MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Чому ми товстіємо під час канікул?
Чому ми товстіємо під час канікул?
OlenochkaДата: Субота, 13.07.2019, 09:19 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Літо-це час відпусток, поїздок і загальної ідилії. Багато хто з нас забуває про дієту на час відпочинку і після канікул привозить з собою зайві кілограми разом з сувенірами. Перевірте, чому так відбувається і як цього уникнути.

Відпустка-це період, на який ми чекаємо цілий рік. Багато хто з нас готується до них вже за кілька місяців до того, як в бікіні порадувати тренованим силуетом. На жаль, часто буває, що після відпустки ми привозимо з собою небажаний сувенір у вигляді зайвих кілограмів. Чому так відбувається? Відповідь ви знайдете нижче!



Чому ми товстіємо під час канікул?

Готельні страви. Перш за все, живучи в готелі, ми не знаємо нічого про їжу, яку нам подаються. Ми йдемо вранці на сніданок, і ми можемо тільки здогадуватися, чи є продукт здоровим чи швидше, не дуже. Багато людей не звертають уваги на це, але це важливо, тому що ми несвідомо можемо споживати багато нездорових продуктів. Кращим варіантом є міні-кухня в номері і самостійне приготування їжі.

Соки з ресторанів. Будучи в кафе часто замовляємо соки – це ще одна помилка. Ми дійсно не знаємо, який у них склад, і найчастіше вони містять в собі багато цукру. Хороший варіант-попросити сік в пляшці, де можна побачити його склад.

Газовані напої типу cola. Відомо, відпустка, іноді можна собі дозволити. Тим не менш, багато хто з нас вдаються до холодної кока-коли кожен раз, коли починає відчувати спрагу, навіть не розуміючи її випив.

Пропустити тренування. Важко упакувати килимок для вправ у валізу, а також одяг і взуття... пропускати тренування протягом тижня, а також переїдати (особливо небезпечно на відпочинку де все включено!), ми можемо набрати вагу.

Ми вибираємо пасивний відпочинок. Ми сидимо на пляжі, замість того, щоб плавати в морі, лежимо на матраці, вибираємо об'їзні екскурсії, а не походи ... варто надіти зручні черевики і рухатися по бездоріжжю! Багато готелів орендують велосипеди (безкоштовно або за невелику плату. Ви також можете піти на байдарки на березі озера. Можливостей у нас багато, – просто подивитися.

Вафлі, морозиво, десерти та інші ласощі. Особливо біля моря, у нас це все на кінчиках пальців. На жаль, вершки для вафель-це сама хімія, як і пиріг. Морозиво найчастіше має склад довжини інструкції, а кремова трубка задовольняє щоденні потреби в калоріях. Не їжте такі страви кожен день – кожні 2 або 3 днів буде досить, а якщо ми – відмовимося цід такої їжі в цілому, буде корисно.

Цитата
Як не набрати вагу під час каніку?

Щоб втамувати спрагу, ми шукаємо воду. Може бути з додаванням лимона або навіть газована – в кожній версії буде краще, ніж солодкі напої;
Не їсти нездорові закуски (наприклад, хот-доги на заправках). На раптовий напад голоду, краще мати під рукою фрукти або невелику коробку з продуктами.
Постарайтеся харчуватися раціонально. На відпочинку все виглядає смачно, але не варто брати страви, які ми їмо вдома. Давайте виберемо регіональні делікатеси, а не піцу або картоплю фрі.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 3900419.jpg (60.6 Kb) · 7862025.jpg (83.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Чому ми товстіємо під час канікул?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом