MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 6 якостей ідеальної сумки на пляж
6 якостей ідеальної сумки на пляж
OlenochkaДата: Субота, 06.07.2019, 11:48 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Перевірте, які 6 ознак повинна мати ідеальна сумка на пляж.

Пляж, басейн і озеро-це три місця, де ми любимо відпочивати. Обов'язково потрібно взяти з собою сумочку, яка вмістить все найнеобхідніше. Літні розпродажі є кращим моментом для покупки аксесуарів, тому не втрачайте часу і йдіть купувати сумку! Нижче наведені особливості сумки ідеальної для пляжу, які допоможуть Вам зробити вибір при покупці.



6 якостей ідеальної сумки на пляж

1. Містка – ми, дівчата, любимо брати з собою багато речей. На пляжі у вас повинен бути сонцезахисний крем, вода, рушник, документи, гроші, їжа. На додаток до типовим для басейну і пляжу предметів, вам обов'язково знадобляться щоденні предмети першої необхідності, такі як серветки, антибактеріальний гель або щітка для волосся, які можуть бути неслухняними після контакту з водою і вітром.

2. Виготовлена з матеріалу хорошої якості – не купуйте всяку гидоту, тому що витратиш гроші і будеш потім шкодувала. Краще інвестувати в дійсно хорошу сумку. Вам не потрібно витрачати багато грошей, тому що в продажі ви також знайдете безліч добрих речей. Матеріал, так як шви, повинен бути міцними. Перед покупкою, ще в магазині, переконайтеся, що з неї не стирчать нитки, а шви не прядуться.


3. На замок – ніхто з нас не хоче, щоб щось вивалилося з сумки. Крім того, сумка на блискавці не так заманлива для злодія, як версія без застібки. Бажано, щоб замок доходив до самих кінців сумки. Не повинен затинатися чи не до кінця засовуватися або ж відпадати.

4. З візерунком-кращі візерунки, стильні позачасові і відповідні для багатьох. Помітний візерунок не завжди є хорошим рішенням, але він повинен асоціюватися з відпочинком. Повинен бути таким, щоб сумка підходила до багатьох стилів. Сумка має доповнювати наряд, а не псувати.

5. З кишенями-зазвичай ми носимо з собою багато дрібниць, які важко потім знайти в повні сумці. Набагато легше витягнути телефон з кишені. Крім того, до неї можна заховати документи, щоб додатково захистити їх від піску.


6. З комплектом – хусткою або незвичайним брелоком на плечовому ремені. Пожвавить обличчя, удосконалить сумку і зробить вас унікальною і оригінальною.

Пам'ятайте, що сумка є вишенькою на торті, тому варто вибрати таку, яка буде добре виглядати.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1580303.jpg (36.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.07.2019, 20:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Що варто носити в сумочці?

Перевірте, які речі знадобляться нам найчастіше, тому варто їх носити в сумочці.



Сумка не повинна важити дуже багато, але в той же час вона повинна містити все, що нам потрібно. У цій статті ви знайдете пропозиції повсякденних потреб, які варто завжди носити з собою, адже в будь-який момент вони можуть нам стати в нагоді.
Цитата

Що варто носити в сумочці?

1. Телефон та гаманець – теоретично ви могли б обійтися без них, проте сучасний світ має свої вимоги. Їжі і квитка не купиш, без гаманця, а за допомогою телефону можна швидко зв'язатися з цією людиною або організацією.

2. Вода -багато дівчаток не виходить без неї з дому. Почуття спраги може мучити, особливо коли ми дуже зайняті, а температура повітря висока. В магазин іноді далеко, так що варто мати під рукою пляшечку з водою.

3. Носові хустки – ви можете використовувати їх в різних ситуаціях. Вони особливо корисні під час їжі, а потім коли ви швидко хочете витерти пляму.


4. М'ятні льодяники – вони більш практичні, ніж жувальна гумка. Неприємний запах з рота змушує нас почуватися некомфортно, тому щоб не допустити цього, завжди носіть з собою м'ятні драже.

5. Антибактеріальний гель -буває, що у нас немає доступу до проточної води і мила. Гель в цьому випадку його замінить. Після його використанні не потрібно витирати руки, тому що він швидко вбирається. Вартий кілька золотих (не дорогий), і ви знайдете його в аптеках.

6. Захисна помада -влітку захистить губи від шкідливих ультрафіолетових променів, а холодну - від холодного вітру. Губи будуть зволожені і захищені.

7. Парфуми -корисна, коли вранці ми забули попшикатися або коли ввечері ми хочемо освіжити запах раніше нанесених духів.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 0631190.jpg (41.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 17.07.2019, 21:42 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Ознайомтеся з нашою пропозицією літнього стилю з бежевою спідницею і вузлуватим верхом білого кольору.

Влітку ми із задоволенням носимо одяг в світлих тонах, таких як білий або бежевий. Поєднання цих двох кольорів виглядає дійсно стильно, тому в цьому пості у нас є набір для вас в цих кольорах. Бежева спідниця і білий, в комплекті топ буде ідеально підходити для жарких днів.



Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 5896883.jpg (45.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 6 якостей ідеальної сумки на пляж
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом