MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Хлопці, куди ви водите дівчат якщо квартира зайнята?
Хлопці, куди ви водите дівчат якщо квартира зайнята?
OlenochkaДата: Вівторок, 02.01.2018, 19:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Хлопці, поділіться досвідом. Я студент, живу з батьками, своєї квартири поки немає, знімати дорого (я підробляю, на витрати цілком вистачає, але на кваритиру на жаль поки немає). У мене є постійна подруга (зустрічаємося майже рік), але я відчуваю що відносини зайшли в глухий кут багато в чому по причині сексу. Тому я хочу знайти собі дівчину яка в першу чергу задовольняла б мене в ліжку. Познайомиться не проблема, я досить привабливий, веселий + є машина. Проблема в тому, що нікуди запросити дівчину "на чай", батьків щотижня знайомити з новою не варіант, вони цього не підтримують, особливо батько. І злякається вона батьків, мені самому неприємно коли вони за стіною. Виїжджають за місто вони рідко, тільки у відпустку. Виїхати на природу не проблема, але це тільки влітку. Розраховувати на її територію не хочеться, буде соромитися + у неї теж можуть бути батьки. У друзів-приятелів теж квартири зайняті, якщо не батьками так дружинами або дітьми. Чекаю ваших історій хто як вирішував такі ситуації, напевно стикалися з ними всі smile



У тебе є машина, можна в машині, + влітку на природі за містом, взимку - зняти квартиру або плавно підводити до запрошення додому (раз в тиждень/два дівчина буде з задоволенням ходити). Мені теж розповідали, що додому не прийдуть, прийшли ;)

Подивися такі варіанти, коли здають кімнати на добу або погодинно.... )) По грошам не так накладно, як постійно знімати квартиру.

1)машина. 2)подобова квартира 3)номер в готелі 4)у дівчини вдома 5) Привчити батьків, що ти мужик і тобі потрібно займатися сексом з жінками. Тут або вони погодяться і можна постійно водити дівчат або дадуть грошей на "зняти хату".

Ще екстремальний варіант в під'їзді! Це залежить від дівчини, звичайно! Але може вийде дуже добре зірвати дівчині дах! Ще як варіант, зібратися з друзями та дівчатами в сауну! Там теж можна весело відпочити))
Прикріплення: 9191694.jpg (37.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.06.2018, 09:52 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Я і моя дівчина живемо в різних гуртожитках...в общагу не пускають( де можна займатися сексом?

1) зніми хату. можеш готель.
2) купи білет в купе, але 2 місця викупи. матимеш купе на двох на цілу ніч. це якщо поїздом їхати.
3) на даху. на любителя, та все ж.)
4)в примірочній.
5) на морі в палатці.)
6) читалка
7) бібліотека
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Хлопці, куди ви водите дівчат якщо квартира зайнята?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом