MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як звабити незнайому дівчину? Щоб спокусити вподобану дівчи
Як звабити незнайому дівчину? Щоб спокусити вподобану дівчи
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як звабити незнайому дівчину?

Щоб спокусити вподобану дівчину, необхідно не просто постати перед нею в привабливому вигляді. Більшість дівчат при виборі партнера звертають увагу не тільки на його зовнішність, а й на манеру поведінки. Не забувайте, що у кожної людини — свій смак.

Як вибрати об’єкт

Багатьох цікавить питання — як спокусити дівчину, припустимо, в метро або на вулиці. Якщо Ви хочете звабити незнайомку, з нею необхідно провести трохи часу і поспілкуватися віч-на-віч. Повірте, навіть самі розкуті дівчата не так вже й наївні, щоб з першим зустрічним лягти в ліжко: як би не був привабливий молодий чоловік, все ж, він невідомий, а значить, потенційно небезпечний. Потрібно не просто сподобатися дівчині, а зробити так, щоб вона перейнялася до Вас довірою.

По-перше, спробуйте визначити її настрій і характер, простеживши за нею кілька хвилин. Перед тим, як швидко спокусити дівчину, потрібно приблизно зрозуміти, що її хвилює в даний момент, і оцінити власні шанси на успіх. На це Вам дається менше хвилини — врахуйте, що на вулиці або в метро досить щільний рух, і об’єкт може просто зникнути з поля зору, нічого не запідозривши. Взагалі, заздалегідь знайдіть собі майданчик для полювання: влітку рушайте в парк або на пляж, взимку — на ковзанку, в похмуру погоду — в розважальний центр, на дискотеку або на інше масовий захід.

Ще один важливий момент: дівчина не повинна перебувати в супроводі іншого чоловіка — хлопця, чоловіка, брата. Щоб правильно спокушати дівчину, потрібно, щоб та перебувала в піднесеному настрої або задумі. Звичайно, можна знайомитися і з меланхолійними особами, однак Ви, не знаючи причин такого настрою, можете тільки відштовхнути її від себе.

Як звернути на себе увагу

Коли знайдете прийнятну кандидатуру, що відповідає всім критеріям, приступайте до другого етапу спокушання. Підійдіть до дівчини з несподіваним запитанням або попросите її про допомогу: як правило, протилежну стать адекватно реагує на різні прохання. Головне, щоб вона відповіла Вам, а далі, чіпляючи слово за слово, спробуйте зав’язати розмову. Бажано, щоб він не торкався особистої сфери: це дуже важливо для того, щоб спокусити дівчину на секс в ході подальшого спілкування.

У психології існує так зване «правило десяти секунд», згідно з яким, перше враження про людину формується в перші кілька секунд спілкування з ним. У цей критичний момент постарайтеся вести себе невимушено, але не надто розкуто.

Ще один спосіб звернути на себе увагу — самому допомогти чим-небудь дівчині. Наприклад, підійміть її впала сумочку, не чекаючи прохання з її боку — це послужить непоганим приводом для знайомства. Нарешті, дуже просто знайти дівчину на дискотеці, ковзанці або в іншому публічному місці: просто запропонуйте їй потанцювати або навчити Вас кататися на ковзанах. В цілому, для того, щоб знайомство пройшло без проблем, ознайомтеся з виданнями для пікаперів або подивіться як спокусити дівчину онлайн відео, викладене у вільному доступі.

Інша справа, якщо Ви з дівчиною вже знайомі: повірте, якщо Ви її не залучаєте, її думка ніяк не змінити. І, навпаки, між вами вже напевно був секс, якщо ви взаємно один одного притягаєте. Якщо ні — здолавши власну сором’язливість.

Як підтримати розмову

Постарайтеся, щоб об’єкт після короткої розмови не зник з Вашого поля зору. Кращий спосіб це зробити — пожартувати або ненав’язливо задати питання вже на іншу тему. Нерідко дівчата самі виходять «на полювання», тому можете не боятися, що вона Вас покине. Напевно дівчина сама того і чекає, коли Ви її спочатку поведете в кафе або ресторан, а потім — до себе додому. Не забувайте про невербальному спілкуванні — мові тіла. Бажано, щоб Ви хоча б поверхово вивчили відповідну літературу, і могли зарекомендувати себе перед незнайомкою з кращого боку.

Перед тим, як спокусити колишню дівчину, пам’ятайте, що вона може просто прикидатися, ніби Ви їй нецікаві. Ні в якому разі не вибачайтеся за розставання — просто згадайте якісь приємні хвилини, проведені разом. Натякніть, що не проти продовжити відносини, або хочете «прощального» сексу. Багато що залежить від характеру дівчини: якщо Ваша колишня не злопам’ятна, все повинно пройти нормально. Заздалегідь, звичайно, створіть ситуацію, зручну для усамітнення. З колишньої не повинно виникнути проблем — Ви ж вивчили її характер?

Зрештою, якщо Ви не поважаєте себе, тисніть на жалість — колишня розчулився, але «дасть» тільки зі співчуття. Якщо Ви дівчині нецікаві і в неї знайшовся інший кандидат — забудьте про неї, або спробуйте її повернути собі. Останнє, правда, невигідно, якщо Ви розраховуєте тільки на одну спільно проведену ніч. Взагалі, як спокушати дівчат відео викладене в Інтернеті.

Після першого знайомства

Підтримуйте розмову жартами, намагайтеся вести себе невимушено і весело. Спробуйте зробити так, щоб дівчина сама почала Вам висловлювати свої думки — це вірна ознака того, що вона відкрита дляспілкування. Приділяйте їй увагу, тримайтеся до неї якомога ближче, однак не будьте надмірно наполегливі: дівчина запідозрить недобре, і постарається позбавитися від Вас при першому вдалому випадку.

Подальший хід бесіди залежить від конкретних обставин. Імпровізуйте і перевіряйте її реакцію. В цілому, дивитися як спокусити дівчину можна на відео, що знаходиться в мережі у відкритому доступі. Головне, подолайте себе, і позбудьтеся від комплексів. Створюйте під час бесіди найбільш привабливий для жертви образ, наприклад, підприємця, творчої людини, любителя вечірніх клубів і ін

Чиніть в залежності від бюджету, яким володієте. Зводить дівчину в кафе або ресторан, на крайній випадок, купите їй морозива. Створіть романтичну атмосферу і вселите їй думку, що Ви — самий неповторний людина в її житті. В ході бесіди, можете навіть відпустити кілька жартів, пов’язаних з сексом, або торкнутися цієї теми. Можна і спокусити дівчину безкоштовно, однак для цього потрібно більше майстерності. В ідеалі, дівчина повинна сама завести розмову про секс.

Вибір тактики

Якщо Вам все-таки не вдалося з першого разу познайомитися з сподобалася дівчиною — не турбуйтеся. Наступного разу підшукайте більш відповідну пасію, або змініть тактику поведінки. Пам’ятайте, що до кожної з дівчат підхід індивідуальний, тому не намагайтеся використовувати одні і ті ж прийоми кілька разів поспіль. З іншого боку, напевно характер вгадати не можна, тому обрана один раз і назавжди тактика рано чи пізно спрацює.

Можете спробувати спокусити дівчину в Інтернеті, однак це набагато складніше. Перш за все, в мережі красиві дівчата не знайомляться, а по-друге, Вам доведеться дуже довго умовляти її на зустріч, вселяючи до себе, зовсім незнайомій людині, довіра.
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
5 способів затягнути дівчину в ліжко

1-й спосіб (найпоширеніший) - Алкоголь (9 очок)
Це знає кожен хлопець. Коли дівчина вип'є, вона частково втрачає контроль над своїми діями. Моральні рамки будь-якої людини знижуються. Людина стає більш розкутішою, проявляючи свої справжні почуття, які сидять глибоко всередині.
Сильно поїти дівчину не треба. Інакше це може вже розцінюватися як злочин. Раджу випити лише злегка.
Краще робити це в домашніх умовах, а не в ресторані або барі.
Якщо, чесно не вважаю цей спосіб кращим. Він не чесний! Він може бути кращим у тандеміі з іншими методами. Цей спосіб допоможе лише невпевненим дівчатам прийняти тверде рішення.
І потім ще дівчина може взагалі не вживати алкоголь. Тому незважаючи на популярність цього методу у чоловіків ризикну назвати його найгіршим. Даю йому 9 очок з 10 лише за його супер-популярність!

2-й спосіб (самий чесний) - Філософія любові(9 очок)
Сенс методу "Філософія любові" в спробі довести дівчині необхідність сексу! А довести можна мільйонами способами, наприклад:

Хтось із древніх мудреців говорив: "Справжня любов складається з трьох основ любові - любові душ, любові розумів і любові тіл".

Любов душ - це звичайне почуття, коли Вам з нею і їй з Вами добре, коли час біжить дуже швидко, коли не хочеться розлучатися і т.д.

Любов розумів - це коли Ви це усвідомлюєте, що Ви любите, коли Ваш розум розуміє Вашу душу, розуміє чому Ви так страждаєте і сумуєте, розуміє що тільки ВОНА частинка Вашої душі на цій Землі!

Любов тіл - це плотська любов, любов тіл, коли збуваються Ваші бажання, коли Ви фізично проявляєте і ласку, і ніжність, і ревнощі, і страх втратити, і самі почуття ...
Без однією з основ - любов не ідеальна, а значить не вічна! Що складається скажімо з двох складових з трьох, вона буде крихкою, недовговічною і зруйнується при сильному ударі.
Якщо буде душа і тіло, без усвідомлення того, що Ви любите - це прекрасно, але безвідповідально, без розуміння Ваших почуттів.
Якщо буде розум і тіло - це просто нерозумно, адже справжнього кохання душ немає і Ваш союз розвалиться після того як розум нарешті це зрозуміє.

І нарешті, якщо буде душа і розум - то без любові тіл - емоції, прояви і пристрасть будуть йти убік. Будуть страждання і біль непорозумінь.
Ось такий доказ! Спростування безсумнівних жіночих принципів це і є "Філософія любові"!
А якщо вона згодна з сексом, але хоче цього лише після весілля?
А що якщо Ви не підходите один одному в сексі. Недосвідчені будуть сміятися, але ж і в сексі можна один одному непідходити.
Я наприклад знаю кілька випадків з власного життя.

Одна з дівчат воліла бути активною в сексі (хоч мені це й не подобалося), і пручалася моїм спробам бути активним. Це було не для мене, ну одружився б я на ній і що? І розлучився б або ходив "наліво" - кого б влаштувала ці нервування ???
Інша будучи дивовижною чистьохою, тільки при занятті сексом виділяла такі гормони, які були неприємного запаху! Хоча зараз вона заміжня! І щаслива з чоловіком для якого ймовірно цей запах невідчутний або навіть привабливий!
Випадків багато, а можна ще привести дівчині статистику розлучень! Причина - Він або Вона не добре знали один одного до весілля.
Єдиними ЇЇ доводами можуть бути лише можливість дізнатися вас трохи краще перед сексом, перевірка Ваших справжніх почуттів і т.д. Але я думаю, що в цьому труднощів бути не може і якщо ви дійсно любите Її, то трохи потерпіть!
Принцип вищеописаного способу в доказі дівчини необхідності сексу в любові!

3 спосіб (найсексуальніший) - Принцип поетапного сексуального спокушання (9 очок)
Присвячується тим, хто відразу лізе дівчині під спідницю!
Принцип поетапного сексуального спокушання дуже простий. Ви повинні бути її секс символом.
- Походити на її найулюбленішого актора або співака, наприклад Сильвестр Сталлоне (бути злегка накоченим, спокійним, умиротвореним і здатним на маленькі зухвалості), Антоніо Бандерас (імпульсивним, сміливим, благородним, запальним), 
- Одягатися сексуально - сексуальним вважається, вузький, облягаючий одяг, джинси, розстібнута сорочка, деяким подобається неголеність, деяким навпаки і т.д.
- І головне ... За принципом поетапного сексуального спокушання Ви повинні поетапно дозволяти собі те, що раніше вона не дозволяла, наприклад в один день домогтися цілуючись гладити її стегна, потім груди, ну і т.д. Зазвичай це дозволяє дійти до можливості займатися петтінгом, після чого вже можна застосовувати спосіб 2!

4 спосіб (самий підступний) - Принцип початківця покидька (10 очок)
На цей спосіб клювало багато дівчат. Не попастися на нього важко.
Розповім випадок однієї моєї знайомої.
Познайомив їх її батько. Хлопець був досить багатенький і розпещений. Вона просто дуже красива і зовсім ще незаймана. Він зустрічався з нею і вони начебто збиралися одружитися. Вони вже заручилися. Все йшло до весілля і за кілька тижнів до весілля він сказав, що не може вже. Що вже вичерпався, і що недотерпить. Що він божеволіє і любить її і все-одно на ній одружитися. Бідна наївна, довірлива, закохана (трохи звичайно і дурна) дівчина повірила йому і віддалася. Після цього хлопця як підмінили. Він став ставитися до неї як до речі. Він знав її гордість і просто домігся того, що вона сама повернула йому кільце!
Таких випадків дуже багато!
Її звинувачували подруги, мовляв сама винна, а дівчина не могла дивитися в очі батька.
Ну зустрів би я його! Ну побив би! А що дівчині повернулася б честь? Або покидьок би став ангелом - ні, на жаль ...
Спосіб майже 100%!
А знаєте навіщо я його написав? Не для того щоб Ви його застосовували, а щоб Ви НЕ ЗАСТОСОВУВАЛИ його!

5 спосіб (найкращий) - Принцип розмов на тему сексу (9 очок)
Це спосіб можна було назвати: найдешевший та найпростіший і т.д.
Ви знаєте потаємні бажання своєї дівчини? Знаєте про що вона мріє, чого бажає в ліжку?
Потрібно поступово намагатися розмовляти з дівчиною на такі теми. Починаючи здалеку, наприклад з перегляду кінофільму, мовляв як вони там, а ти б як? Або з легких тим, як тобі подобається цілуватися, в нижню губу, що тобі не подобається, коли я цілуюся. Переконуйте дівчину, що це краще для їх порозуміння, привчайте її не соромитися говорити на такі теми. Потім поступово переходите на більш інтимні теми, переходьте не так на описи інших, а опису Вас з нею!
Головне - не поспішайте! Будьте уважні, обережні - не переборщіть!

Не торгуйтеся з дівчиною в розмові ні в якому разі. Мовляв, якщо Ви щось запитаєте, а вона переводить розмову на іншу тему, не просите відповісти на питання - це натиск, задайте питання легше! Вона може сказати, а спочатку відповідай ти - це торги, вони затягують процес, роблять вас сильно залежним від дівчини! Ідіть від торгів!

Я впевнений, що коли Ви спокійно зможете говорити про секс - Ви також легко зможете умовити її зайнятися ним!
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:26 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Чому дівчата не хочуть говорити на відверті теми

Дивна і незручна тема для багатьох - секс. Як правило, для жінки її чоловік є найдорожчим і близьким людиною, тоді, чому дівчата не хочуть говорити на відверті теми з найдорожчою людиною?

Сімейна пара велику частину часу проводить разом, і не існують таких тем, про які вони б не розмовляли.

Однак, як і сімейні пари, так і молоді партнери взагалі не розмовляють про секс або ця тема зачіпається дуже рідко. Та й у суспільстві термін «секс» замінюється такими поняттями, як «про це» або «відверта тема». Хоча між людьми й по темі сексу, і по іншим життєвим темами не повинно бути яких-небудь заборон. Але дівчата охоче можуть поділитися всіма своїми інтимними таємницями зі своїми подругами, ніж зі своїм другом або чоловіком. Існує міф, що такі розмови часто призводять до руйнування союзу.

Сексуальні стосунки дуже складна і тонка тема. Недомовленість в цьому аспекті може привести до серйозних наслідків. Від небажання поділитися своїми сексуальними проблемами можна серйозно постраждати. Стражденних супроводжує депресія, мігрень і інші проблеми зі здоров'ям. До речі, Всесвітня організація охорони здоров'я - ВООЗ в свій реєстр важких захворювань внесла проблеми сексуального характеру.

Любов прекрасне почуття, яке провокує в людях залежність. Тому парою любовні відносини можуть стати справжньою хворобою. Вона може викликати різні психічні ситуації і неприємності. Такі ситуації можна буде вирішувати виключно шляхом бесід і розмов.

Важливо знати, що не кожне любовне і сексуальне почуття може бути здоровим. Вчені-психологи заявляють, що нормальні любовні почуття і сексуальні бажання виникають завдяки спільним інтересам і взаємної поваги. У таких відносинах подружжя і партнери повинні доповнювати один одного, розмовляти на будь-які теми і набувати ті якості, яких їм не вистачає. Щоб з'явилися ці фактори, потрібно не тільки проводити багато часу разом, а й також говорити на відверті теми.

На самому початку любовних відносин закохані люди відчувають високий емоційний підйом, вони відриваються від реальності. Навіть якщо закохані мало сплять, трохи їдять, вони відчуває себе досить бадьорими і енергійними. Але будь-яка стадія відносин проходить.

Медики можуть підтвердити, що любов є отрутою. В організмі закоханої людини починаються вироблятися спеціальні речовини, що нагадують стимулятори. Властивостями вони дуже схожі на наркотики - це серотонін і фенілетіламін. Ці речовини можуть викликати ейфорію і прилив адреналіну. У певних моментах в відносин може з'явитися відчуття розчарування по відношенню до партнера. Ось в таких випадках варто поговорити, але якщо чоловіки готові до розмови, то дівчата не хочуть говорити на відверті теми.

Розмова на відверті теми може вирішити дуже заплутані питання. Відразу після розмови дівчина починає випромінювати позитив, крім того, у неї зникають періоди шкідливості та кепського настрою. Закохані в ліжку починають переживати свіжі почуття. Чоловік починає проявляти увагу і навіть робить сексуальні подвиги. Дівчата позбуваються від усіх своїх комплексів. Після відвертої розмови багато чого вже вирішується в ліжку. Дівчата починають робити таке, що раніше не відбувалося навіть з прекрасними коханцями. Пам'ятайте, що відхід від відвертої розмови, може закінчитися розривом любовних або сімейних відносин, партнери почнуть пошуки іншого об'єкта.

Дівчата вибирають собі тих сексуальних партнерів, а потім супутників життя, які володіють якостями, які є їхньою мрією. Після деяких зустрічей вона може виявити, що її партнер не є чоловіком мрії. У таких випадках дівчата починають вести себе по-різному. Деякі дівчата, втративши рожевих окулярів, проявляють обережність у стосунках. Інші починають дивитися на все більш реалістично, замикаються і намагаються не обтяжувати чоловіка своїми бажаннями. І тим, і іншим дівчатам психологи рекомендують поговорити зі своїм партнером.

Вчені з'ясували, що небажання розібратися з проблемами або відкладання їх вирішення на більш пізній час, не допоможуть у відносинах. Адже багато питань в сексуальних відносинах можна вирішити тільки за допомогою партнера.

Відомий американський вчений з Нью-Йорка Сара Уайт лікує своїх сором'язливих пацієнток кардинальним методом. Зазвичай пацієнти розкривають душу перед психологами. Ось 24-річна лікар Сара Уайт сама вирішила оголитися перед своїми пацієнтками в буквальному сенсі. Спочатку психолог зустрічає пацієнтів в одязі. Під час їх розповіді вона починає знімати з себе одяг. В кінці вона знімає трусики, і розводить ноги. На думку американського психолога, нагота примушує людей стати більш відвертими. Голий розмова пробирає співрозмовників до самого нутра. Один сеанс оголеною терапії оцінюється в 150 доларів. До речі, більшість клієнтів Сари Уайт є жінки. Хоча психологи такий спосіб психологічного лікування визнають порнографічним, чому б сором'язливим дівчатам самим не переконається в цьому. Дівчина може грати роль пацієнтки, а роль роздягаються лікаря дістанеться хлопцю. Можливо, що цей метод і є революційним, але саме такий спосіб допоможе дівчатам подолати природну сором'язливість і завести відверта розмова про секс.

Дівчата не хочуть говорити на відверті теми, дотримуючись багатьом забобонам. Але поговорити відверто все одно колись доведеться. Іноді просто треба почати розмову, може і чоловік давно хотів цього і у нього вистачить розуму підтримати свою дівчину. Просто одному з партнерів треба знайти в собі сили, і відкритися першим. Дівчата не повинні боятися інтимних розмов. Необхідно розповісти про всі свої проблеми або бажання. Між люблячими людьми не повинно бути проблем, які їх турбують. Та й партнером не завадить дізнатися, що вони, можливо, роблять не так. Краще поділитися цим з другою половинкою, ніж з подругою.
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Чому дівчата не хочуть говорити на відверті теми

Дивна і незручна тема для багатьох - секс. Як правило, для жінки її чоловік є найдорожчим і близьким людиною, тоді, чому дівчата не хочуть говорити на відверті теми з найдорожчою людиною?

Сімейна пара велику частину часу проводить разом, і не існують таких тем, про які вони б не розмовляли.

Однак, як і сімейні пари, так і молоді партнери взагалі не розмовляють про секс або ця тема зачіпається дуже рідко. Та й у суспільстві термін «секс» замінюється такими поняттями, як «про це» або «відверта тема». Хоча між людьми й по темі сексу, і по іншим життєвим темами не повинно бути яких-небудь заборон. Але дівчата охоче можуть поділитися всіма своїми інтимними таємницями зі своїми подругами, ніж зі своїм другом або чоловіком. Існує міф, що такі розмови часто призводять до руйнування союзу.

Сексуальні стосунки дуже складна і тонка тема. Недомовленість в цьому аспекті може привести до серйозних наслідків. Від небажання поділитися своїми сексуальними проблемами можна серйозно постраждати. Стражденних супроводжує депресія, мігрень і інші проблеми зі здоров'ям. До речі, Всесвітня організація охорони здоров'я - ВООЗ в свій реєстр важких захворювань внесла проблеми сексуального характеру.

Любов прекрасне почуття, яке провокує в людях залежність. Тому парою любовні відносини можуть стати справжньою хворобою. Вона може викликати різні психічні ситуації і неприємності. Такі ситуації можна буде вирішувати виключно шляхом бесід і розмов.

Важливо знати, що не кожне любовне і сексуальне почуття може бути здоровим. Вчені-психологи заявляють, що нормальні любовні почуття і сексуальні бажання виникають завдяки спільним інтересам і взаємної поваги. У таких відносинах подружжя і партнери повинні доповнювати один одного, розмовляти на будь-які теми і набувати ті якості, яких їм не вистачає. Щоб з'явилися ці фактори, потрібно не тільки проводити багато часу разом, а й також говорити на відверті теми.

На самому початку любовних відносин закохані люди відчувають високий емоційний підйом, вони відриваються від реальності. Навіть якщо закохані мало сплять, трохи їдять, вони відчуває себе досить бадьорими і енергійними. Але будь-яка стадія відносин проходить.

Медики можуть підтвердити, що любов є отрутою. В організмі закоханої людини починаються вироблятися спеціальні речовини, що нагадують стимулятори. Властивостями вони дуже схожі на наркотики - це серотонін і фенілетіламін. Ці речовини можуть викликати ейфорію і прилив адреналіну. У певних моментах в відносин може з'явитися відчуття розчарування по відношенню до партнера. Ось в таких випадках варто поговорити, але якщо чоловіки готові до розмови, то дівчата не хочуть говорити на відверті теми.

Розмова на відверті теми може вирішити дуже заплутані питання. Відразу після розмови дівчина починає випромінювати позитив, крім того, у неї зникають періоди шкідливості та кепського настрою. Закохані в ліжку починають переживати свіжі почуття. Чоловік починає проявляти увагу і навіть робить сексуальні подвиги. Дівчата позбуваються від усіх своїх комплексів. Після відвертої розмови багато чого вже вирішується в ліжку. Дівчата починають робити таке, що раніше не відбувалося навіть з прекрасними коханцями. Пам'ятайте, що відхід від відвертої розмови, може закінчитися розривом любовних або сімейних відносин, партнери почнуть пошуки іншого об'єкта.

Дівчата вибирають собі тих сексуальних партнерів, а потім супутників життя, які володіють якостями, які є їхньою мрією. Після деяких зустрічей вона може виявити, що її партнер не є чоловіком мрії. У таких випадках дівчата починають вести себе по-різному. Деякі дівчата, втративши рожевих окулярів, проявляють обережність у стосунках. Інші починають дивитися на все більш реалістично, замикаються і намагаються не обтяжувати чоловіка своїми бажаннями. І тим, і іншим дівчатам психологи рекомендують поговорити зі своїм партнером.

Вчені з'ясували, що небажання розібратися з проблемами або відкладання їх вирішення на більш пізній час, не допоможуть у відносинах. Адже багато питань в сексуальних відносинах можна вирішити тільки за допомогою партнера.

Відомий американський вчений з Нью-Йорка Сара Уайт лікує своїх сором'язливих пацієнток кардинальним методом. Зазвичай пацієнти розкривають душу перед психологами. Ось 24-річна лікар Сара Уайт сама вирішила оголитися перед своїми пацієнтками в буквальному сенсі. Спочатку психолог зустрічає пацієнтів в одязі. Під час їх розповіді вона починає знімати з себе одяг. В кінці вона знімає трусики, і розводить ноги. На думку американського психолога, нагота примушує людей стати більш відвертими. Голий розмова пробирає співрозмовників до самого нутра. Один сеанс оголеною терапії оцінюється в 150 доларів. До речі, більшість клієнтів Сари Уайт є жінки. Хоча психологи такий спосіб психологічного лікування визнають порнографічним, чому б сором'язливим дівчатам самим не переконається в цьому. Дівчина може грати роль пацієнтки, а роль роздягаються лікаря дістанеться хлопцю. Можливо, що цей метод і є революційним, але саме такий спосіб допоможе дівчатам подолати природну сором'язливість і завести відверта розмова про секс.

Дівчата не хочуть говорити на відверті теми, дотримуючись багатьом забобонам. Але поговорити відверто все одно колись доведеться. Іноді просто треба почати розмову, може і чоловік давно хотів цього і у нього вистачить розуму підтримати свою дівчину. Просто одному з партнерів треба знайти в собі сили, і відкритися першим. Дівчата не повинні боятися інтимних розмов. Необхідно розповісти про всі свої проблеми або бажання. Між люблячими людьми не повинно бути проблем, які їх турбують. Та й партнером не завадить дізнатися, що вони, можливо, роблять не так. Краще поділитися цим з другою половинкою, ніж з подругою.
 
7tanusha7Дата: Понеділок, 02.03.2015, 12:31 | Повідомлення # 5
l)))
Повідомлень: 37
І навіщо такі пости, ви розумієте що це травма для дівчини бути на одну ніч іграшкою?
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.03.2015, 13:31 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
маю проблему в собі, мені 18, незайманий, але не тому що соромлюсь чи ще щось типу того, а тому що дівчина мені цікава тільки під час знайомства, як тільки отримую її телефон або заслуговую її симпатію все... мене більш не тяне до неї, стає нудно і не цікаво, навіть другу половинку вже декілька років не можу знайти через цю проблему, що робити не знаю!!!???
 
OlenochkaДата: Неділя, 04.03.2018, 19:08 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4510
Есть такие мужчины, при общении с которыми чувствуется порода. Во взгляде, в жестах, в движениях, голосе. это и есть для женщины секс. Женщина чувствует породистого кобеля каким-то неведомым шестым чувством. Поэтому, мужики, поменьше озабоченности размерами и заморочек над прокачиванием бицепса. Прокачивайте мозги и изучайте женскую психику чтобы быть сексуально привлекательными. 

(с) Самая сексуальная часть тела у мужчины.

Прикріплення: 8945997.jpg (29.6 Kb)
 
рексДата: Неділя, 05.08.2018, 20:26 | Повідомлення # 8





Так.треба.про.все.говорити.кожна жінка чи чоловік має свої фантазіі .Треба іх висловити.і тоді буде простіше. і разом.можна пограти.в ігри.буде.веселіше. і опше. разом .то треба.бути одним цілим. як усім і робити разом то тоді буде сім"я міцніша.бо нема не домовок.

Повідомлення відредагував Olenochka - Неділя, 05.08.2018, 21:52
 
OlenochkaДата: Неділя, 05.08.2018, 21:53 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4510
рекс, маєш рацію друже.
 
OlenochkaДата: Неділя, 02.09.2018, 22:15 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4510
Мені подруга постійно відмовляє у сексі
Я її кличу постійно а вона влом
морозиться останнім часом дуже
Я не знаю шо і як вмовити її вже
Шо робити?

Пацан, забий , просто забий хера.. навіть не дзвони. Неділю чи дві не пиши ніхера.. взагалі навіть в компанії не появляйся. Років 7 м назад мав таку ситуацію, квіти дарував, у ясна лупилися але далі ні ні. За три місяці то набридло , забив болта, поїхав на море. Вернувся за два тижні, сама написала, на першій же зустрічі повела додому. Таке чудила. Ти або у френд зоні там як не як не Крути не вигорить, або самооцінку набиває, може просто тримає аби був так мовити дружаня про запас. Ти краще почитай про таки в нетрі, що психологи пишуть про дівок 15-20 років, які живуть думками родичів та подружок ..
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.02.2019, 22:23 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4510
Що хочуть жінки : зранку подавати круасан і каву, 3-и рази в день водити в ресторан, на лобстери / стейки і салатики. Поїти всякими смузі / детокс коктелями, масажувати животик, щоб краще перетравлювалось, оплачувати СПА салончики / масажі, що вона могла відпочити від насиченого життя і всякі там манікюри / педикюри та іншу срань, щоб вона красиво виглядала. Купляти нішеву парфумерну воду та брендовий одяг, возити її на море, де вона зможе зробити у воді фото на фоні рожевих фламінго для інстраграма з надутими губами. Добре її "жарити", щоб вона потім не показувала свої нерви. А ще треба прислуговувати, бо вона найде іншого хахаля. А ще не забувай, якщо тобі щось не сподобається, то у неї є магічний "вареник", ним вона буде тобою керувати. Все дуже просто. Вона сказала - ти виконав. Легше ніж математика 2+2. НО пам"ятай, ти завджи в праві взяти котика / песика чи іншу тваринку з приюта і таким чином зробити хорошу справу, вони будуть тобі вірні до кінця життя, так, як для них ти будеш найдорожчий. У тебе є голова на плечах - зроби правильний вибір.

Виктор Маслов
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.04.2019, 21:56 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4510
Цитата
Якщо коротко, феромони працюють в тваринному світі через те що тварини мають певний спектр нюхальних рецепторів які сприймають необхідні хімічні елементи в повітрі, і далі вже в діло входить інстинкт.
У людей же, по перше, ці рецептори атрофовані. А по друге людина має свідомість. Тому парфуми з феромонами не діють на людей, це всього лиш рекламний бренд.
 
OlenochkaДата: Середа, 10.04.2019, 20:34 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4510
Цитата
Є кохана дівчина, секс і все інше просто чудові! Але як тільки я залишаюся один, відразу хочеться поговорити з якоюсь дівчиною незнайомоб (з умовою що ми ніколи не зустрінемося) на дуууже відверті теми ... Це починає заводити. І часом навіть подумую про Вірт ... Загалом весна і короткі спіднички на вулиці роблять свою справу ...
 
OlenochkaДата: Неділя, 01.03.2020, 23:43 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4510
Цитата
1. Зваблення, щоб бути собою
Так, ти правильно прочитала. Справа в тому, що ти не прикидаєшся кимось іншим, коли зустрічаєшся з хлопцем. Не намагайся змінити свою зовнішність або поведінку, тому що  здається, що це дає більше шансів. Хлопчик повинен любити тебе за те, яка ти є, а не за те, ким ти намагаєшся бути. Твоє справжнє " я " все одно коли-небудь розкриється, тому бути самим собою-найдієвіший спосіб зваблення.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як звабити незнайому дівчину? Щоб спокусити вподобану дівчи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом