MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Салат краси – дізнайтеся, як його готувати
Салат краси – дізнайтеся, як його готувати
OlenochkaДата: Понеділок, 15.07.2019, 20:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Познайомтеся з простим рецептом салату краси, який несе в собі безліч корисних і гарних властивостей.

Салат краси - це дійсно каша, але в трохи іншому випадку. Придумала його Helena Rubenstein – Полька єврейського походження, яка створила всесвітньо відому компанію косметичну Helena Rubinstein Inc. Салат за її рецептом тільки сприятливо впливає на волосся, шкіру і нігті, але також додає енергії на кілька годин, тому ідеально підходить на сніданок.




Інгредієнти:

3-4 столові ложки вівсяних пластівців
сік половини лимона
1/4 склянки молока (можна використовувати і звичайне коров'яче або рослинного походження, наприклад, мигдального. Варто звернути увагу на суміші рослинних напоїв, так як деякі з них напхані великою кількістю непотрібних інгредієнтів)
1 столова ложка меду
1 яблуко (однаково добре підійдуть і інші фрукти, наприклад, чорниця, малина, банани)
жменя улюблених горіхів, гарбузового насіння і насіння соняшнику.

Приготування: Пластівці залити кип'яченою водою і залишити на кілька годин або на всю ніч. Потім додаємо інші інгредієнти і заливаємо молоком. Все це варто відкласти ще як мінімум на півгодини. Приємного апетиту!

Навіщо їсти салат краси?

Найважливішу роль в прийомі їжі грають вівсяні пластівці, які мають велику кількість клітковини. Крім того, вони затримують процеси старіння організму, завдяки вмісту антиоксидантів з вільними радикалами. Багаті вітамінами групи B, а також калій, залізо, магній, цинк і селен.

Лимонний сік забезпечує організму добову дозу вітаміну с, який не тільки сприятливо впливає на імунітет, але також зменшує видимість шрамів (наприклад, від вугрової висипки).

Горіхи, насіння і насіння містять здорові жири, вітаміни групи B, Е і безліч дорогоцінних мінералів, які можуть модернізувати нашу нервову систему. У свою чергу мигдаль рекомендується людям, що живуть в стресі.

Молоко містить кальцій і білок, які важливі для правильної роботи нашого організму. Якщо ви не переносите коров'яче молоко, замініть його рослинним. На ринку доступно все більше і більше таких продуктів, проте обов'язково прочитайте етикетки. Найкраще, щоб склад був максимально простим.


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 9934098.jpg (41.6 Kb) · 1028295.jpg (83.5 Kb)
 
АнонімноДата: Понеділок, 03.04.2023, 14:20 | Повідомлення # 2





Смак страви ще сильно залежить від свіжості продукту. Морська риба близько до моря значно смачніша, ніж далеко від моря, оскільки виловлена нещодавно. Риба, яка везлася сотні кілометрів, для мене вже не така смачна. В принципі, ще одна з причин, чому мені хотілося б жити на березі океану.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Салат краси – дізнайтеся, як його готувати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом