MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як запропонувати дівчині зустрічатись
Як запропонувати дівчині зустрічатись
girlorgДата: Субота, 31.05.2014, 22:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Як запропонувати дівчині зустрічатись
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
ЯК ЗАВЕСТИ СТОСУНКИ З ДІВЧИНОЮ?Найкраще це стати спочатку друзями, а потім дружба можливо перейде в стосунки... але якщо такої можливості немає, то просто будь собою і не бійся робити перший крок... поспілкуйся з нею, а там вона до тебе звикне, тоді можеш кудись її запросити,піти погуляти....
Пізніше все само буде :*
 
girlorgДата: Неділя, 01.06.2014, 23:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
ЧОМУ ТИ НЕ МАЄШ ДІВЧИНИ?)))))))))))
та бо я ніколи не буду писати під вікнами "Сонечко (кіця, рибка, зайка), я люблю тебе!" Мені не подобаються ванільні або ментолові соплі на підвіконниках, ведмедики Тедді і сердечка в різних місцях. Мені не подобається постійно-розмовляти-через-риску або через_нижнє_підчеркування картинки з крилатими тьолками і сумними суїцидальними текстами, і мені плювати на всі чорничні ночі, на небесні запахи, на вовняні шкарпетки і сорочки, на чашки чаю і кави, на піджаті ноги, на шрами плювати. А, да. Ще на вії, сльози і мартіні.насрати.ало.А все тому, що я хочу від тебе дітей. Тому що я хочу смажити з тобою картоплю і м'ясо, а не читати статуси у всеможливих інтернетах. Тому, що я хочу тебе в ахуєнних шмотках. Звичайно, з охуітельно грудьми і жопою, з укладеними або неукладеним волоссям на голові. Тому що я тебе хочу, а не те, що в першому абзаці загорнуте в арафатки та фотографії кішечок. І я, як нормальний хлопець, хочу тебе трахати, а не обніматися в Новий рік, з пледом, чаєм та свічками. Я б хотів дарувати тобі не м'які іграшки, і не рукавиці з блядською трояндочкою впридачу, а, можливо, збори Довлатова, перший сніг, захований в морозилці, одяг і взуття, круті навушники або картину. Я не хочу чути "мур", "чмоки" і "рожевих тобі снів", мені приємніше чути, як ти мене ненавидиш і через хвилину стогнеш від поцілунків, як ти не даєш мені спати розмовами про політику і б'єш мене подушкою, тому що я тебе не слухаю. І випий водки, в кінці кінців. Небагато. І розхуярь посуд, і розріж мені всі шнурки на кєдах, і влаштуй істерику - нормальну - від того, що ти любиш мене і тобі нестерпно бачити мій похуізм. Тому, що я ні чорта не змінююся і не розумію тебе. Та тому що я теж люблю тебе, дурочка, і ти мене любиш саме таким і саме за це. І ніяких віршів про "любов-кров", про, блять, "він образив, сліз не бачив", ніяких тобі "видалити звідусіль". Скажи мені. І заспокойся. Тому що ти жінка, а я чоловік. Тому що мені потрахатися і пожерти хочеться, і це завжди так було, і так буде, і це природно. І жерти і трахатись я хочу з коханою, не з нервозною дівчинкою з "ламкими пальцями" і усілякими "няшкамі" в своїй кімнаті, а з жінкою, яка знає, хто я і хто вона сама. З тією, яка не пише "на добраніч" по смс, а приїжджає до мене спати. Яка розмовляє зі мною і робить щось зі мною, яка дає зрозуміти, що я можу бути там-то і там-то краще, а не "мені набридло це і це", а не сйобується - саме сйобується, стрімко і обов'язково з піснею - в ніч, в вокзали, в подружки з алкоголем, в петлю, в ванну, в безладні сльози. Бути дорослішаючою жінкою - це ж не тільки вміти пити і трахатись в підлітковому віці, і бути чоловіком - це не лише розповідати казки про красиве життя. І, до речі, стосунки - це коли ви разом зробили велику жопу, і разом, взявшись за руки, туди влізли, називаючи її своїм БУДИНКОМ, наводячи жах на батьків і не збираючись звідти вилазити.Ви все ще питаєте, чому в мене немає дівчини ... Та тому що я їбанутий.©
 
girlorgДата: Понеділок, 09.06.2014, 17:43 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Це дуже складна річ, що, як запропонувати дівчині, яка зробила ваші ночі без сну.  

Як запропонувати дівчині?
  • Насамперед, вірити в себе.
  • Не наслідуйте інших, будьте оригінальними
  • Не повідомляйте про це вашим друзям
  •  
    7tanusha7Дата: Понеділок, 02.03.2015, 12:10 | Повідомлення # 5
    l)))
    Повідомлень: 37
    Дівчата не люблять коли хлопці крутяться, випендюються, думають. Дівчата люблять коли хлопці ДІЮТЬ!
    Заведи з нею розмову, пошуткуй (дівчата люблять хлопців з почуттям гумору), після розмови ви собі рано чи підно підете по домівках, коли буде наступна зустріч дій так же, але в кінці попроси номер телефону, якщо дала номер - значить 50% удачі в тебе в руках  clapping . Потім телефонуй їй, розмовляйте про все, запитуй які фільми вона любить та інше. Потім запроси її куди небуть але поки що без квітів. Як сходите на фільм чи в кафе, скажеш шо маєш до неї почуття і питай чи хоче вона спробувати стосунки з тобою..а далі все піде по маслу)


    Повідомлення відредагував 7tanusha7 - Понеділок, 02.03.2015, 12:10
     
    OlenkaДата: Пятниця, 03.04.2015, 16:59 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 3285
    Спподобався хлопець, сказала про свою симпатію йому відразу ж. Він мене відшив. Через 2 місяці він зізнається, що я йому так само подобаюсь. (Та й мої почуття не пройшли.) І я його відшила. У цьому вся суть логіки жінок(
     
    knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:30 | Повідомлення # 7
    Повідомлень: 763
    Які хлопці подобаються дівчатам

    Ви напевно помічали, що є хлопці, які завжди в центрі уваги у дівчат. Жінки буквально бігають за ними попятам, намагаються зробити все, аби він став її чоловіком.

    Ви починаєте все частіше задавати собі питання, які чоловіки подобаються дівчатам? Вважається, що чоловіки такого типу ніколи не страждають проблемами, пов'язаних з сексом. Такі хлопці не думають де знайти собі дівчину і навіть не намагаються закохати її в себе.

    Красуні самі його знаходять і навіть не проти провести з таким хлопцем ніч. Але є й інший вид чоловіків. Вони в основному захоплюються різною літературою, навчаються правилам залицяння за дамами, і як би вони не прагнули, у них не виходить зав'язати відносини з представницею прекрасної половини людства.

    Для них це є серйозною проблемою, і вони готові на все, щоб завоювати увагу хоча б який-небудь жінки, навіть не важлива її зовнішність, якій у неї характер і так далі. Зараз мова підепро те, які хлопці подобаються дівчатам і що необхідно зробити, щоб навіть сама чарівна дівчина хотіла бути поруч саме свамі.
    Що приваблює жінку в чоловіка і які хлопці подобаються дівчатам найбільше

    1. Впевненість і мужність. Саме основне, на що дама звертає увагу - це впевненість у собі. Будьте завжди спокійні і рішучі. Ви повинні вміти вирішувати найскладніші проблеми. Вчіться приймати правильні рішення самостійно. Дівчина повинна відчувати себе з вами, як за кам'яною стіною. Завжди залишайтеся чоловіком в будь-яких ситуаціях. Ніколи не виявляйте невпевненість, страх перед чим-небудь. Як тільки ви дасте слабину, відразу втратитесексуальність в очах жінки і станете для неї просто нецікавий. Якщо чоловік соромиться підійти і просто познайомитися з панночкою, він ніколи не заслужить належної уваги і поваги до протилежної статі.

    Вийти навіть з такого положення цілком реально. Працюйте над собою і над своїми страхами перед красунями. Станьте для них справжнім чоловіком. Покажи їй, що ти можеш все. Будь успішним скрізь: в компанії з друзями, на роботі, в інституті. Не думай, що проблеми навколо тебе вирішуватися самі собою. Навчися знаходити вихід з будь-якої ситуації, адже чекати допомоги зі сторони - безглуздо. Намагайся показати дамі, що ти маєш свою точку зору і не залежиш від думки оточуючих.

    2. Успішні чоловіки. Поглянувши на знаменитих людей, ми бачимо, що вони не обділені жіночою увагою. Навколо них сотні або навіть тисячі прихильниць. Побачивши справжнього спортсмена, дівчина сама хотіла б зайнятися з ним любов'ю. Її вабить його накочене ісексуальне тіло. І тут справа навіть не у грошах, як ви помітили. Помітивши, що хлопець домігся певних успіхів у спорті, говорить їй про багато, і вона вже не може не звернути уваги на такого чоловіка.

    Такий тип хлопців прагне досягти поставленої мети і робить для цього все можливе, замість того, щоб цілодобово сидіти біля телевізора, випивати в компаніях і скаржитися, що у нього проблеми на роботі. Він намагається не опускати руки і не ниє на важке життя. Дивлячись на такого хлопця, дівчина сама мріє познайомитися і дуже хоче сподобатися йому.

    Ці слова не означають, що ти обов'язково повинен стати знаменитим спортсменом або супер зіркою. Знайди своє місце в житті, захопися яким-небудь хобі чи створи свій бізнес, задумайся про спорт. Дівчатам подобається бачити перед собою чоловіка, який розвивається і досягає поставлених завдань. Ось які хлопці подобаються дівчатам. Нехай відносини не будуть у тебе на першому плані. Думай як стати успішним і тобі не доведеться витрачати час на пошуки другої половинки. Тоді ти легко зможеш завоювати симпатію будь-якої красуні.

    3. Хлопці з гарним почуттям гумору. Для будь-якої дівчини дуже важливо емоційний стан. Вміють розсмішити панночку завжди привабливими. Жінки люблять, коли їх підтримують і піднімають настрій. Будь товариський, покажи їй, що вона тобі не байдужа. Намагайся не мовчати і йти в себе. Обмірковувати ситуації ти повинен будинку, а в компанії з дівчиною будь відкритим і завжди знай, про що з нею поговорити. Завжди будь простим у спілкуванні, таким, який ти є. Тоді у тебе не виникнуть проблеми з фліртом.

    4. Доглянуті чоловіки. Задумайся про своєму зовнішньому вигляді. Можливо, варто щось змінити в собі. Дуже важливо залишити про себе гарне враження перед дівчиною. Мова зараз йде не про пластичної хірургії. Досить бути акуратним і виконувати всі правила особистої гігієни. Зверни увагу на свій одяг і обговори зі знайомими дівчатами свій стиль.

    Нехай вона дасть тобі пораду, а ти прислухайся, адже це буде рекомендація з жіночої сторони. Купуй речі, в яких ти будеш відчувати себе впевнено і комфортно, не забувай про моду і стиль, це має величезне значення у твоєму образі.
     
    knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:31 | Повідомлення # 8
    Повідомлень: 763
    Чого хоче від чоловіка сучасна жінка?

    Чоловіки - дуже прості створіння: якщо жінка приваблива, вони хочуть познайомитися з нею, а якщо вона ще й розумна чи цікава – поспілкуватися з нею ближче. Жінки, між тим, створіння куди більш складні: у більшості з них є значний список характеристик, яким має відповідати привабливий чоловік. І жіночі критерії значно складніші, ніж чоловічі «красива», «сексуальна» і «розумна». Чого ж хоче від чоловіка сучасна жінка? 
    Незалежність

    Жінки хочуть бути впевненими в тому, що їхній обранець може подбати про себе. Сучасній жінці потрібен чоловік незалежний, здатний самостійно приймати рішення, оплачувати квартиру і готувати обід. Що б не думали чоловіки, жодна жінка не хоче виконувати для чоловіка роль другої матері - і тому чоловік, який постійно потребує мотивування, допомоги та перепереконання, мало привабливий для сучасної жінки. 

    Зовнішність

    Жінок не даремно називають прекрасною статтю - вони виглядають куди красивіше, ніж чоловіки з їхніми незграбними фігурами, волохатими спинами і вічним невмінням одягатися. Одне з головних жіночих достоїнств - бажання проводити час в компанії чоловіка, незважаючи на його «мавпячу» зовнішність. Втім, для жінки зовнішність чоловіка так само важлива (хоча і не в тій мірі, що для чоловіка - зовнішність жінки) - тому варто зробити хоч якісь зусилля для того, щоб мінімізувати власну схожість з мавпою. Жінці не потрібно багато - намагайтеся лише не забувати про бритву, носити одяг, який вам личить, і залишатися хоч в якійсь формі. 

    Позитивне ставлення до життя

    Позитивне ставлення до життя - ще одна важлива характеристика «ідеального» чоловіка. Цинізм і сарказм, безумовно, мають право на існування, однак ніхто не захоче перебувати поруч із циніком постійно - це стомлює. За контрастом, присутність поруч людини, здатної в будь-якій ситуації бачити щось позитивне, заряджає додатковою енергією. Оптимізм не тільки змушує навколишніх почувати себе краще, але і може надихати - ось чому він знаходиться в списку характеристик, які жінки так цінують у чоловіках. 

    Навички спілкування

    Хороший співрозмовник - одна з найбільш привабливих в очах сучасної жінки чоловічих характеристик: більшості жінок потрібен чоловік, з яким можна поговорити, який не боїться висловити власну думку, і в той же час готовий вислухати розповіді жінки про її надії, бажання і страхи. 

    Мабуть, чи не найголовніша комунікаційний навичка - це здатність бути уважним: іноді все, що потрібно від чоловіка жінці - це просто слухати. Між тим, для чоловіка саме виконання ролі такого мовчазного слухача стає дуже складним завданням - але якщо ви зумієтепродемонструвати жінці, що здатні приділяти їй увагу, шанси на благополучний результат побачення зростуть. 

    Здатність підтримати компанію

    Будь-якій жінці потрібен чоловік, здатний підтримати бесіду з її колегами по роботі, друзями чи батьками. Високий «соціальний IQ» очима жінки - це не сором'язливий або від природи мовчазний партнер, а чоловік, який не бентежиться при зустрічі з незнайомими людьми. 

    Розум

    Для багатьох жінок розум - одна із запорук сексуальної привабливості чоловіка. Тим часом, далеко не всі чоловіки можуть похвалитися академічними знаннями. Щоб не опинитися самим недалеким в компанії друзів, уникайте висловлювати свою думку з питання, про яке нічого не знаєте - краще бути запідозреним в глупоті, ніж відкрити рот і позбавити співрозмовника останніх сумнівів в цьому. 

    Пристрасть

    Пристрасть - ще одна важлива характеристика, яку кожна жінка хоче бачити в своєму обранцеві. Причина цілком очевидна: якщо жінка замислюється про те, щоб проводити з вами час, їй необхідно знати, що вона може розраховувати на пригоди, хвилювання, збудження і чудовий секс. Тому, якщо чоловік хоче привабити жінку, йому необхідно продемонструвати свою пристрасність. 

    Зрозуміло, пристрасно обговорювати переваги своєї улюбленої команди - не найкращий спосіб це зробити: куди більш привабливою в очах жінки буде пристрасна захопленість чоловіка улюбленою роботою. Жінкам подобається пристрасність в чоловіках, оскільки пристрасть з однієї сфери життя цілком можна перенести в іншу - а саме, в спальню. 

    Почуття гумору

    Гарне почуття гумору - одна з характеристик, яку кожна жінка хоче бачити в своєму обранцеві. Всі ми знаємо, наскільки привабливіші люди, здатні вчасно розбавити розмову гарним жартом, за людей нудних і похмурих. Це, втім, не означає, що для того, щоб привабити жінку, необхідно завжди залишатися «душею компанії». Гарне почуття гумору всього лише означає, що ви знаєте, як і коли пожартувати вчасно. 

    Амбіції

    Занадто часто чоловіки думають, що все, що турбує жінку - це гроші. У випадку з деякими жінками це судження дійсно правдиве - як і у випадку з деякими чоловіками, однак жінок далеко не завжди приваблюють багаті чоловіки. Причина, по якій жінкам подобаються чоловіки з успішною кар'єрою - це не розмір їхнього гаманця, а свідчення того, що такий чоловік володіє силою волі, дисципліною і талантами, достатніми для того, щоб збудувати кар'єру. Такий чоловік в очах жінки - найкращий партнер. 

    Впевненість

    Володіння всіма перерахованими вище характеристиками або деякими з них далеко не завжди робить чоловіка ідеалом в очах жінки. Найважливіша і найпривабливіша для жінок чоловіча риса - це впевненість у собі. Поки ви впевнені в собі і знаєте, що вам є, що запропонувати жінці - у вас є шанс завоювати її симпатію.
     
    knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:32 | Повідомлення # 9
    Повідомлень: 763
    Що для чоловіка головне?

    Чи замислювалися Ви над тим, яке місце займаєте в житті Вашого чоловіка? Думаєте - перше? Не спокушайтеся!!! 
    Ваша скромна персона значно поступається кар'єрі, творчої реалізації, сексу і душевного спокою. 
    Кохання і стосунки, які Ви можете йому запропонувати, знаходяться десь далеко в черзі його переваг. Проявляють вони себе тільки в критичні моменти (подумайте, чому жінки часто влаштовують скандали і всілякі з'ясування відносин?). 
    Жінки дуже цінують любов і стосунки з протилежною статтю. Вони не можуть жити без любові - так вже влаштована їхня природа. Любов - це сенс їхнього існування. Але за великим рахунком, без любові не може жити жодна людина. 
    Чоловіки влаштовані таким чином, що думають про це набагато менше жінок. Їх більше приваблює те, що не змусить страждати. І більше імпонують ситуації, де все гранично просто і ясно, без туманних натяків і проблем типу романтики. 
    Чоловіки відрізняються від жінок. Щоб завоювати небайдужої Вам представника сильної статі, для початку вивчіть його, постарайтеся зрозуміти, що йому потрібно для щастя, і що потрібно від жінки. 

    Якщо Ви дійсно хочете залучити чоловіка і зайняти в його житті не останнє місце, постарайтеся засвоїти кілька простих правил: 
    1. Зробіть все можливе, щоб чоловік відчув, що може подобатися Вам: робіть чоловікові компліменти (кажіть тільки, що Вам дійсно подобається, і те, що важливо чоловікові); обов'язково терпляче вислуховуйте історії про його подвиги. 
    2. Якщо чоловік одразу домагається від жінки бажаного, його інтерес до неї пропадає (це не тільки сексуальні відносини, але і час, увагу, любов, захоплення жінки). 
    3. Дистанція, час (постарайтеся спілкуватися з чоловіком досить близько, але без необдуманої ініціативи). 
    4. Викликайте легку ревнощі (якщо чоловік побачить, що він не цікавиться Вами, його ставлення до Вас значно потеплішає). 
    Звичайно, всі чоловіки різні, але якщо ви будете слідувати цим нехитрим радам - чоловік швидко попадеться на гачок!
     
    OlenkaДата: Вівторок, 16.08.2016, 07:48 | Повідомлення # 10
    Повідомлень: 3285
    Ти не повинен підлаштовуватись під дівчину(Звичайно іноді на певний компроміс треба йти, але пам`ятай, що вона - не єдина дівчина і йни на все заради неї не треба). Ти повинен бути сильною особистістю.
    Завжди усміхнений, життєрадісний. Голова догори, спина пряма.
    Кожна дівчина(або майже кожна) хоче відчувати себе за кам`яною стіною, тому ти повинен бути сильною особистістю.
    А взагалі я би радив заводити знайомство з дівчиною, яка сподобалась при кожній сприятливій нагоді, щоб отримати досвід спілкування(неважливо від результату, він з`явиться з часом).
    Удачі:drinks:
     
    Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як запропонувати дівчині зустрічатись
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом