MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як зрозуміти чи ти подобаєшся дівчині
Як зрозуміти чи ти подобаєшся дівчині
OlenkaДата: Понеділок, 12.12.2016, 03:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мабуть кожному з нас іноді було б цікаво прочитати думки іншої людини. Тим більше якщо ця людина ще й приваблива жінка. Як дізнатися, чи виявляє до тебе симпатію гарна дівчина? Є ціла низка ознак які допоможуть тобі знайти відповідь на це питання.



Передусім, погляд. З нього, як відомо, все починається і тому він відіграє важливу роль. Якщо вона, зустрівши твій погляд, випростовує спину - значить вона сприймає тебе як потенційний об’єкт, якому треба показати в найкращому вигляді свою струнку постать.

Якщо вона знаходиться в компанії друзів або подруг і, коли вона тебе бачить, її голосний сміх перекриває їх голоси - це свідчить про те що вона намагається звернути на себе увагу.

Якщо ти проходиш повз неї і вона проводжає тебе поглядом і, якщо її на цьому спіймати, червоніє - значить ти їй вже не байдужий. Можливо навіть що ти став героєм в деяких її фантазіях!

Ситуація, коли ти вже з нею спілкуєшся. І, якщо вона сміється з кожного твого жарту? то це не значить що вона стала шанувальницею твого почуття гумору. Просто вона радіє тому що поруч з нею знаходишся саме ти!

Якщо вона вже в самому початку вашого спілкування охоплює руками лікті, то це, швидше за все, означає те що вона вже уявляє вас в своїх обіймах. Хоча можливо й те що вона просто відчуває себе невпевнено.

Якщо слухаючи тебе, вона схиляє голову до плеча, потирає зап’ясток, торкається прикрас на шиї або до інших ерогенних зон - це натяк на те, щоб в тебе з’явилося бажання зробити те саме.


Якщо відповідаючи на телефонний дзвінок вона не зривається з місця, а говорить при тобі, то можливо вона вже зацікавилась тобою і хоче підкреслити що в неї немає таємниць.

Якщо під час прогулянки вона погоджується на всі твої пропозиції щодо маршруту - це свідчить про те що знаходження твоєї персони поруч з нею дуже важливо і надзвичайно приємно для неї.

Прохання виконати ту або іншу непотрібну дію - відчинити або зачини вікно/двері, принести стакан води, пошукати якусь дрібницю - ознака того що ти сподобався дівчині.

Якщо вона говорить або робить щось з явним розрахунком на те щоб тобі сподобатись - це вірна ознака її симпатії.

Чи варто говорити що наявність рум’янцю або поширені зіниці - це прояв сильної зацікавленності у співрозмовнику?

Все що було перераховано вище - лише низка загальних ознак. Найпрекрасніше в тому що всі представниці прекрасної статі унікальні. Кожна з них виражає свої емоції по-своєму. Головне - не пропускати вияви симпатії до тебе від симпатичних тобі дівчат!
Прикріплення: 5835775.jpg (15.4 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.02.2017, 18:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мені 20. Знайомлюся, спілкуюся з дівчатами та є одна річ яку неможу зрозуміти. Познайомилися і все непогано, декілька побачень і мені якось стає далі не цікаво, ще навіть не дійшовши до сексу. Чому так? Я нормальної орієнтації, мав секс з дівчиної, все сподобалася, але от це був спонтанний секс, тобто без зустрічань. я не вмію створити стосунки, не вмію зустрічатися. Телефонні дзвінки набридають, чим дальше то коротші розмови. Переписуватися цікаво ВК не вмію. Допоможіть порадою як полюбити о ці усі зустрічання побачення? Бо швидко все гасне. Можливо проблема в тому що не зустрів ту дівчину про яку мрію, наближену до мого ідеалу. Соромно за себе, що не вмію як більшість зустрічатися, і через невміння уникаю зустрічань, а хочеться. Буває сподобалася дівчина, потанцювали, поцілував, взяв номер, а не подзвонив більше ніколи, бо блін знаю що потім їй буде скучно зі мною в плані телефонних розмов , переписки ВК.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Як зрозуміти чи ти подобаєшся дівчині
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом