MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Прикрасьте свою кімнату не дорого!
Прикрасьте свою кімнату не дорого!
OlenochkaДата: Середа, 26.06.2019, 21:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Подивіться, як стильно прикрасити свою кімнату!

В твоїй кімнаті нудно? Тоді, можливо, варто щось змінити, додати пару прикрас, щоб місце, де ви проводите найбільше часу, отримало хороший вигляд. Ми представимо Вам перевірені способи, як зробити це!




Цитата
Прикрасьте свою кімнату не дорого!

Свічка. З красивим зовнішнім виглядом, прекрасно пахнуть і надають неповторну атмосферу! Ви можете вибрати свій улюблений аромат, але також поекспериментувати і створити свою власну композицію. На ринку можете знайти дивні і дивовижні пропозиції, такі як запах віскі, книг або м'якої ковдру. Немислимо, що люди можуть придумати

Колажі з фотографіями. Як тільки звичайні фотографії в кадрах вам вже набриднуть, ви можете спробувати повісити їх на стіну в різних комбінаціях. Цікавим рішенням є розташування їх у форму серця. Виглядає це дуже мило, коли фотографії наших близьких, створюють сердечко. Я впевнена, що це здивує гостей.

Лампи. У магазинах є лампи різної форми і кольору, тому Ви можете вибрати їх на свій смак. Завдяки ним Ваша кімната стане не тільки більш освітленою, але і більш затишною. Можна повісити їх над своїм столом або ліжком, і коли включите їх під час візиту свого хлопця, вони додадуть вам романтичний настрій

Плакат. Вони найбільше відображають наш характер. Їх можна купити або самостійно роздрукувати. Згідно уподобань, це можуть бути плакати улюбленої команди, футболістів або якісь мотиваційні цитати / тексти, які кожен день будуть додавати нам енергію для життя. Оформлені в чорні, прості кадри виглядають дійсно стильно.


DIY. Дуже популярні прикраси своїми руками. Вони дозволяють мінімізувати витрати практично до нуля, а зробити їх можна з того, що у нас в будинку. Потрібно тільки творчість і трохи ручних здібностей. Друзі будуть в шоці, що самостійно Вам вдалося зробити щось настільки красивого.

Рослини. Барвисті квіти додадуть кольору нашому житті і поліпшать настрій. Ставити їх можна практично скрізь: на підвіконні, столі або на полиці. Потрібно тільки пам'ятати про те щоб регулярно їх поливати, а це в свою чергу, вчить нас Відповідальності. Для більш ледачих-Кактуси підходять ідеально, не вимагають частого поливу, а виглядають так само красиво.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 6412666.jpg (29.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.07.2019, 22:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
ТОП powerbanki для дівчат

В даний час powerbank-це одна з основних штучок, без яких важко обійтися. Зрештою, багато хто з нас не розлучається зі своїм телефоном, встановлені додатки сильно навантажують батарею, в чому може бути проблема. Саме тому ми дуже вдячні тому, хто винайшов powerbank  Нижче ми представляємо ТОП-powerbanki, які не тільки заряджаються телефон, але мають супер вигляд.



Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 8843980.jpg (43.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Прикрасьте свою кімнату не дорого!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом