Як розпізнати шлюху приклад.
|
|
girlorg | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 23:28 | Повідомлення # 1 |
| зустрічався з хорошою вроді дівчиною. Ухажував ну і рішив замуж уже брати, шо ж я далбайоб голову морочити рік людині? Предложив їй знакомитись з родаками - розпсіхувалась сказала шо я спішу. Ну ладно, закрив сразу тєму... а потом ну воощє в ахуї був, коли на мене вийшов........її хлопець!!! і начав мол отношенія виясняти. Їй нічо не сказав шоб не нервувати і рішив з ним зустрітись. Пришов кажу так і так пацан ти шось попутав я з нею год і замуж.. і тут я охуєваю від того, шо оказується вона з ним уже півгода і йому на мене дали наводку його дружбани які мене з нею засікли в центрі... Сижу в ахуї і курю, хоч кинув заради неї шоб не дихала хуйньою год назад. Мстити - не варіант, я ж не долбойоб. Але як реагувати на це - неможу ше поняти. Дівки, шо порадите? Добиватися її чи рвати всі стосунки? Женитись хотів. Люблю. Думав вже шо мож я в чом винен..
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 01:27 | Повідомлення # 2 |
| дівчина \ жінка. легкої поведінки, яка займається сексом з великою кількістю чоловіків і заробляє на життя цим пробач, але ти помилалсь адресом, це не до мене мене тупо харять малалєткі які ось так розкиудються такими словами, мудрих ви називаєте даунами. дурами і дибілами хлопців з традиційною орієнтацією підарасами дівчат в яких є хлопець і які справді належать лише їм ви називаєте шлюхами ну вот куда котиться світ? до чого це все приведе? а вот тепер сядь і задумайся, якби тебе так назвали? я ж впевнена ти нічим не відрізняєшся від мене, просто тобі приспічило тут написати, це ж анонімно, я ж не взнаю кагби що це ти всі такі круті тупо анонімно писати,
|
|
| |