Olenka | Дата: Понеділок, 12.12.2016, 03:26 | Повідомлення # 1 |
| Мабуть кожному з нас іноді було б цікаво прочитати думки іншої людини. Тим більше якщо ця людина ще й приваблива жінка. Як дізнатися, чи виявляє до тебе симпатію гарна дівчина? Є ціла низка ознак які допоможуть тобі знайти відповідь на це питання.
Передусім, погляд. З нього, як відомо, все починається і тому він відіграє важливу роль. Якщо вона, зустрівши твій погляд, випростовує спину - значить вона сприймає тебе як потенційний об’єкт, якому треба показати в найкращому вигляді свою струнку постать.
Якщо вона знаходиться в компанії друзів або подруг і, коли вона тебе бачить, її голосний сміх перекриває їх голоси - це свідчить про те що вона намагається звернути на себе увагу.
Якщо ти проходиш повз неї і вона проводжає тебе поглядом і, якщо її на цьому спіймати, червоніє - значить ти їй вже не байдужий. Можливо навіть що ти став героєм в деяких її фантазіях!
Ситуація, коли ти вже з нею спілкуєшся. І, якщо вона сміється з кожного твого жарту? то це не значить що вона стала шанувальницею твого почуття гумору. Просто вона радіє тому що поруч з нею знаходишся саме ти!
Якщо вона вже в самому початку вашого спілкування охоплює руками лікті, то це, швидше за все, означає те що вона вже уявляє вас в своїх обіймах. Хоча можливо й те що вона просто відчуває себе невпевнено.
Якщо слухаючи тебе, вона схиляє голову до плеча, потирає зап’ясток, торкається прикрас на шиї або до інших ерогенних зон - це натяк на те, щоб в тебе з’явилося бажання зробити те саме.
Якщо відповідаючи на телефонний дзвінок вона не зривається з місця, а говорить при тобі, то можливо вона вже зацікавилась тобою і хоче підкреслити що в неї немає таємниць.
Якщо під час прогулянки вона погоджується на всі твої пропозиції щодо маршруту - це свідчить про те що знаходження твоєї персони поруч з нею дуже важливо і надзвичайно приємно для неї.
Прохання виконати ту або іншу непотрібну дію - відчинити або зачини вікно/двері, принести стакан води, пошукати якусь дрібницю - ознака того що ти сподобався дівчині.
Якщо вона говорить або робить щось з явним розрахунком на те щоб тобі сподобатись - це вірна ознака її симпатії.
Чи варто говорити що наявність рум’янцю або поширені зіниці - це прояв сильної зацікавленності у співрозмовнику?
Все що було перераховано вище - лише низка загальних ознак. Найпрекрасніше в тому що всі представниці прекрасної статі унікальні. Кожна з них виражає свої емоції по-своєму. Головне - не пропускати вияви симпатії до тебе від симпатичних тобі дівчат!
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 06.02.2017, 18:42 | Повідомлення # 2 |
| Мені 20. Знайомлюся, спілкуюся з дівчатами та є одна річ яку неможу зрозуміти. Познайомилися і все непогано, декілька побачень і мені якось стає далі не цікаво, ще навіть не дійшовши до сексу. Чому так? Я нормальної орієнтації, мав секс з дівчиної, все сподобалася, але от це був спонтанний секс, тобто без зустрічань. я не вмію створити стосунки, не вмію зустрічатися. Телефонні дзвінки набридають, чим дальше то коротші розмови. Переписуватися цікаво ВК не вмію. Допоможіть порадою як полюбити о ці усі зустрічання побачення? Бо швидко все гасне. Можливо проблема в тому що не зустрів ту дівчину про яку мрію, наближену до мого ідеалу. Соромно за себе, що не вмію як більшість зустрічатися, і через невміння уникаю зустрічань, а хочеться. Буває сподобалася дівчина, потанцювали, поцілував, взяв номер, а не подзвонив більше ніколи, бо блін знаю що потім їй буде скучно зі мною в плані телефонних розмов , переписки ВК.
|
|
| |