Як ви відноситесь до жіночої зради?
|
|
Olenochka | Дата: Середа, 16.08.2017, 11:26 | Повідомлення # 1 |
| Як ви відноситесь до жіночої зради?
Як і всі, розумні і адекватні хлопці. На@уй таких.
Однозначно, що погано. Але,якщо є факт винни чоловіка в тій зраді,то не варто всю винну перекидати на жінку
Привілеїв немає,чи то чоловік зраджує чи жінка,це ж мирзенно як на мене,розходьтесь нахєр,тай трахайтесь на здоров'я з ким хочете....
А хіба жіноча зрада чимось від чоловічої відрізняється? Слати по-дальше.
є в мене знайомий,якому зрадила дівчину,але він їй пробачив і вони й далі зустрічається. От я думаю чи то він дуже добрий чи дуже дурний?
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 27.09.2017, 09:32 | Повідомлення # 2 |
| Застала хлопця в його квартирі під час сексу з іншою дівчиною. Не стала нічого говорити, поїхала додому. Приїхала в свою квартиру, замість того, щоб розплакатися, почала мастурбувати, згадуючи побачене. І прикро, і дуже возбуждає. Кінчила бурхливо
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 13.01.2018, 15:24 | Повідомлення # 3 |
| Щоб не було ніяких зрад з сторони жінки й чоловіка потрібно, щоб дівчатами з малими грудьми зустрічались з хлопцями з невеликими членами. Тоді, вони одне одного заводільнятимуть, не буде ніяких зрад, сварок, скандалів... тощо.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 27.06.2018, 00:31 | Повідомлення # 4 |
| "Каждый мужик хоть куда-нибудь, но влезет. И всегда найдет отмазку! Типа: мужик изменяет телом, а женщина душой. Это не так! Все изменяют абсолютно одинаково. Надо сдерживать себя, сколько есть сил. Прежде чем сделать это, стань перед зеркалом и спроси себя, вот так по-мужски: "Зачем оно мне надо?" Если от этого зависит твое счастье с человеком, с которым тебе интересно сто лет… я все это дома получаю. Даже лучше, чем это может быть на стороне. Я такой же мужчина, как и все. Я прекрасно знаю все эти моменты. И не надо считать меня старпером, потому что мне не хочется этого делать. Я просто знаю – мне НЕ НАДО этого делать. Я знаю, что приду домой, и со своей женой мне будет намного круче!"
Кузьма (17 августа 1968 г - 2 февраля 2015 г)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 22.12.2018, 00:34 | Повідомлення # 5 |
| Я переспала з батьком свого чоловіка. Це було 3 роки тому, через місяць після весілля. Це був випадковий секс, ні він не я більше не намагалися якось це повторити, навіть не натякали і не говорили про це. Ніби і нічого не було. Більш ні з ким не спала крім чоловіка, і не збираюся. Вврна і любляча. Але ось цей випадок не дає спокою.
Нормально.. випадково йшла і впала на половий орган іншого чоловіка
|
|
| |