MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 5 причин, через які не худнете
5 причин, через які не худнете
OlenochkaДата: Неділя, 04.08.2019, 11:39 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Ви тренуєтеся і їсте здорову їжу, а ефекту як не було, так і немає? Перевірте, що може бути причиною цього.

Скільки разів ви безуспішно намагалися схуднути? Якщо ви втомилися починати все спочатку, перевірте, чи не робите ви будь-які з наступних помилок, які можуть стати причиною Ваших невдач.



5 причин, по яких ви не худнете

1. Ви переоцінюєте свій рівень фізичної активності
Рахуючи калорії і намагаючись скинути зайві кілограми, ми часто переоцінюємо кількість і інтенсивність нашої фізичної активності. Такий хід думок робить, що потреба в калоріях обчислюється помилково. Як відомо, вживання більшої кількості калорій, ніж нам дійсно потрібно, призводить до збільшення ваги.

2. Не підібрала відповідної дієти для себе
Недостатньо харчуватися здорово, щоб схуднути. Часто не ми вибираємо правильне харчування до нашої мети і рівня фізичної активності. Наприклад: ви тренуєтеся 5 разів в тиждень по 1,5 год що робить так що потребуєте більш калорій, ніж людина, яка взагалі не тренується.


3. Занадто багато стресу, занадто мало сну
Як люди, ми схильні харчуватися стресом, що безумовно не допомагає у втраті зайвих кілограмів. У людей, що сплять недостатньо, додатково збільшується секреція гормону, що викликає підвищений апетит.

4. Ваш тренінг-монотонний
Роблячи те ж саме весь час, наше тіло звикає. Монотонне тренування спалює менше калорій, отже, ускладнює схуднення. Кращі результати ви отримаєте, переплітаючи кардіо-тренування з силовими тренуваннями.

5. „Я почну з понеділка”
Звучить знайомо? Ми починаємо на 100 % і на початку йде супер. Потім з'являється спотикання, і ми починаємо знову. Це у нас враження, що ми на дієті весь час але немає ефекту. Це призводить в зневіру і перекладання дієти і тренувань на наступний понеділок, поки нарешті до повної відмови.

Сподіваюся, що цей запис дозволить вам уникнути помилок і ефективно втрачати кілограми.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 7528066.jpg (42.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » 5 причин, через які не худнете
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом