Вітаю з одруженням!
|
|
Olenka | Дата: Середа, 03.05.2017, 11:14 | Повідомлення # 1 |
| Вітаю своїх хороших з одруженням! Бажаю щасливого і світлого майбутнього) Нехай усі бажання здійснюються, а все погане оминає ваш шлюб ) А поряд з вами нехай завжди будуть близькі вам люди !
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 27.09.2017, 09:58 | Повідомлення # 2 |
| Ось зовсім недавно відбулося надзвичайне свято у моєї найкращої, найгарнішої, найчуттєвішої, найріднішої і просто гарної людини - нареченої Танюшечки )))) я так рада, що змогла побувати на об*єднанні сердець) таких привітних і людяних сердець) сердець, які у будь -якій ситуації підтримають, підставлять своє плече і допоможуть не тільки словом, а й ділом)) Цій надзвичайно яскравій і романтичній парі я бажаю такого гарного і світлого життя, такого ж сонечка і такого ж тепла, який був на Дні з*єднання ваших думок, ваших доль, ваших рішень в один єдиний клубочок)))) міцний клубочок вашого нового життя))) у народі цей клубочок називають сім*єю))) Дуже хочеться, щоб по житті ви ніколи не розгубили з нього ниточок, а тільки поновлювали запаси своєї доброти і життейської мудрості))) цілуємо вас, наші дорогі) )) будьте щасливими)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 27.06.2018, 11:19 | Повідомлення # 3 |
| ........, вітаю вас з одруженням! Будьте щасливі!
Вітаю хххх та ххххх з одруженням, бажаю великого щастя в сімейному житті.
Вітаю мою улюблену сестричку та її коханого з одруженням!!!! бажаємо вашій сім'ї безмежного кохання, щастя, взаєморозуміння , благополуччя та достатку!!!!
Мої зайчики ,я Вітаю вас з днем вашого одруження Хочу побажати вам в першу чергу міцного кохання,взаємопорозуміння,прощайте один одного ,будьте завжди одним цілим ,доповнюйте один одного ,цінуйте та оберігайте Будьте один для одного підтримкою та опорою Юрчик бережи Танічку ,адже вона у тебе прекрасна,життєрадісна ,цінуй її ,а головне я бачу як вона тебе кохає і завжди чекає на тебе Танічка , Ти завжди оберігай Юрчика ,підтримуй у всьому ,тому що він дуже надіється і вірить у твою підтримку , і хоче щоб у вас було все ,і затишок в будинку ,і тепло та тільки позитивні емоції Я знаю ,що віддаю свого братика в надійні та ніжні ручки Тані Дуже вас люблю ,будьте щасливі разом
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 05.09.2018, 12:36 | Повідомлення # 4 |
| Дорогенька сестричко, вітаю тебе і твого чоловіка з цією прекрасною подією. Сьогодні рочок, як ви щасливі чоловік і дружина. Бажаю вам сімейного добробуту, вічної романтики, щирих почуттів, міцної любові, здоров’я, поваги одне до одного, розуміння, радості, домашнього тепла і добробуту. Нехай подарує вам доля велику удачу і благополуччя, хай Бог нагородить вас чудовими і здоровими діточками, хай буде у вашому домі вічний лад та розуміння.за Вас мої хороші
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.09.2018, 21:00 | Повідомлення # 5 |
| Кохасики мої я Вітаю вас з нагоди вашого одруження Хочу побажати вам в першу чергу міцного кохання,взаємопорозуміння,прощайте один одного ,будьте завжди одним цілим ,доповнюйте один одного ,цінуйте та оберігайте Будьте один для одного підтримкою та опорою Назарку бережи Оксанку ,адже вона у тебе прекрасна,життєрадісна ,цінуй її ,а головне я бачу як вона тебе кохає і завжди чекає на тебе Оксана , Ти завжди оберігай Назара ,підтримуй у всьому ,тому що він дуже надіється і вірить у твою підтримку , і хоче щоб у вас було все ,і затишок в будинку ,і тепло та тільки позитивні емоції Я знаю ,що віддаю свого братика в надійні та ніжні ручки Дуже вас люблю ,будьте щасливі разом Ваше весілля незабутнє
|
|
| |