінгівітом захворюванням ясен.
Прикріплення: 1514628.jpg (10.7 Kb) · 4617569.jpg (21.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса по-варварськи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом