MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » Як писати SMS, аби вони були веселі, незабутні.
Як писати SMS, аби вони були веселі, незабутні.
OlenochkaДата: Вівторок, 24.07.2018, 21:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Ви коли-небудь замислювалися або думали над тим, як ви пишете смс? Чи робите це чудово, а можливо і не до кінця? А що є якісь смс правила? Ну, звичайно, є. Особливо, коли мова йде про обмін повідомленнями між нею і ним ;-). Ознайомтеся з нашим коротким інформатором і стань чемпіоном в sms переписці.

Перед вами кілька важливих моментів. Якщо ви хочете знати , як писати SMS-повідомлень, так щоб вони були веселі, незабутні і завжди робили гарне враження на одержувача – обов'язково запам'ятайте їх .



1. Зверніть увагу на правильність написання на клавіатурі

Знаємо, знаємо – не кожен є вчителем української мови. Але правда є такою, що словник української мови у вас на витягнутій руці, якщо у вас є при собі мобільний телефон . Справа в тому, що жахливе орфографічне написання може відштовхнути від вас хорошого хлопця або дівчину – серйозно!
Завжди, коли у вас є дилема, що до написання слова, перевір його на правильність, або заміни іншим. Завжди.

2. Початок

У деяких випадках ви можете пропустити звичайне "привіт" на початку смс (наприклад подрузі, з якою вчитеся в одному класі). Але, якщо ви пишете до дівчини або хлопця або просто до когось, кого не бачив/- мінімум один день – напишіть "привіт".

3. Коми в смс-ах

Не важливі? Маячня! Ті, хто про них забувають, іноді пишуть такі твори, що дуже важко здогадатися, про що йдеться. Крім того, подивіться на це речення – "Я люблю готувати свою сім'ю та тварин". Кома або її відсутність дійсно робить різницю, чи не так?

4. Смайлики в sms-повідомленнях

Всі "смайлики" та "міни" у sms-ах, – дуже, дуже важливо! Пам'ятайте, що текстові повідомлення, які позбавлені емоцій. Означають, що навіть, якщо ви хочете пожартувати". "я на тебе зла", то одержувач може подумати "А в чому справа?". А якщо ви тільки додасте смайлик опущені очі, то це вже початок для невимушеної бесіди і флірту.

5. Довжина смс

Важливе правило, що стосується довжини смс звучить так: підходимо до цього, залежно які довгі смс пише твій співрозмовник. Якщо розписуєте на три екрани, а у відповіді отримуєте три слова, то не пиши нових довгих повідомлень!

6. Відповідь на sms-повідомлення

Як швидко відписувати на смс? Відразу, або залишати на пізніше? Чи часто вам відписували через кілька днів? Ну для початку пояснимо, що це просто неввічливо . Ви можете виправдовуватися як хочете, але факт залишається фактом, що ніхто не повірить у твоє: "я Не бачив/ла повідомлення!". Відписуйте так швидко, як тільки можете.

Але є один нюанс. Якщо хтось свідомо Вам не відповідає на смс на протязі дня, то робіть йому те ж саме. Особливо, коли це хтось, хто тобі не байдужий – покажи йому/їй, що не чекаєш повідомлення!

7. "Що там?"

Це саме безнадійне sms в світі. Якщо ви хочете когось зачепити, то візміть себе в руки і придумайте щось інше. А особливо, якщо одержувачем повідомлення є хтось, хто тобі не байдужий! "Що там?" відразу палить тебе – бо й що тут відповісти на таке повідомлення?

8. Маленькі та великі літери в смс-ах

Написання смс має досить вільну форму, але не перестарайтеся. Пам'ятайте, щоб ім'я писати з великої літери. "іра, може би ти пішла зі мною в кіно?" - це просто прояв неповаги. Ну, візміть себе в руки і натисніть одну кнопку на клавіатурі!

9. Одна, друга, третя, sms...

Якщо людина вам не відповідає, то не робіть з себе надокучливу людину і не закидуй його/її черговими новинами. Особливо тими, типу: "Чому не пишеш?!" Натомість, коли він нарешті відповідає, ви також затримуєте відповідь. Ось що робить майстер текстових повідомлень.


10. Що Посієш...

Пам'ятайте, що смс сьогодні це вже не "тільки" смс, але потужна зброя у ваших руках. Ви можете підчепити ними дівчину, переконати когось на своєю думкою, сказати про щось складне. Але роби це все з розумом та грамотно. А краще пишіть такі смс, які ви самі/-а  хотів би чи хотіла б отримувати .
Прикріплення: 5955883.jpg (10.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » СМС коханим половинкам » Як писати SMS, аби вони були веселі, незабутні.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом