MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Головна » Архів матеріалів

Якщо ви хочете знати, чому відносини розвалюються, то в цьому пості ви знайдете кілька причин, про які пишуть хлопці.

Хоча починаючи з кимось стосунки ми вважаємо, що вони будуть тривати якомога довше, на жаль, насправді це не завжди так відбувається. Рутина, сварки, зрада... причин для розставання може бути дуже багато, і нижче ми представляємо 6 думок хлопців, які наважилися розповісти нам, чому їм не вийшло у відносинах.



Чому відносини розпадаються?

"З моєї колишньої ми почали зустрічатися з 1 класу гімназії, і були разом майже 3 роки. Спочатку це було чудово, але потім ми все більше і більше віддалилися одне від одного. Я хотів тусуватися, вона постійно сиділа над книгами. Тепер вона в одному з кращих закладів , а я в спортивні школі. Як ми зустрілися пару місяців тому, то навіть не було про що говорити. Так виходить, коли швидко починаєш відносини. Просто кожен з нас пішов у свій бік". Василь, 18 років.

"Ми розлучилися з Оксаною, тому що вона була неврівноваженою божевільна і могла на мене образитися за те, що я сказав привіт, до моєї сусідки. Що я можу вдіяти, що дівчина приваблива? Я мав мовчати? Таких випадків було набагато більше. Дівчата, не ревнуйте, тому що жоден хлопець з вами не витримає". Матвій, 16 років.

,, Ймовірно, мене тут будуть ненавидіти, але у моєї колишньої почалися прищі на обличчі і спині, але вона нічого з цим не робила. Друзі сміялися з мене, і я її кинув. Тепер вона вилікувала прищі, схудла і в неї з'явився новий хлопець, а я все ще не можу нікого знайти, і я шкодую, що розлучився з нею". Дмитро, 15 років.

"Мої відносини пере ... Читати далі »

Просмотров: 829 | Добавил: Olenochka | Дата: 03.02.2019 | Комментарии (1)

Просмотров: 781 | Добавил: Olenochka | Дата: 30.12.2018 | Комментарии (0)

Який різдвяний подарунок підходить для підлітка?

Цікаво, який подарунок буде ідеальним для підлітків? У цьому записі ви знайдете багато пропозицій!



Хоча до Різдва залишився всього тиждень, ще багато людей як і раніше не мають куплених подарунків. У цьому записі ми публікуємо наші пропозиції для тих, хто ще не купив. Ось список подарунків, яким будуть раді підлітки. Обов'язково напишіть в коментарях Ваші пропозиції ідеальних подарунків.

#1. Гроші. Багато хто вважає, що це пошуки легких шляхів, але правда така, що 90% підлітків радіють найбільше, коли вони отримають гроші. Зрештою, вони самі знають краще, що їх ощасливить.

#2. Спільні покупки. Цей пункт досить сильно пов'язаний з попереднім. Подарунок грошовий переказ не повинен бути вручений в конверті-це можуть бути, спільні покупки. Добре було б зробити їх раніше, а куплені речі покласти під ялинку – а з ранку розпакування подарунків, адже це дуже приємно, навіть якщо ми знаємо вміст посилок.

#3. Косметика. Косметики ніколи не буває достатньо. Більшість підлітків буде приємно її отримати, палітри тіней для повік або кілька відтінків помад. А може бути, набір кистей для макіяжу? 

#4. Гаджети для телефону. Телефон відіграє важливу роль у житті майже кожного підлітка. Новий чехол, навушники, powerbank, штатив або тримач для зйомки селфі викличуть посмішку на губах молодої дівчини.

#5. Тепла піжама. Піжама не являє собою одяг першої необхідності (наприклад, штани з високою талією або модний топ), тому більшість підлітків витрачають кишенькові гроші на інші речі, а на покупки з батьками, вони тягнуться за чимос ... Читати далі »

Просмотров: 828 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.12.2018 | Комментарии (0)

У цьому записі ви знайдете 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.



 

Іноді трапляється так, що відносини, які спочатку були дуже добрі, починають псуватися. Почуття починають гаснути, і пара а не одне з одним, живе ніби пліч-о-пліч. Не кожен підпускає до себе думку, що це вже кінець. Деякі люди можуть обманювати місяцями, і навіть роками! У цьому пості ми представляємо 6 сигналів, які свідчать про те, що Ваші відносини не мають майбутнього.

1. Нудиться з тобою. Вільний час ви найбільше проводите в більшому колі, і бачення спільної поїздки лякає вас. Протягом тривалого часу, проведеного разом, вам немає про що говорити, тому ви просто дивитеся телевізор або переглядаєте фейс на своїх телефонах.

2. Ви часто сваритеся. Хоча сварки трапляються в будь-яких відносинах, вони не в усіх схожі. Якщо  сперечається практично через все, одночасно намагаючись поранити в ,,боротьба за домінування над іншою людиною, то ці відносини, швидше за все, не має майбутнього.

3. Віддаєте перевагу проводити час окремо. Коли ви разом, ви віддаєте перевагу зустрічатися в більш широкому колі, але насправді кожен з Вас віддає перевагу проводити вільний час по-іншому і краще окремо. Це чіткий сигнал, що Ваші відносини не мають майбутнього.


4. Дивиться за іншими. Він що хвилини повертає голову на інших дівчат, а ти вішаєш око на красенів, які поруч. Немає нічого поганого в тому, що хтось на когось погляне, але якщо це трапляється регулярно то в такому разі то сумно, а разом з цим з'являється флірт-  це вже гір ... Читати далі »

Просмотров: 775 | Добавил: Olenochka | Дата: 08.12.2018 | Комментарии (0)

Подивися нашу галерею найкрасивіших зачісок для брюнеток.

Нещодавно на нашому порталі з'явився запис з волоссям для блондинок , тому на цей раз прийшла пора на брюнеток. Нижче ви знайдете наші пропозиції найкрасивіших зачісок, які ідеально відповідають вашому кольору волосся.




... Читати далі »

Просмотров: 792 | Добавил: Olenochka | Дата: 02.12.2018 | Комментарии (0)

10 ідей дешевих різдвяних подарунків



У цьому пості ви знайдете 10 ідей недорогих новорічних подарунків.

Якщо ти думаєш вже про майбутні Свята та цікаво, що ти можеш подарувати своїм близьким, то у нас є для Вас хороша новина! У цьому пості ви знайдете 10 ідей на недорогі різдвяні подарунки для близьких Вам людей.

#1. Солодкий пакет. Сумку на солодощі можна зробити навіть з паперу для випічки, перемотаного стрічкою. 

Що покласти в пакети? Звичайно, краще всього, якщо ви покладете туди власноруч приготовані солодощі, але з таким же успіхом можна упакувати будь-який інший подарунок у такий пакет.

#2. Шкарпетки. Це дуже практичний подарунок, і, до речі, не дуже дорогий. Краще всього, якщо вони будуть з цікавим принтом або виготовлені з дуже теплого матеріалу.

#3. Домашні консерви. Робити самостійно настоянки може бути проблематично (хоча б через проблеми з покупкою алкоголю), але домашнє варення або зацукрований імбир-це зовсім інша справа. Упакована красива баночка з декоративною кришкою, безумовно, буде хорошим подарунком.

#4. Різдвяна чашка. Це, мабуть, один з найпопулярніших подарунків. Важко буде знайти когось, хто не має вдома чаші, тому було б добре знайти такий, який буде мати святковий відбиток, незвичайний розмір або форму.

#5. Зображення на стіну. Для його виконання можна використовувати штамп з картоплі або надрукувати напис чи картинку з інтернету. Чорна, проста рамка підійде для більшості інтер'єрів

#6. Аксесуар для телефону. Це пропозиція, швидше, для братів і сестер або друзів, хоча не сказано, що ви не ... Читати далі »

Просмотров: 777 | Добавил: Olenochka | Дата: 24.11.2018 | Комментарии (0)

У вашого хлопця поганий настрій, і Вам цікаво, як можете поліпшити його? Відповідь ви знайдете в цьому записі!



Кожен з нас іноді має поганий день, що звичайно є, цілком звичайною справою. Але, якщо Ваша улюблена людина має поганий настрій протягом тривалого часу, то напевно, цікаво, як би ти могла поліпшити йому настрій. У цьому пості ви знайдете кілька порад, що зробити, щоб поліпшити настрій хлопцеві.

#1. Обійми його. Інколи ми не розуміємо того, наскільки велику силу мають звичайні обійми. Вони можуть зробити більше, ніж слова. Якщо Ваша кохана людина має поганий настрій, то замість того, щоб змусити його довіритися, просто підійдіть до нього та обійміть.

#2. Погодуй його. Це може звучить трохи смішно, але більшість хлопців не люблять бути голодними (втім, дівчата теж не люблять), а смачна їжа може підняти настрій, хоча на короткий проміжок часу. Звичайно, це не вирішить проблему, але якщо завдяки цьому він відчує себе хоч трохи краще, то варто спробувати.

#3. Зроби що-небудь для нього. Можливо, є щось, аби допомогти йому, щоб йому стало краще. Допомагагння хлопцеві не є гарною ідеєю в довгостроковій перспективі, але якщо ви зробите це по шляху виключення, щоб поліпшити його настрій, він, безумовно, оцінить цей жест.

#4. Запропонуйте свою підтримку. Хлопці не завжди хочуть, щоб їх щось турбувало. Ми, дівчата, у нас невелика проблема з прийняттям цього (тому що як так можна не хотіти розповісти?). Безумовно, твоєму хлопцю буде легше знати, що ти його підтримаєш , та є поруч.

#5. Віддай йому пульт. Безперечно це поліпшить йому настрій, якщо ви дозволите вибрати, що будете дивитися. Навіть якби матч. Якщо ви не є фанатом футболу, то спробуйте витратити д ... Читати далі »

Просмотров: 914 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.11.2018 | Комментарии (0)

Як сказати дівчині "Давай займемося сексом"...


Вже два місяця тестую ситуацію, коли перебуваєш з дівчиною вже на стадії "добре знайомі", в якийсь підходящий момент прямо їй кажу - "Поїхали до мене і займемося сексом".  Підходив так за два місяці десь 20-25 разів, були мало знайомі і зовсім не знайомі ).  Отримував по обличчі 6 разів, інші зводили до жарту і після цього спілкування з ними було мінімум. Спрацювало всього 4 рази, що досить мало якщо брати середню кількість кулаків, що летіли мені в око ((
Питання: чи є місце такому способу і якщо є, то як правильно проводити?




Тобі нічого не залишається, як поговорити з нею про секс прямо:

"Я дорослий чоловік, я хочу тебе, а ти мене хочеш?",
"Що тебе зупиняє, чого ти боїшся, чому не їдеш до мене додому?",
"Ти готова до дорослих відносин між чоловіком і жінкою?",
"Ти боїшся, що я не одягну презерватив? Я завжди одягаю, завжди березі жіноче здоров'я дівчат", "Якщо тебе батьки не відпускають ввечері до мене, то ми можемо зустрітися вдень, а ввечері я відвезу тебе додому",
"Ти хочеш, щоб я тобі показав паспорт, що я не одружений?", "Ти хочеш, щоб я здав аналізи на венеричні захворювання і показав тобі довідку?",
"Що тебе турбує?", "Ти боїшся їхати до мене? Тобі потрібна моя адреса? Можемо поїхати до тебе. А готель тебе влаштовує? Де для тебе прийнятно зайнятися сексом з чоловіком?". Якщо мукає ("бе", "ме"), чітко нічого відповісти не може, то питай ... Читати далі »

Просмотров: 1436 | Добавил: Olenochka | Дата: 01.11.2018 | Комментарии (0)

Ми знайомі? Що відповідати/відписувати?

Мені часто задають питання "ми знайомі", як успішно перевести це питання в спілкування, з продовженням?


- "Ні, але намагаюся."

- "Ні. Але сьогодні нам, ні що не зможе завадити!!" )

-  "Ні, тому є привід познайомитися"

- "Тепер так мене до речі ..."

- "Ні, але ми можемо це виправити".

- "Ні, давай знайомитися"

- "Ну тепер будемо знайомі, мене звуть Вася"

- "Звичайно, Я Олександр!"

Ми знайомі? - Можеш сказати Так, мене звуть Вася, а тебе ?)) Будь-яку пропозицію на позитиві.

Коли запитують відповідати не обов'язково) Я б сказав: Я ____, тебе як звати) Мета-повідомлення: щира доброзичливість до людини


Просмотров: 2517 | Добавил: Olenochka | Дата: 28.10.2018 | Комментарии (0)

Невинність вже давно перестала бути чимось, чим варто хвалитися. Але, є люди, які цінують "свіжість" підлітків – і вони готові платити за неї високу ціну. Про продаж цноти говорять багато – на жаль, іноді це працює як реклама. Тому, якщо Тобі спало на думку, аби позбутися від "тягару" і одночасно на цьому заробити – прочитай цей текст.



Коли чуєш квоти запропоновані за "продаж цноти", подив над розквітом цього бізнесу стає меншим. Портали, журнали чи інтернет-форуми, на які заходять багато хто з нас, говорять навіть про 10 тисяч доларів – це ціна за одну ніч з незайманою. Враховуючи той факт, що ця сума вважається максимальною, реально кажучи, виходить що дівчина може отримати близько 3 – 5 тисяч. Для підлітка, який отримує від батьків, наприклад, 500 грн на місяць на кишенькові витрати (а іноді і взагалі не має своїх грошей) - це гроші величезні. Кількість речей, яких можна за них купити, видається безкінечною. Крім того, як випливає з розповідей, сміливих  подруг, "клієнта" можеш собі вибрати. Здавалося б, вирішує дівчина – дивиться фотографії кандидатів, оцінює їх вік, зовнішність, позицію і перше враження. Здається, що дійсно, це золотий бізнес: саме так варто позбуватися цноти, просто момент неприємності і тимчасове багатство. На жаль, виглядає це не так райдужно.

Ти продаєш – ти ризикуєш

Існує величезна кількість небезпек, пов'язаних з процедурою продажу невинності. Незважаючи на палкі запевнення подруг, та переконливі слова "кандидата", як і раніше встановлені правила &ndash ... Читати далі »

Просмотров: 847 | Добавил: Olenochka | Дата: 18.09.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 19 20 »

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом